Kinderfeestjes

« Terug

Smulfeest €9,20

Een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten! Onbeperkt ranja, voor de jarige 10 Smulmunten en voor alle genodigden 4 Smulmunten. Een kleurplaat op tafel en lekker spelen in onze speelhoek, lunapark of buitenspeeltuin. Het smulfeest kan gereserveerd worden van maandaag tot en met vrijdag tijdens onze openingstijden met een maximale eindtijd van 17:00 uur.  

S
mulfeest + Workshop €9,20 + Workshop toeslag

 
Het smulfeest is op zichzelf al een feest, maar het kan nog feestelijker! Het smulfeest is uit te breiden met de volgende opties (alleen op woensdag);

- Kinderijsje (€4,00 p.p.)
- Piraten en/of prinsessenfeest (€4,00 p.p.)

Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een piraten- of prinsessentas die zijn mogen versieren met o.a. foam Clay, stickers, glitters, veertjes, stiften en meer. Daarnaast krijgen zij een piraten- of prinsessen pannenkoek die zij mogen versieren met allerlei lekkers. 
- Cupcake versieren (€4,00 p.p.)
Tijdens deze workshop maken we de mooiste creaties van marsepein op een cupcake.
- Knutselen en versieren (€4,00 p.p.)
Bij deze workshop mogen de kinderen al hun creativiteit laten zien, tijdens het versieren van bijvoorbeeld een spiegel, spaarpot of een fotolijstje. De tafel staat vol glitters, stiften, stickers, veertjes, Foam Clay en meer, om met de mooiste creaties naar huis te gaan. 
- Co schort en koksmuts versieren (€5,50 p.p.)
Altijd al een echte pannekoekenbakker willen zijn? Tijdens deze workshop toveren we jullie om tot echte bakkers. Je krijgt een eigen schort en koksmuts die je mag versieren. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van Co. 
- Midgetgolf (€3,70 p.p) 
Te reserveren vanaf 2 april (Maandag t/m vrijdag)

Gelieve bij de reservering aan te geven welke aanvullende optie u wenst. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0181-506030. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie Kinderfeestjes afbeelding

Onze acties