Beleef de omgeving

« Terug

Hieronder laten wij u graag een aantal leuke uitjes in de omgeving zien. Als folderpost van het VVV zijn er bij ons ook stadsplattegronden en informatiefolders af te halen.

Slot Loevestein
Een bezoek aan Slot Loevestein is een aanrader in uw dagprogramma. U kunt Slot Loevestein bereiken via het voetveer dat op slechts 50 meter van ons restaurant ligt. In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leert u over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Met spellen komt u meer te weten over kruit en wapens en in de kelder kunt u de ervaring van hoog water voelen. Iedereen krijgt een sleutel om alles mee te kunnen ontdekken. Beleef Slot Loevestein zelf!

Voetveer Woudrichem
Op slechts 50 meter van ons restaurant ligt het voetveer naar Slot Loevestein. U kunt hiermee de oversteek maken over de Maas. Klik hier voor de actuele vaartijden.

Sint Martinus kerk
Aan het begin van de vesting pronkt de eeuwenoude Martinus kerk. Van verre is de kerktoren als te zien. Tijdens openingstijden is het mogelijk om via de smalle trappen de toren te beklimmen en te genieten van het adembenemend uitzicht.

Wandelen & fietsen in de omgeving
In samenwerking met route.nl  hebben wij een aantal leuke fiets en wandelroutes uitgezet. U kunt deze bekijken en downloaden via de website. de omgeving leent zich ook uitstekend om zelf een mooie route uit te stippelen.

 

Actie Beleef de omgeving afbeelding

Onze acties