Pannenkoekenhuis in de buurt van Dordrecht

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Dordrecht? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Woudrichem?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

Of wil je meer weten over onze vestiging in Woudrichem? Ga naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Dordrecht

Route naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem vanuit Dordrecht

Pannenkoekenhuis in de buurt van Dordrecht

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Dordrecht, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Woudrichem!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Woudrichem, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Woudrichem prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Woudrichem een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

"Wist je dat de Amerikaanse pancake dikker is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Dordrecht


Een uitje naar Dordrecht gepland? Dan bent u, na een dagje door die prachtige stad te hebben gestruind, vast toe aan een beetje ontspanning. Liefst in een gezellig restaurant waar het ook leuk is voor de kinderen. Maar waar? De Pannenkoekenbakker in Woudrichem, waar meer dan 200 verschillende pannenkoekvariaties én diverse kinderpannenkoeken op de kaart staan, is dan een uitstekend idee!

Woudrichem, een pittoresk vestingstadje, is de ideale locatie om te genieten van een overheerlijke pannenkoek, of een van de andere verrassende gerechten! En het fraaie uitzicht over de Maas 'aan boord' van het restaurant krijgt u er gratis bij! Net als de twinkeling in de ogen van uw kids, die na het eten een cadeautje mogen uitzoeken in de goed gevulde smulwinkel. Prima redenen om uw kids én uzelf eens te trakteren!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Veelzijdig Dordrecht

Dordrecht heeft veel te bieden voor zijn bezoekers. Het is een stad met een rijke historie en een eigentijds karakter, met zijn kunst en cultuur, galeries en musea. De bezienswaardigheden, en de natuur rondom het water, maken het the place to be!

Dwaal door de oude binnenstad langs talrijke monumenten, trapgevels en eeuwenoude kerken, en bekijk de oude binnenstadshavens. Want door zijn ligging aan drie grote rivieren, vormt het water in Dordrecht een karakteristiek onderdeel van de stad. Een vaartochtje met een fluisterboot is dan ook een belevenis! En mocht je verder willen kijken, dan is het Nationaal Park De Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied, de grootste groene trekpleister van de regio! Kortom, ontdek Dordrecht!

Uitblazen en genieten in Woudrichem

Na uw ontdekkingstocht door de omgeving kunt u heerlijk uitblazen en genieten van een drankje en natuurlijk een van de verrassende pannenkoekspecialiteiten, die op de menukaart van de Pannekoekenbakker in Woudrichem prijken. Zo wordt uw uitje een feest voor jong en oud!