Pannenkoekenhuis in Noord Brabant


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Noord Brabant? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Noord Brabant!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

Wil je meer weten over onze vestiging in Noord Brabant? Ga naar de Pannenkoekenbakker Noord Brabant

Pannenkoekenhuis Noord Brabant

Route naar de Pannenkoekenbakker Noord Brabant

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Noord Brabant!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Noord Brabant, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Noord Brabant, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

"Wist je dat de meeste mensen hun pannenkoek met de spatel omdraaien (70%) in plaats van omgooien?"

Pannenkoekenhuis in Noord-Brabant


Het veelzijdige Noord-Brabant is rijk aan prachtige steden, zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda. Steden met een rijke cultuur, bijzondere monumenten, musea en attracties. En ook de bourgondische natuur van de gemoedelijke Brabander, die u overal in de gezellige cafés en restaurants, tegenkomt, is een genot.

Niet voor niets is het deze provincie, waar de organisatie van de Pannenkoekenbakker is ontstaan! Want voor een overheerlijke, traditionele spekpannenkoek met stroop, of juist een van de verrassende variaties kunt u terecht bij alle vestigingen in Noord-Brabant. De vestigingen in Baarle-Nassau, Tilburg, Heerle, Heusden, Zeeland en Woudrichem heten u dan ook van harte welkom in hun gezellige en sfeervolle restaurants!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Noord-Brabant heeft het allemaal!

Levendige steden, eeuwenoude vestingplaatsen en toeristische attracties: Noord-Brabant heeft het! Ontdek de geboorteplaats van wereldberoemde schilders als Vincent van Gogh en Jheronimus Bosch. Bezoek de voormalige Nassaustad Breda, met zijn historische monumenten, of de Sint Jans Kathedraal in Den Bosch.

Maar behalve cultuur en historie heeft Brabant ook schitterende natuurgebieden, waar u elk jaargetijde van kunt genieten. Mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en grootse zandverstuivingen kenmerken de verschillende streken, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. En ook voor kinderen is er een rijk gevarieerd aanbod: attractiepark de Efteling, het Land van Ooit en safaripark de Beekse Bergen zijn aantrekkelijke bestemmingen voor uitstapjes met het hele gezin.

Genieten bij de Pannenkoekenbakker

Zo heeft elke plaats van de Pannenkoekenbakker zijn eigen charme, met diverse attracties op een steenworp afstand.

Zowel binnen in het restaurant, als buiten op het zonnige terras, kunt u ontspannen genieten van één van de overheerlijke pannenkoeken op de menukaart, terwijl uw kinderen zich uitleven in de speeltuin. En bovendien krijgen zij na hun pannenkoekje gratis smulmuntjes om een kadootje uit te zoeken in de speelgoedwinkel van het restaurant. Een feest voor het hele gezin!