Over ons


Teruggeworpen in een stukje Tilburgs verleden
Wilt u de levendige stad even achter u laten, dan hoeft u niet ver te zoeken. Want in een steegje aan de grootste winkelstraat, vindt u 'De Pannekoekenbakker'. Daar verstommen de geluiden en wordt u teruggeworpen in een stukje Tilburgs verleden.

Gevestigd in een oud koetshuis
Het pannenkoekenhuis is namelijk gevestigd in een oud koetshuis uit 1897: vroeger eigendom van het raadshuis. Nu is het sfeervol gerestaureerd en kunt u onder het genot van een drankje en een pannenkoek de drukte van de stad van u af laten glijden.

Over ons

Een ontspannend dagje uit
In de stad heeft u een keur aan mogelijkheden.
In de vele galerieën kunt u het werk bekijken van grafici, beeldhouwers, schilders en binnen-huisarchitecten.

En daarnaast zijn er de musea. Het Nederlands Textielmuseum bijvoorbeeld, waar moderne kunst en het verleden van de textielindustrie hand in hand gaan. Maar ook het Noord-Brabantse Natuurmuseum en het Scryption zijn de moeite van een bezoekje waard. Dit alles vormt een goede combinatie met een dagje Efteling of Beekse Bergen.

Over ons

Aangenaam vertoeven
Jong en oud voelen zich er meteen thuis, in deze gezellige, knusse enOudhollandse inrichting. Bijna huiselijk, benadrukt dankzij Anton Pieck-stijl die opvallend maar niet overdadig aanwezig is.

Ruim assortiment
Het belangrijkste element van 'De Pannekoekenbakker' is natuurlijk de grote variatie aan pannenkoeken. Van eenvoudige pannenkoek met stroop of poedersuiker tot een rijk gevulde boerenpannenkoek. Het is maar wat u lekker vindt. En wilt u het niet bij een pannenkoek laten, dan biedt onze kaart u nog een ruime keuze uit soepen, pasteitjes en nagerechten.

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Spelt Pannenkoeken

Spelt Pannenkoeken

Lees verder »

Waardebon

WaardebonGeef een Pannenkoekenbon

Lees verder »