Lunchen

« Terug

Lunchen in Woudrichem

Bent u opzoek naar een leuke plek om lekker te lunchen in Woudrichem? Net buiten de vesting van Woudrichem vindt u De Pannekoekenbakker Woudrichem. Ons restaurant is gevestigd op een boot met uitzicht over de Maas en in de herfst kunnen we door de bomen zelfs Slot Loevestein zien. 

Om te lunchen denkt u misschien niet gelijk aan pannenkoeken, maar dit is bij ons niet ongebruikelijk! Is een grote pannenkoek teveel? Wij kunnen ook alle pannenkoeken in een lunchformaat bakken.

Heeft u liever trek in wat anders? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Denk dan aan salades in een grote of kleine variant, verschillende soepjes of een pasteitje met runvleesragout. Gehaktballetjes om te delen of een lekker Brabants borrelbordje voor de lekkere trek. 

Genoeg keus wat ons betreft, maar dat kunt u het beste zelf ervaren. Met zo'n prachtig uitzicht is dat zeker geen straf.

Bent u een dagje weg met een grote groep, ook hierin zijn er verschillende lunch mogelijkheden en kunnen wij ook arrangementen op maat maken. Een high tea behoort tot een van de mogelijkheden!

 

Actie Lunchen afbeelding

Onze acties