kinderfeestjes

« Terug

Thema Feestje

Pannenkoeken eten lekker spelen met je vriendjes en vriendinnetjes?

Het is mogelijk om lekker met je vriendjes en vriendinnetjes te komen spelen en een pannenkoek te eten zonder arrangement dan kiezen jullie een pannenkoek uit onze menu kaart.
Ook kun je ervoor kiezen om een thema feest te geven
-piraten of prinsessen feest
Alle gasten en de jarige krijgen een piraten of prinsessen pannenkoek met een heerlijk Piraten of prinsessen ijsje na! De tafel word in thema versierd
Bij het menu zitten 6 Smulmunten om een cadeau uit te zoeken in onze speelgoed winkel. 9,50 euro per kind
-Onbeperkt ranja afkopen + 2,- euro per kind

 

 

BIJ VAN JANSEN
NIE
UW Kinderfeestje!

Kom je kinderfeestje met Bij van Jansen vieren op onze locatie! Zij verzorgen de leukste, hipste en creatiefste kinderfeestjes uit de omgeving!! Wat dacht je van slijm maken of squishies versieren, een unicorn haarband maken of iets van Foam Clay? Er is genoeg keuze voor iedereen! Na het knutselen kan er heerlijk gespeeld worden in de speeltuin of Smulbos en wordt er afgesloten met een heerlijke pannenkoek! Wil je je kinderfeestje nog completer maken? Kies er dan voor om vooraf cakejes te versieren en cadeautjes uit te pakken onder begeleiding van Bij van Jansen. Wil je het kinderfeestje nog specialer maken? Boek er dan een leuke 'special' bij, zoals schminken, een stoere glitter tattoo, een hip haarveertje of een leuk aandenken: een instax-foto. Het kinderfeestje is inclusief onbeperkt limonade, wat lekkers tijdens het knutselen, naturel pannenkoek met stroop en suiker en een zakje chips of waterijsje na. En uiteraard Smulmunten om een cadeautje te kopen in onze speelgoedwinkel, de jarige krijgt er 10 de gasten 4. Bekijk het aanbod op www.vanjansenshop.com en boek je feestje! Tot dan!!

 

  

 

 

 

 

 

Actie kinderfeestjes afbeelding

Onze acties