Pannenkoekenhuis in de buurt van Utrecht

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Utrecht? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Maarssen?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

Of wil je meer weten over onze vestiging in Maarssen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Maarssen.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Utrecht

Route naar de Pannenkoekenbakker Maarssen vanuit Utrecht

Pannenkoekenhuis in de buurt van Utrecht

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Utrecht, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Maarssen!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Maarssen, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Maarssen prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Maarssen een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

"Wist je dat het wereldrecord zoveel mogelijk pannenkoeken gooien staat op 416 keer in 2 minuten?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Utrecht


Na een middagje varen door de grachten, of wandelen in de historische binnenstad van Utrecht, is het heerlijk ontspannen in het restaurant van de Pannenkoekenbakker Maarssen. Tussen Utrecht en Maarssen, pal aan de Maarsseveense Plassen, is het dé ideale plek om van een kopje koffie met apfelstrudel of een overheerlijke pannenkoek te genieten. Prinsheerlijk op het royale terras, of als het toch iets te koud is, binnen in het modern ingerichte restaurant. Want de Maarsseveense Plassen, op nauwelijks 10 kilometer van Utrecht, bieden alle denkbare recreatiemogelijkheden voor jong en oud.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De Domstad Utrecht

Utrecht is niet voor niets een van de populairste steden in Nederland. Met niet alleen een mooie historische binnenstad met grachten en werven, heeft de Domstad ook vele terrassen, musea en talloze culturele trekpleisters. En een leuk winkelgebied! Vooral in de zeven kleine straatjes achter de grote winkelstraten vindt u exclusieve en bijzondere winkels.

Midden in het centrum prijkt de Domkerk, die met zijn indrukwekkende bogen en gewelven symbool staat voor de stad. En net daarbuiten ligt Slot Zuylen, een van de oudste kastelen aan de Vecht, dat het verleden van de Utrechtse adel vanaf de 13e eeuw toont.

Het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug vormt een veelzijdig recreatiegebied, dat zich uitstekend leent voor wandel- en fietsroutes, in een afwisselend landschap met heide, vennen, bossen en kastelen. Voor een kijkje in het leven tijdens de ‘Gouden Eeuw’ moet u het prachtige kasteel Slot Zeist zeker eens bezoeken.

Een heerlijke traktatie als afsluiting

Na een wandeling door Utrecht of na een dagje aan de Maarsseveense Plassen is De Pannekoekenbakker in Maarssen de perfecte locatie om alles te laten bezinken en heerlijk te genieten van een traditionele pannenkoek, of een van de verrassende variaties op de menukaart. Gun uzelf en uw gezin die heerlijke traktatie!