Pannenkoekenhuis in Gelderland


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Gelderland? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Gelderland!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

Wil je meer weten over onze vestiging in Gelderland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Gelderland

Pannenkoekenhuis Gelderland

Route naar de Pannenkoekenbakker Gelderland

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Gelderland!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Gelderland, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Gelderland, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

"Wist je dat Nederlanders thuis gemiddeld 3 of 4 pannenkoeken per keer eten?"

Pannenkoekenhuis in Gelderland


Gelderland is dé perfecte wandel- en fietsprovincie, bekend om zijn veelzijdige natuur en gezellige steden. Ook de vele bijzondere bezienswaardigheden en attracties nodigen uit tot ontdekkingstochten in de omgeving. En als u daarna bij een van de gezellige restaurants van de Pannenkoekenbakker in Plasmolen, Slijk-Ewijk of Doesburg binnenstapt, is het dubbel genieten. Al bij binnenkomst wordt u verleid door de geur van overheerlijke, versgebakken pannenkoeken, terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Het mooie Gelderland

Ontdek de prachtige natuur van Gelderland met haar unieke natuurparken als De Hoge Veluwe en de Gelderse Poort. De mooie hoofdstad, Arnhem, staat garant voor fraaie bezienswaardigheden en interessante musea, terwijl er in de binnenstad een levendige gezelligheid heerst, zoals op de Korenmarkt, met zijn vele terrassen, cafés en restaurants. En om de hoek liggen toeristische highlights als Burgers' Zoo, Het Nederlands Openluchtmuseum en het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Ook een bezoekje aan het Rijk van Nijmegen is een belevenis voor jong en oud. Rondslenteren door de binnenstad van Nijmegen, lekker shoppen of de talloze bezienswaardigheden van de stad bewonderen. Bezoek het Kronenburger Park, de eeuwenoude Sint Stevenskerk, of een van de vele leuke musea in de stad, zoals het Valkhof. Ook een boottochtje over de Waal is, naast een mooi uitzicht over het water, een onvergetelijke belevenis met uw kids.

Pannenkoeken eten in Plasmolen, Slijk-Ewijk of Doesburg

Fraaie bezienswaardigheden, ontspannen in de natuur en actieve recreatiemogelijkheden: Gelderland stelt niet teleur. En daarna is een overheerlijke pannenkoek de ideale afsluiting van een gezellig dagje uit. Dus stap eens binnen bij de Pannenkoekenbakker in Plasmolen, Slijk-Ewijk of Doesburg, waar u kunt kiezen uit allerlei heerlijke, rijkelijk belegde pannenkoeken. En terwijl de kinderen zich volop vermaken in de kinderspeelhoek, kunt onbezorgd natafelen! Een feest voor het hele gezin!