Pannenkoekenhuis in de buurt van Weert

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Weert? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Thorn?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

Of wil je meer weten over onze vestiging in Thorn? Ga naar de Pannenkoekenbakker Thorn.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Weert

Route naar de Pannenkoekenbakker Thorn vanuit Weert

Pannenkoekenhuis in de buurt van Weert

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Weert, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Thorn!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Thorn, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Thorn prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Thorn een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

"Wist je dat het woord pannenkoek tot 1995 werd gespeld als pannekoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Weert


Op zoek naar een pannenkoekenhuis dicht bij Weert? Kom dan naar het sfeervolle restaurant van de Pannenkoekenbakker, in het hart van het eeuwenoude witte stadje Thorn. Op het zonnige terras of binnen, in het romantische restaurant, is het relaxed genieten van koffie met taart of van een van de heerlijke pannenkoeken die op het menu staan. En dat zijn maar liefst ruim 250 verschillende soorten, naast allerlei lekkere voor- en nagerechten!

Ook aan de kleine gast is gedacht: voor hen zijn er speciale kinderpannenkoeken en een knusse speelhoek, zodat u op uw gemak van uw maaltijd kunt genieten. Dat wordt smullen!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Omgeving Weert

Weert is een bruisende stad, met zijn sfeervolle winkelhart, gastvrije horecagelegenheden en beroemde Weerter vlaai! Vooral de historische binnenstad is ideaal voor een dagje uit. Terrasje pakken, gezellig shoppen of een wandeling maken langs de vele bezienswaardigheden, zoals de talrijke eeuwenoude panden, musea, kerken en kastelen. Of toch liever de natuur in? De stad is omgeven door prachtige natuurgebieden, die een grote diversiteit aan recreatiemogelijkheden bieden, zoals het klimbos, een golfbaan en een waterskibaan. Weert draagt dan ook met trots de titel: Groenste Regio van de Wereld. Op de grens van België, Limburg en Noord-Brabant ligt Grenspark Kempen-Broek, een uitgestrekt landschap dat zich niet aan grenzen stoort. Via bewegwijzerde routes kunnen wandelaars, fietsers, ruiters en mountainbikers in hun eigen tempo van het landschap genieten. Kortom: ontdek Weert en laat u verrassen door wat de omgeving allemaal voor u in petto heeft.

Een heerlijke afsluiting

Gun uzelf zo’n onvergetelijk uitje en ervaar de gastvrijheid van de stad, de cultuur, de folklore en haar prachtige natuur. En daarna, op nauwelijks een kwartiertje rijden afstand, is het relaxed genieten van de lekkernijen van de Pannekoekenbakker in Thorn. Een culinair feestje voor jong en oud!