Activiteiten

« Terug

De Pannekoekenbakker Zuidland heeft een groot aanbod aan verschillende activiteiten! 

Midgetgolf 

 

De midgetgolf is geopend van 1 april 2024 t/m 1 oktober 2024. Onze golfbaan bezit 18 holes, met verschillende hindernissen. De banen zijn gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau)

De prijzen:  De kosten voor het golfen zijn voor kinderen tot 12 jaar €3,70 en voor volwassenen €4,70. Reserveren onder de 10 personen voor de golfbaan is niet nodig. Wilt u met een grote groep komen, neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden.


 

 

Bootverhuur

Aan de steiger van de Pannekoekenbakker kan er makkelijk gevaren worden op het water. Denk hierbij aan waterfiets, kajak of een sup. De bootverhuur wordt aangeboden door onze partners van Sup and Paddle. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op https://supandpaddle.nl 

Speeltuin 

De Pannekoekenbakker Zuidland heeft buiten twee verschillende speelterreinen. Achterin bevindt zich het peuterspeeltuintje. Een speeltuin waar de kleinste kinderen zich kunnen vermaken met een een speelhuisje, wipkip en meer. En binnenkort wordt deze speeltuin aangevuld met een airmountain. Voor de grote kinderen is er aan de voorkant van de Pannekoekenbakker een grote speeltuin met schommels, kabelbaan, looprek, familieschommel, airmountain en meer. 

 Mariokart

NIEUW! Bij de Pannekoekenbakker Zuidland hebben we sinds kort Mariokart op de switch. Wie daag jij uit voor een race? 


De binnen speeltuin 

Niet alleen buiten is er veel te beleven, ook binnen is er genoeg te doen. Denk aan klimmen in het Lunapark, spelen in het poffertjeskraampje of kleuren aan tafel. Voor de jongste en oudste kinderen is er genoeg te beleven.

 

 

 

 

 

Actie Activiteiten afbeelding

Onze acties