Bruiloften

« Terug

Trouwen bij de Pannekoekenbakker Zuidland
Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk! Wat leuk dat jullie aan onze locatie denken om jullie bijzondere dag te vieren. 

Bij ons kunt u terecht voor de ceremonie, receptie, dinner en het feest!

Volg ons ook op Instagram; PKBWEDDINGS 

Open trouw locatie dag!
Wij doen 27 januari 2024 mee aan de open trouwlocatie route!
We toveren ons restaurant om tot trouwlocatie en beantwoorden alle vragen die jullie als bruidspaar hebben. Wij nodigen verschillende leveranciers uit die jullie uitleg kunnen geven over hun vak, denk hierbij aan de videograaf, dj, trouwambtenaar, weddingplanners en nog veel meer!

 Inschrijven kan hier! 

De ceremonie 
De ceremonie kan binnen of buiten gehouden worden bij onze feestzaal met aanliggend terras.  De Pannekoekenbakker Zuidland beschikt over een aparte feestelijke ruimte met een landelijke/ moderne uitstraling.

 

Toost / taart
Het eerste moment wat jullie als officiële Mr. en Mrs. samen mogen delen, de toost uitbrengen. Hier hoort natuurlijk een lekker glaasje bubbels bij. Bij een toost hoort ook een bruidstaart. Een bruidstaart vinden wij echter iets heel persoonlijks. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar onze partners die hier gespecialiseerd in zijn en met u, al uw wensen kan doorspreken. Het is ook mogelijk dat jullie zelf een bruidstaart regelen bij een andere leverancier, onze enige voorwaarde is dat deze van een bakker of patisserie afkomstig moet zijn. Wij berekenen dan een kleine bijdrage als vorkjestoeslag. Dit is inclusief het gebruik maken van ons serviesgoed, uitsnijden en uitdelen van de taart.


Het diner
Voor het diner zijn er veel verschillende mogelijkheden hieronder een aantal voorbeelden;
- Het pannenkoeken arrangement met alcohol
- Het pannenkoeken arrangement zonder alcohol
- 3-gangen menu arrangement met alcohol
- 3-gangen menu arrangement zonder alcohol
- Walking dinner vanaf 2,5 uur
- Shared dining 

 


 

Receptie 
Voor tijdens de receptie hebben wij verschillende arrangementen waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van onze Hollandse bar inclusief hapjes.  

  

Feestavond
Voor de feestavond kunnen wij de ruimte omtoveren tot danszaal.  U kunt gebruik maken van onze Spotify of u kunt ervoor kiezen om zelf een band of dj in te huren. Tijdens het feest kunt u gebruik maken van onze Hollands bar of de optie op nacalculatie. 

Om een goede indruk van de locatie te krijgen en een beeld van de kosten, nodigen wij u graag uit om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze locatie de Pannekoekenbakker Zuidland. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en maken een prijsopgave voor u. Bel voor een afspraak op 0181-506030 of e-mail naar zuidland@pannekoekenbakker.nl Actie Bruiloften afbeelding

Onze acties