Pannenkoekenhuis in de buurt van Leidsche Rijn

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Leidsche Rijn? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Maarssen?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

Of wil je meer weten over onze vestiging in Maarssen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Maarssen.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Leidsche Rijn

Route naar de Pannenkoekenbakker Maarssen vanuit Leidsche Rijn

Pannenkoekenhuis in de buurt van Leidsche Rijn

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Leidsche Rijn, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Maarssen!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Maarssen, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Maarssen prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Maarssen een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

"Wist je dat in Engeland, Ierland en Australië al eeuwenlang Pancake Day wordt gevierd op een dinsdag voor Pasen?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Leidsche Rijn


Leidsche Rijn. Een compleet nieuwe wijk in Utrecht, met een eigentijds centrum met boulevards en promenades, leuke winkels en gezellige pleinen. Dat is Leidsche Rijn. Je vindt er de levendigheid van een stadscentrum, terwijl natuur en groen op een steenworp afstand liggen. Leuk om deze bijzondere wijk, met al zijn moderne voorzieningen, eens te ontdekken op een vrije middag.

En extra leuk om uw uitstapje daarna af te ronden bij de Pannenkoekenbakker in het vlakbij gelegen Maarssen, een schilderachtig dorp in de Stichtse Vecht. Want dit gezellige restaurant biedt naast overheerlijke pannenkoeken ook diverse andere lekkernijen, van koffie met apfelstrudel, tot allerlei heerlijke voor-en nagerechten. Een traktatie voor uzelf en uw gezin!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Leidsche Rijn, oude naam voor een nieuw stadscentrum!

En sinds 2006 de grootste nieuwbouwwijk van Nederland. Tijdens de bouw werden er allerlei archeologische vondsten uit de Romeinse tijd en de vroege middeleeuwen gedaan. Daarom zijn oude bomen en laantjes, sloten en historische panden bewaard gebleven, zodat elke buurt zijn eigen karakter kon behouden.

Met terrasjes, koffietentjes, restaurants en allerlei culturele voorzieningen in de buurt, is Leidsche Rijn een fantastische plek om bezoeken. Het Willem-Alexanderpark en het Máximapark waar je volop kan sporten, skaten, picknicken en bootje varen, liggen op loopafstand. En met de fiets ben je binnen een paar minuten bij de Haarrijnse plas.

De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen

Ook de omgeving van de Maarsseveense Plassen is een uniek gebied voor recreatie en outdoor-activiteiten. Het Strandbad, met een prachtig speeleiland, is ideaal voor kinderen. En na een mooie fiets- of wandeltocht is het aantrekkelijk om een pannenkoek te gaan eten in het moderne restaurant van de Pannekoekenbakker. Daar kunt u lekker onderuit gaan zitten, terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin of in de kinderspeelruimte boven. Altijd een feestje voor jong en oud!