Pannenkoekenhuis in de buurt van Arnhem

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Arnhem? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0488-430179

Of wil je meer weten over onze vestiging in Slijk-Ewijk? Ga naar de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Arnhem

Route naar de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk vanuit Arnhem

Pannenkoekenhuis in de buurt van Arnhem

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Arnhem, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Slijk-Ewijk!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Slijk-Ewijk, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Slijk-Ewijk prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0488-430179

"Wist je dat het recept voor pannenkoeken in de 12e eeuw is meegenomen vanuit China en Nepal?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Arnhem


Welkom in het gezellige restaurant van De Pannenkoekenbakker in Slijk-Ewijk, nabij Arnhem, de bruisende hoofdstad van Gelderland. In ons kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant laten wij u graag proeven van onze overheerlijke creaties. Lekker na een sportieve wandeling, of zomaar, gewoon omdat u er zin in heeft! Een kopje koffie met gebak of met een heerlijk verse Brusselse wafel. Of met een van de ruim 250 verschillende soorten overheerlijke pannenkoeken!

Op het ruime terras kunt u relaxed zitten, terwijl de kinderen zich uitleven in de ernaast gelegen speeltuin. Of, als het weer even tegenzit, binnen in het speelhoekje voor de kleintjes, of met de Playstation spelcomputers voor de grotere kids.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Arnhem en omgeving

Arnhem staat bol van bijzondere bezienswaardigheden, musea en leuke winkels in het centrum van de stad. ‘s Avonds zijn de Korenmarkt en het ernaast gelegen Jansplein, met zijn vele terrassen, cafés en restaurants, the place-to-be!

Het Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 brengt de indrukwekkende historie van de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog fraai in beeld. Maar juist in de schitterende natuur rondom Arnhem raakt u nooit uitgekeken! Op de Hoge Veluwe, of in het prachtige Sonsbeekpark aan de rand van het centrum, valt zoveel te ontdekken, ook voor kinderen! Want voor hen zijn er diverse speciale fietsroutes uitgezet, zodat ze spelenderwijs met de natuur kennismaken. Zo zie je in Burgers’ Zoo dieren uit alle windstreken van de wereld! En het Nederlands Openluchtmuseum neemt je naar het Nederland van vroeger, vol oudhollandse cultuur, oude ambachten en vervlogen historie!

Een heerlijke traktatie bij de Pannenkoekenbakker

Begint uw maag onderweg te knorren? Laat u dan verleiden tot een heerlijke traktatie bij het pannenkoekenrestaurant in Slijk-Ewijk. Een drankje en een traditionele pannenkoek met stroop of poedersuiker in de gezellige ambiance van de Pannenkoekenbakker zorgen voor een onvergetelijke ervaring!