Pannenkoekenhuis in Maarssen


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Maarssen? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Maarssen!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

Wil je meer weten over onze vestiging in Maarssen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Maarssen

Pannenkoekenhuis Maarssen

Route naar de Pannenkoekenbakker Maarssen

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Maarssen!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Maarssen, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Maarssen, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

"Wist je dat de Franse pannenkoek (crêpe) dunner is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in Maarsseveense Plassen


Direct aan het water gelegen, vindt u het bijzondere restaurant de Pannenkoekenbakker Maarsseveense Plassen. Goed voor een unieke ervaring! Na een dagje aan het water, of een fietstocht in de natuur kunt u hier heerlijk zitten, met een kop koffie met apfelstrudel bijvoorbeeld. Of een van de verrassende pannenkoekspecialiteiten die het restaurant te bieden heeft.

Op het achterterras, met zo’n 175 zitplaatsen, geniet u van het uitzicht op het water, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven op twee grote trampolines. Binnen biedt de frisse en gezellige inrichting plaats aan circa 250 gasten, terwijl er voor kinderen een leuke speelruimte ingericht is op de eerste etage.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De Maarsseveense Plassen

Dit unieke natuurgebied is dé ideale plek voor recreatie en watersport voor jong en oud. U kunt er niet alleen fijn én veilig zwemmen, maar de prachtige fiets- en wandelroutes van de Hollandse Waterlinie voeren u langs idyllische plekjes en fantastische vergezichten. Het buitengebied is vrij toegankelijk, op het afgebakende strandbad na. Dit bewaakte zwemparadijs heeft ruime ligweiden, perfect onderhouden zandstranden, en het speeleiland voor kinderen staat borg voor veel waterpret.

Maarssen, het stadje

Maarssen zelf is een schilderachtig dorp, dat zowel aan de rivier de Vecht als aan het drukke Amsterdam-Rijnkanaal ligt. Naast enkele musea heeft Maarssen interessante bezienswaardigheden te bieden, zoals Slot Zuylen en kasteel Bolenstein, dat vanaf de kerk in het centrum gemakkelijk te bereiken is. Ook Kasteel de Haar, in Haarzuilens, behoort tot het cultureel erfgoed van de streek.

Culinaire traktatie

Na een dagje heerlijk wandelen, zonnen of sporten bent u vast wel toe aan een culinaire traktatie. Dan is de Pannenkoekenbakker een uitstekend idee! Trakteer uzelf op het terras of in het gezellige restaurant op een drankje en een van de heerlijke pannenkoekenvariaties die de menukaart voor u in petto heeft. Altijd weer een traktatie!