Kinderfeestjes

« Terug

Pannenkoeken eten en lekker spelen met je vriendjes en vriendinnetjes?
Het is mogelijk om lekker met je vriendjes en vriendinnetjes te komen spelen en een pannenkoek te eten zonder arrangement. Jullie kunnen dan een een pannenkoek kiezen uit onze menukaart.  

Themafeestje

Ook kun je ervoor kiezen om een piraten- of prinsessen themafeest te geven.
Alle gasten en de jarige krijgen een piraten- of prinsessenpannenkoek met een heerlijk piraten- of prinsessenijsje na! De tafel wordt in thema versierd.
Bij het menu zitten 6 smulmunten om een cadeautje uit te zoeken in onze speelgoedwinkel. 
Kosten? € 11,70 euro per kind
Onbeperkt ranja afkopen? + € 2,50 euro per kind

Leuke activiteit: muffins versieren!
Versier je eigen muffin met heerlijke toppings van Smarties tot aardbeitjes, dropveters en nog veel meer lekkers. 
Kosten?  4,- per kind.
De muffins worden op speciaal Pip servies geserveerd. 

BIJ VAN JANSEN Kinderfeestje!
Kom je kinderfeestje met Bij van Jansen vieren op onze locatie!
Zij verzorgen de leukste, hipste en creatiefste kinderfeestjes uit de omgeving!! Wat dacht je van slijm maken of squishies versieren, een unicorn haarband maken of iets van Foam Clay? Er is genoeg keuze voor iedereen! Na het knutselen kan er heerlijk gespeeld worden in de speeltuin of in het Smulbos en wordt er afgesloten met een heerlijke pannenkoek! Wil je je kinderfeestje nog completer maken? Kies er dan voor om vooraf cakejes te versieren en cadeautjes uit te pakken onder begeleiding van Bij van Jansen. 
Wil je het kinderfeestje nog specialer maken? Boek er dan een leuke 'special' bij, zoals schminken, een stoere glitter tattoo, een hip haarveertje of een leuk aandenken: een instax-foto. Het kinderfeestje is inclusief onbeperkt ranja, wat lekkers tijdens het knutselen, een pannenkoek met stroop en poedersuiker en een zakje chips of waterijsje na. En uiteraard smulmunten om een cadeautje te kopen in onze speelgoedwinkel, de jarige krijgt er 10 de gasten 4. Bekijk het aanbod op www.vanjansenshop.com en boek je feestje! Tot dan!! 

 

Actie Kinderfeestjes afbeelding

Onze acties