Gratis Midgetgolf

« Terug

Een sportief familieuitje in de vakantie?

GRATIS MIDGETGOLF ZOMERACTIE

Kom je bij ons eten voor 15:00 uur (gegeten & afgerekend). Dan mag je de zelfde dag gratis midgetgolfen. Per pannenkoek krijgt u een vrije speler. Actieperiode 7 juli t/m 9 september, maar niet op woensdagen.

* Note: niet geldig op woensdagen, in combinatie met andere acties, met kinderfeest arrangementen of andere gerechten dan pannenkoeken.
Per kinder- of kleine pannenkoek een kinderspeler (tot 12jr) gratis. Per grote pannenkoek een volwassen speler gratis. Consumptie is niet inbegrepen.

-------------------- 

MIDGETGOLF Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau).

De prijzen buiten de actieperiode: Bij het midgetgolfen is een consumptie inbegrepen met een waarde van max. € 2,30 (geen alcoholische dranken). Wanneer u uw golfmateriaal weer compleet inlevert krijgt u hiervoor een waardebon. Deze waardebon is op de speeldag geldig. - Volwassenen: 1 consumptie + 1 golfronde € 6,60 - Kinderen tot 12 jaar: 1 consumptie + 1 golfronde € 5,60.

MIDGETGOLF FEEST XL voor jong en oud, € 16,60 (tot 12 jaar €15,60)
inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken) en 1 consumptie (max. €2,30 en geen alcoholische dranken) Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek met een drankje. Dit arrangement is mogelijk op alle openingsdagen. Minimaal 10 deelnemers.

MIDGETGOLF SMULFEEST, inclusief Smulfeest v.a. €10,00 Geweldig voor een kinderfeestjes! je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een kinderpannenkoek, ranja en spelen in de speeltuin. Dit arrangement is alleen mogelijk met een eindtijd tot 16:00 uur op woensdag en zaterdag voor kinderen. Minimaal 6 kinderen.

 

 

 

Actie Gratis Midgetgolf afbeelding

Onze acties