Pannenkoekenhuis in de buurt van Turnhout

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Turnhout? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

Of wil je meer weten over onze vestiging in Baarle-Nassau? Ga naar de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Turnhout

Route naar de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau vanuit Turnhout

Pannenkoekenhuis in de buurt van Turnhout

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Turnhout, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Baarle-Nassau!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Baarle-Nassau, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Baarle-Nassau prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

"Wist je dat het recept voor pannenkoeken oorspronkelijk is meegenomen naar Nederland door pelgrims in de 12e eeuw?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Turnhout


Net over de grens met België rijdt u Turnhout binnen, een levendige stad, waar nog altijd sporen liggen van de Nederlandse begijnen die er ooit woonden. Leuk om eens door de oude stad te struinen, en de vele bezienswaardigheden te bekijken.

Als u, na een ontdekkingstocht door de stad, de grens weer oversteekt, is het aantrekkelijk om iets te gaan eten in het gezellige restaurant van de Pannekoekenbakker in Baarle-Nassau. Daar ervaart u die typisch Brabants-Belgische sfeer, waardoor u zich meteen thuis voelt. En kinderen vervelen zich geen moment in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u ontspannen kunt genieten van een overheerlijke pannenkoek.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Turnhout, bruisende provinciestad in België

Kuier langs de mooie etalages in het centrum, en bestel een drankje op een van de gezellige terrassen. Of bekijk de eeuwenoude waterburcht in hartje stad, of het Taxandriamuseum, met voorwerpen uit het verleden van de Antwerpse Kempen. Ook het Speelkaartenmuseum is één van de highlights van de stad, net als Bobbejaanland, een geweldig pretpark voor kinderen, met spannende attracties als Dreamcatcher en de Typhoon!

Ook de natuur in de omgeving is de moeite waard. Samen met de Kalmthoutse heide en Landschap de Liereman, is dit natuurgebied een van de oudste beschermde natuurgebieden van België, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Prachtig als de heide volop in bloei staat!

Pannenkoeken eten in Baarle-Nassau

Weer terug op Nederlandse bodem is het leuk om nog even in Baarle-Nassau rond te neuzen, waar nog altijd sporen van een dubieus verleden met rondsluipende smokkelaars te vinden zijn.

En dan is het tijd voor de allerlekkerste pannenkoeken van de Pannekoekenbakker! En terwijl u samen relaxed natafelt, worden de kids extra verwend met gratis smulmuntjes, om een kadootje uit te zoeken in de speelgoedwinkel van het restaurant! Als dat geen traktatie is!