Pannenkoekenhuis in de buurt van Gorinchem

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Gorinchem? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Woudrichem?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

Of wil je meer weten over onze vestiging in Woudrichem? Ga naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Gorinchem

Route naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem vanuit Gorinchem

Pannenkoekenhuis in de buurt van Gorinchem

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Gorinchem, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Woudrichem!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Woudrichem, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Woudrichem prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Woudrichem een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

"Wist je dat de grootste pannenkoek ooit maar liefst 3.000 kilogram woog en een doorsnee had van 15 meter?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Gorinchem


De Vestingdriehoek Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren bieden legio mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Om daarna heerlijk uit te blazen in het restaurant van de Pannekoekenbakker in het vestingstadje Woudrichem, dat slechts op een steenworp afstand van Gorinchem ligt, maar dan aan de andere kant van het water. Een leuk idee om daar met de veerdienst heen te gaan, of met de watertaxi. Op zich al een belevenis! En de overheerlijke pannenkoeken van de Pannekoekenbakker maken dat tripje meer dan waard!

Met een fraai uitzicht over de Maas kunt u 'aan boord' genieten van meer dan 200 verschillende pannenkoeken, verrassende desserts en klassieke voorgerechten. Binnen of op het terras. Ook uw kids zullen zich niet vervelen in het speciaal voor hen ingerichte speelhoekje.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De historie van Gorinchem

Als u door Gorinchem wandelt, voelt u de historie van de stad. De straten en stegen van de binnenstad en de eeuwenoude vestingwallen ademen de sfeer van de koopmansstad van weleer. Tientallen monumenten herinneren aan de tijd, dat Gorinchem een belangrijke vestingplaats was.

Ook Slot Loevestein, de beroemde burcht met zijn zware vierkante torens, vormt een historische bezienswaardigheid, waar Hugo de Groot in 1619 werd opgesloten tot hij er in 1621 in slaagde te ontsnappen in een boekenkist.

Ook qua natuur heeft Gorichem veel te bieden. Zowel de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, als de Woelse Waard, zijn uitgestrekte natuurgebieden met veel water en zeldzame vogelsoorten. Daarnaast is het altijd leuk om eens een rondvaart te boeken vanuit de Lingehaven, dat tegenwoordig dienstdoet als passantenhaven voor de recreatievaart.

Volop vertier én heerlijke pannenkoeken

Kortom, de omgeving van Gorinchem biedt u volop vertier voor een gezellig dagje uit, waarna u heerlijk relaxed kunt genieten van een overheerlijke pannenkoek bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijk uitje!