Pinkster proeverij

« Terug

Proeverij op 1ste Pinksterdag 

Op zondag 19 mei kun je genieten van onze uitgebreide lunch proeverij! Gezellig met z'n allen aan tafel en uitgebreid eten.

Je krijgt van ons eerst een aantal kleine voorgerechtjes, hierna kun je per ronde 2 kleine pannenkoekjes naar keuze bestellen. Het aantal rondes dat u kunt bestellen is onbeperkt, maar houd nog wel wat ruimte vrij. Na de pannenkoekjes krijgt u namelijk nog een heerlijk dessert dat is geselecteerd door onze chef.(We hebben ook een speciale proeverij voor kinderen. U bekijkt deze verderop op deze pagina.) 

Kinderproeverij

Je begint je proeverij met een lekker tomatensoepje en een breekbroodje. Hierna mag je 2 rondjes van 2 kleine pannenkoekjes naar keuze bestellen. Je eindigt de middag met een lekker kinderijsje en natuurlijk 6 smulmunten om een leuk cadeautje uit te zoeken! 

Op een rijtje:
* Tussen 11:00 & 15:30 uur.
* Pannenkoekjes te bestellen tot 14:45 uur
* Lunchproeverij is €27,50 p.p. (exclusief drankjes)
* Kinderproeverij is €15,00 p.p. (exclusief drankjes)
* Niet geldig in combinatie met acties
* Reserveren verplicht!

* Glutenvrij en/of melkvrij helaas niet mogelijk.   

Wanneer u van de Proeverij wilt komen genieten is reserveren verplicht en dit is telefonisch mogelijk via: 0183-303927.

Liever geen proeverij, maar wel gezellig komen eten? U kunt ook a la carte eten of genieten van een heerlijke high tea!

High Tea
Bij de Pannekoekenbakker Woudrichem kunt u ook genieten van een heerlijke High Tea! Gezellig met het gezin of familie bijkletsen tijdens zoete en hartige lekkernijen.
Natuurlijk komt de pannenkoek terug in deze High Tea. U kunt bijvoorbeeld denken aan: een wrap van pannenkoek met carpaccio of zalm en een taartje van pannenkoek met Nutella en chocolademouse.
Ook serveren wij een warm soepje en andere warme hapjes.
·€ 21,50 p.p.
·Onbeperkt thee en koffie
·Uw tafel is gereserveerd tot maximaal 15:30 uur, hierna begint onze avondshift.
·Reserveren is verplicht

·Uitgesloten van acties   

High Ranja
Speciaal voor de kinderen hebben we ook een High ranja in het leven geroepen. Ze krijgen dan voor kinderen geselecteerde lekkernijen. Dus geen vis, geitenkaas, brie en dat soort producten waar de meesten niet op zitten te wachten.
· € 15,00 p.p.
· Onbeperkt ranja
· Uw tafel is gereserveerd tot maximaal 15:30 uur
· Reserveren is verplicht

· Uitgesloten van acties 

Reserveren

Reserveren voor de High tea en de High ranja kan tot uiterlijk 24 uur van te voren door een email te sturen naar woudrichem@pannekoekenbakker.nl of door te bellen naar: 0183-303927. Uw reservering is pas definitief na een bevestiging. 

Take-away
Liever thuis genieten van al het lekkers? De high tea is ook af te halen voor €15,00 p.p.. U hoeft dan alleen zelf nog even koffie en thee te zetten. U besteld deze eenvoudig door een email te sturen of te bellen zoals hierboven staat beschreven.
Actie Pinkster proeverij afbeelding

Onze acties