Pannenkoekenhuis in Zuid Holland


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Zuid Holland? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Zuid Holland!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

Wil je meer weten over onze vestiging in Zuid Holland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zuid Holland

Pannenkoekenhuis Zuid Holland

Route naar de Pannenkoekenbakker Zuid Holland

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Zuid Holland!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Zuid Holland, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Zuid Holland, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

"Wist je dat 81% van de Nederlanders hun pannenkoek het liefst met stroop eet. 68% met poedersuiker en 56% met spek?"

Pannenkoekenhuis in Zuid-holland


Zuid-Holland heeft niet alleen prachtige grote steden als Rotterdam, Den Haag en Leiden, maar ook pittoreske dorpjes aan de kust en in oerhollandse polderlandschappen. Ook de Zuid-Hollandse eilanden, de Biesbosch en andere natuurgebieden zijn minstens zo bijzonder.

En temidden daarvan, aan de Stompaardse plassen in recreatiegebied De Bernisse in Zuidland, vindt u de échte Pannenkoekenbakker. Een gezellig, kindvriendelijk restaurant, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving én van een van de overheerlijke pannenkoeken op de menukaart. Voor de kinderen is het een uitgelezen plek, met een grote speeltuin met leuke klimtoestellen naast het terras. Daarnaast bieden ook de 18-holes midgetgolfbaan, bootverhuur en het ernaast gelegen openbare strandbad, volop vertier voor het hele gezin.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Bedrijvige provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland is een uitnodigende provincie, met prachtige bezienswaardigheden, historische plaatsen, het plassengebied en de Noordzeekust. Prachtige oude steden, afgewisseld met gezellige badplaatsen en schitterende natuurgebieden als de Hoeksche Waard, de Biesbosch en Vijfheerenlanden. Zuid-Holland is altijd weer verrassend! Bezoek de Euromast, symbool van de stad in de skyline van Rotterdam. Of de beroemde Bollenstreken, het Rijksmuseum in Leiden, of de schitterende windmolens op Kinderdijk, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Ook in eeuwenoude steden zoals Dordrecht, en Gorinchem met zijn karakteristieke vestingwallen, is de historie nog altijd voelbaar. De mooiste stranden met gezellige strandpaviljoens zijn te vinden bij Noordwijk en Katwijk aan Zee. Een wandeling langs het strand is slechts een van de vele recreatiemogelijkheden om Zuid-Holland te ontdekken.

Feest voor de kinderen

Naar welke stad of bezienswaardigheid uw voorkeur ook uitgaat, het is altijd heerlijk om uzelf na zo’n gezellig uitje te trakteren op een overheerlijke pannenkoek, of een van de andere lekkernijen van de Pannenkoekenbakker in Zuidland. En met hun gratis smulmuntjes, waarmee ze na het eten een kadootje mogen uitzoeken is het ook voor de kids echt feest!