Toerisme


De Pannekoekenbakker vindt u ook in de provincie Zeeland!!
Een strandwandeling langs de kustlijn van Oostkapelle is een belevenis voor iedereen! Oostkapelle heeft één van de breedste stranden van Walcheren; een ideale plaats voor zonnen, zwemmen, sporten en genieten. De natuurlijke omgeving, veilige stranden en de aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan verblijfsrecreatie, maken van Oostkapelle een ideale Familie Badplaats!

Al vele jaren is het strand van Oostkapelle in het bezit van de "Blauwe Vlag", een internationale onderscheiding die garant staat voor schoon zeewater en goed onderhouden stranden met voldoende voorzieningen.
Oftewel, alles aanwezig voor een gezellig dagje strand of een fijne strandvakantie!

Toerisme

En na een heerlijke dagje strand...
Na een dagje genieten op het strand, kunt u 's avonds een heerlijke pannenkoek eten bij De Pannekoekenbakker, in de dorpskern van Oostkapelle.

Toerisme

Fietsen en Wandelen
Naast het strand en de duinen, heeft Oostkapelle nog veel meer te bieden. Het gezellige en karakteristieke dorpa ligt omgeven door twee natuurgebieden, "De Manteling" en "Oranjezon", waar u volop kunt wandelen en fietsen.
Ontdek alle mooie dorpen op het eiland Walcheren door middel van één van de vele fiets- en wandelroutes.

Bent u een dagje erop uit met de electrische fiets? Kom dan even "bijtanken" bij De Pannekoekenbakker! We hebben volop gelegenheid om uw fiets op te laden, terwijl u op het terras geniet van een kopje koffie of een heerlijke pannenkoek!

Toerisme

VVV Oostkapelle
Oostkapelle grenst net als Domburg aan een brede strook land met duinen en bossen.
Klik hier om naar de site van VVV Oostkapelle te gaan

Oostkapelle info
Oostkapelle.net is een website met veel informatie over aktiviteiten en toeristische informatie voor gasten van Oostkapelle.
Klik hier om naar de site van Oostkapelle.net te gaan.

Toerisme

Toerisme

Toerisme

Spelt Pannenkoeken

Spelt Pannenkoeken

Lees verder »

Waardebon

WaardebonGeef een Pannenkoekenbon

Lees verder »