Feesten & Partijen

« Terug

Iets te vieren? Wil je omringd door familie en vrienden een drankje drinken aan de waterkant en daarna gezellig pannenkoeken eten? Of misschien een dansje wagen met een  DJ die zorgt voor muziek. Wat je wensen ook zijn, bij ons word je feestje onvergetelijk!

 Wij bieden voor groepen boven de 20 volwassenen verschillende arrangementen aan, denk hierbij aan; 

*Het pannenkoeken arrangement. Dit is inclusief;
- Pannenkoek van onze kleine kaart

- Nagerecht van onze kleine kaart 

*Het 3 gangen menu  arrangement. Dit is inclusief;
- Voorgerecht van onze 3-gangen menukaart
- Pannenkoek van onze 3-gangen menukaart
- Nagerecht van onze 3-gangen menukaart 

*Recepties
Liever een receptie waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van onze Hollandse bar inclusief hapjes. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen voor een vrijblijven gesprek. 

*Walking dinner
NIEUW bij de Pannekoekenbakker is een walking dinner.  Een walking dinner is modern, sociaal en origineel. Er is geen vaste tafelschikking meer, simpelweg omdat er niet meer aan tafel gegeten wordt. De verschillende gangen zijn gevuld met kleine gerechten, deze worden uitgeserveerd, terwijl de gasten vrij zijn om rond te lopen en tegelijk kunnen genieten van gezelschap en lekkere gerechten. Het grootste voordeel van deze manier van eten is dat u tijdens een walking dinner met meer mensen kunt spreken dan wanneer u aan tafel met tafelschikking dineert.

*Bruiloften
 Wilt u trouwen op een mooie locatie aan het water, dan bent u bij de Pannekoekenbakker Zuidland aan het juiste adres. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze bruiloften pagina. KLIK HIER 

*Kinderfeestjes (vanaf 6 personen)
 Benieuwd naar de mogelijkheden en workshops, kijk dan op onze kinderfeestjes pagina voor meer informatie. Klik hier

Ben jij benieuwd naar de locatie en de mogelijkheden? Neem contact met ons op en kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

  

Actie Feesten & Partijen afbeelding

Onze acties