Speurtocht

« Terug

Leuke buiten activiteit

LET OP: Vooraf reserveren is verplicht en kan via maarssen@pannekoekenbakker.nl of telefonisch via 0346-834004 tijdens onze openingstijden i.v.m. klaarleggen van spullen op de route. 

Vanwege het grote succes gedurende de afgelopen maanden hebben we van onze drie speurtochten er één gemaakt die alle leuke spellen en opdrachten bevat. Deze speurtocht vol met activiteiten is nu ook te boeken voor kinderfeestjes. Rond de grote plas hebben we allemaal spelletjes en opdrachten bedacht die de kinderen kunnen uitvoeren. Het betreft een route van 5km over een geasfalteerd pad. Kleine kinderen kunnen gemakkelijk met een loopfiets of kleine fiets deze route afleggen. Voor u als ouder kunt u dus gemakkelijk met een buggy de route afleggen.

Van het zeilen met steentjes over het water tot het lopen van een estafette over 100m, de kinderen gaan een leuke anderhalf uur beleven. Tijdens de speurtocht doen de kinderen opdrachten in wedstrijd vorm, vandaar dat we adviseren met in ieder geval twee kinderen te komen of een ouder/verzorger moet zich willen opofferen om mee te doen. Daarnaast hebben we rondom de plas op twee plekken Smulmunten in het bos verstopt die de kinderen gaan zoeken. Met deze Smulmunten kunnen ze na afloop in onze Smulmunten winkel een cadeautje uitzoeken.
Aangezien het een flinke wandeling is krijgt ieder kind na afloop een overheerlijke crêpe met poedersuiker. Natuurlijk mogen de ouders/verzorgers er ook één als ze dat willen, daarvoor rekenen we 4,- euro per crêpe met poedersuiker.

De kosten van deze speurtocht zijn 6,50 euro per kind, hiervoor krijgen ze een crêpe met poedersuiker, geven we ze de mogelijkheid 4 Smulmunten te zoeken in het bos en nemen ze deel aan een super leuke activiteit in de buitenlucht.

Mocht u interesse hebben in onze speurtocht dan kunt u bellen naar ons restaurant. Samen met u kijken we dan naar de mogelijkheden.

Geen kinderfeestje maar toch de speurtocht lopen, dat kan natuurlijk altijd. Van woensdag tot en met zondag kunt u tijdens openingstijden onze speurtocht boeken.

 

Actie Speurtocht afbeelding

Onze acties