Kinderfeestjes


Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het kids GPS foto avontuur

 

Waan je een echte ontdekkingsreiziger en ga bepakt met digitale fotocamera en GPS op pad door de Oranjestad Buren. Samen met je vriendjes ga je op de route zoeken naar exact dezelfde locaties als op de bijgeleverde foto's en moet je hiervan zelf ook een foto maken. Dit zou zomaar eens een wijzer van een kerkklok kunnen zijn. Of een deel van een raamkozijn of een waterpomp. Tevens krijg je nog een vragenboekje mee waarin leuke en uitdagende vragen staan over de route. Je kunt dit spel met één groep spelen maar het is natuurlijk ook leuk om tegen je vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Je splitst dan de groep in twee groepjes. Je hebt nog niet meteen gewonnen als je de meeste locaties gevonden hebt. Ook zijn er punten te verdienen voor de foto die het meest lijkt op de foto die je meegekregen hebt. Wie er gewonnen heeft blijft spannend tot het einde en een kinderfeest dat je ooit moet hebben gegeven! Na afloop smullen jullie nog lekker na bij de Pannekoekenbakker die ondertussen heerlijke pannenkoeken voor jullie heeft gebakken.

 

De kosten per kind zijn € 12,-. Hier zit de tocht en de afsluitende pannenkoek met ranja bij in.

De tocht start en eindigt bij De Pannekoekenbakker Buren. Voor info en reserveren klik HIER.


Nieuw bij De Pannekoekenbakker Buren! Versier je pannenkoek!

Kom jij je kinderfeestje bij ons vieren? Dan kan jij er voor kiezen om jouw pannenkoek en die van je vriendjes te versieren met verschillend snoepgoed! Op deze manier wordt jouw feestje nog leuker! Het Basis feestje bestaat uit het volgende:

-kinderpannenkoek (stroop of poedersuiker)

-glaasje ranja

-kleurplaat kleuren en doe gelijk mee met de kleurwedstrijd!

-spelen in de binnenspeeltuin

-leuke verrassing

-korte rondleiding in de keuken (wanneer drukte het toelaat)

Dit allemaal kost € 6,00 per kind.

Je pannenkoek versieren met snoepgoed kost maar € 1,00 extra per kind!


Extra mogelijkheden:
-kinderijsje € 3,25 p.p. extra
-flesje fris ipv ranja € 1,00 p.p. extra 

 

Verkleedpartijtje (3-7 jaar)
Je kunt je inbeelden dat je een prinses of een piraat bent. Dat kan met dit speciale themafeest. Een leuke mogelijkheid om je te verkleden en bijvoorbeeld je verjaardag eens helemaal anders te beleven. Om het nog echter te doen lijken, kunt u de kinderen schminken.

- kledingverhuur € 1,50 p.p. extra

U kunt kiezen uit:
Cowboy, indiaan, piraat, prinses of heks.

Schminken
We stellen schmink spullen gratis ter beschikking.  

Workshop armband of ketting makenVerdwalen tussen de prachtige kralen, ze liggen glinsterend te wachten en dan wordt het kiezen: welke kralen, bedels, kleuren worden er gebruikt? De workshops waaruit gekozen kan worden is de wraparmband of een ketting maken. Bij de workshop wraparmband worden bedels en kralen aan nietstiften en/of ringetjes vastgezet en vervolgens meegevlochten met kunstsuède veters, zo ontstaat een hippe armband die wordt vast strikt om de pols. Deze techniek is geschikt vanaf 8 jaar.

 

Wanneer er gekozen wordt voor het maken van een ketting wordt deze aangepast aan de leeftijd. Het kan verschillen van een geregen ketting tot aan een ketting met gekettelde kralen die worden vastgezet aan kunstsuède veters. U kunt uw keuze doorgeven bij uw reservering. Om het feestje helemaal compleet te maken wordt de jarige door SiertZo nog een beetje extra in het zonnetje gezet. Na al het drukke werk word er een heerlijke pannenkoek gegeten die de kinderen zelf van poedersuiker en/of stroop mag voorzien. Daarbij krijgen de kinderen een glas ranja.

 

Kosten per deelnemer € 15,00. Dit arrangement is vanaf 6 betalende deelnemers. Betaling wordt bij De Pannekoekenbakker voldaan. Tijdig reserveren gewenst via: Siertzo

Kindersurvival
De survival begint rustig met het laagteparcours waarbij allerlei touwbanen net boven de grond overwonnen kunnen worden, evenwicht, kracht en fantasie zijn hierbij belangrijk. Vervolgens worden de onderdelen spannender omdat het risico op nat worden groter wordt, de slingerbak, evenwichtsbalk boven het water maar ook een onderdeel varen met een zelfgebouwde Catamaran zijn een uitdaging. Tussendoor even een korte drinkpauze en vervolgens de finale met de draaitouwbaan, trapeze en glijbaan!
In de winterperiode en kunt u kiezen voor een indoorfeest met activiteiten als boogschieten en reuzen Jenga. De minimum leeftijd is 11 jaar of groep 7-8 in verband met de veiligheid.
De kosten voor kindersurvival zijn €12,50 per kind. Reserveren voor de survival gaat via Wilgje.

Een kinderpannenkoek en een glas ranja bedraagt € 6,00 per kind. Ipv ranja kan er eventueel voor €1,- extra een flesje frisdrank gekozen worden. Een grote pannenkoek behoort ook tot de mogelijkheid. De kosten zijn €1,- extra per kind. Pannenkoeken eten dient apart gereserveerd te worden bij De Pannekoekenbakker Buren.
Dit arrangement is vanaf 10 betalende deelnemers.
Voor meer info: Wilgje buitensport

Speurders arrangement

-speuren, kleuren en raadseltjes oplossen in het Marechaussee museum onder begeleiding van je ouders (6-9 jaar)
-kinderpannenkoek met poedersuiker of stroop, een drankje en een rondleiding in de keuken bij de Pannekoekenbakker
-spelen in de binnenspeeltuin
-en een hele leuke verrassing
v.a. €8,50 per kind

Reserveren via het Marchausseemuseum, betaling bij De Pannekoekenbakker Buren:
0344-571256 of postbus@marechausseemuseum.nl marechausseemuseum

Mysterie arrangement (vanaf 10 jaar) Kunnen jullie een misdrijf oplossen ?

Een fantastisch arrangement voor kinderen vanaf 10 jaar met (min. 6, max. 15 kinderen) : 1,5 – 2 uur spooronderzoek onder begeleiding en in het jeugdlaboratorium.
Een kinderpannenkoek met poedersuiker of stroop, een drankje en een rondleiding in de keuken bij De Pannekoekenbakker
v.a. € 14,00 per kind

Treed in de voetsporen van een rechercheur of kruip in de jas van een forensisch onderzoeker en los het gepleegde misdrijf op.
Ontdek zelf wat een rechercheur nog meer kan doen om een overval op te lossen zoals:
- bot-onderzoek
- haar-onderzoek
- etc.
Maak en vergelijk je eigen vingerafdrukken en onderzoek een echte kogel op kruitsporen.

De jeugdlaboratorium arrangementen zijn geschikt voor:

- schoolreisjes
- verjaardagsfeestjes
- vrije middagen samen met je vrienden of vriendinnen

Reserveren via het Marchausseemuseum, betaling bij De Pannekoekenbakker Buren:
0344-571256 of postbus@marechausseemuseum.nl marechausseemuseumSpelt Pannenkoeken

Spelt Pannenkoeken

Lees verder »

Waardebon

WaardebonGeef een Pannenkoekenbon

Lees verder »