Pannenkoekenhuis in de buurt van Roosendaal

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Roosendaal? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Heerle?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

Of wil je meer weten over onze vestiging in Heerle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heerle.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roosendaal

Route naar de Pannenkoekenbakker Heerle vanuit Roosendaal

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roosendaal

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Roosendaal, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Heerle!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Heerle, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Heerle prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Heerle een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

"Wist je dat de meeste mensen hun pannenkoek met de spatel omdraaien (70%) in plaats van omgooien?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roosendaal


Na een actief uitje in Roosendaal en zijn prachtige omgeving, bent u wel toe aan een drankje en iets lekkers, liefst in de buurt van Roosendaal. En dan komt u al gauw in Heerle uit, nauwelijks 10 kilometer daar vandaan. Want daar vindt u de echte Pannekoekenbakker, die maar liefst ruim 250 verschillende soorten pannenkoeken op zijn menukaart heeft staan!

In de voormalige herberg, die volledig werd getransformeerd tot het huidige sfeervolle restaurant, is het echt genieten van heerlijke pannenkoeken in alle denkbare smaakvariaties. En terwijl u ontspannen achteroverleunt, leven de kinderen zich uit in de speeltuin naast het royale terras.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Gastvrij Roosendaal

Cultuur en natuur, gezellig shoppen in specialistische winkeltjes, en de Oude Markt bezoeken. Roosendaal heeft zijn bezoekers veel te bieden! Zoals de Oude Markt met zijn karakteristieke panden en gezellige horeca. Hier worden dan ook regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals het Hap Stap festival. ‘The place to be’ om gezellig te borrelen op een van de gezellige terrassen van de hippe cafés en restaurants. Of bezoek het Tongerlohuys, een museum dat een kijkje biedt in de geschiedenis van Roosendaal.

Omringd door uitgestrekte bossen en mooie natuurgebieden als de Wouwse Plantage, Visdonk en de Rucphense Heide, zijn er bovendien talloze mooie wandel-, fiets- en paardrijdroutes te vinden. En voor kinderen is het attractieve waterspeelpark Splesj, met zijn grote waterglijbanen, ideaal. Net als binnenspeeltuin Bubbels.

Genieten van een ambachtelijke pannenkoek

Midden tussen dit natuurschoon ligt het pittoreske dorpje Heerle, waar u teruggaat in de tijd. Onder de eeuwenoude balken in het prachtig gerestaureerde restaurant van de Pannekoekenbakker kunt u lekker wegdromen onder het genot van een lekkere cappuccino met appelgebak. Of geniet van een ambachtelijk gebakken spekpannenkoek met stroop of een van die andere heerlijke variaties. Een verrukkelijke traktatie na een onvergetelijk dagje uit!