Spelt Pannenkoeken

Spelt Pannenkoeken

De speltpannenkoek
Vanaf heden kunnen we onze pannenkoeken ook bakken met Spelt bloem. Spelt, een oergraan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam.
Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe.

Geen tarwegluten
Onze speltpannenkoek bevat geen tarwegluten. Verder is de spelt pannenkoek E-nummervrij en is er geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de speltpannenkoek sporen van tarwegluten aanwezig zijn.

Glutenvrije pannenkoek
De spelt pannenkoek is een goed alternatief voor onze gasten met een tarwegluten allergie. Maar indien u een gluten allergie of intolerantie heeft dan biedt de spelt pannenkoek voor u geen oplossing. In dat geval bieden wij u onze glutenvrije pannenkoek aan. We werken met schone materialen bij het bakken van de glutenvrije pannenkoek. Aangezien onze keuken niet glutenvrij is kunnen wij geen 100% garantie geven dat er geen sporen van gluten aanwezig kunnen zijn. 

 

Spelt Pannenkoeken

Spelt Pannenkoeken

Lees verder »

Waardebon

WaardebonGeef een Pannenkoekenbon

Lees verder »