Over ons

« Terug

Pannekoekenbakker Heerle is de veertiende vestiging van de steeds groter wordende "familie" van..... De Pannekoekenbakkers. Omringd door uitgestrekte bossen en mooie natuurgebieden als de Wouwse Plantage, Visdonk en de Rucphense Heide ligt het dorpje Heerle, of, zoals de dorpsbewoners allemaal zeggen, Eèrel. Daar stapt u terug in de tijd! In het in 2008 volledig gerestaureerde voormalige café De Roskam kunt u, onder de eeuwenoude balken, plezier beleven van de al even eeuwenoude ambachtelijke traditie van de pannenkoek. Wist u trouwens dat er op 5 juni 1806 door Lodewijk Napoleon in Nederland zelfs een "Nationale Pannenkoekendag" werd ingevoerd!

In ons meer dan 216 jaar oude restaurant (in 1795 was er al een herberg in gevestigd!) is het iedere dag........ pannenkoekendag. U heeft bij ons de keuze uit maar liefst meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Er is "voor elk wat wils" en ook voor een gluten- of lactosevrije pannenkoek kunt u altijd bij ons terecht. Met een ruime keuze aan voorgerechten en een uitgebreide ijskaart trakteert u uzelf en uw eventuele gasten op een heerlijke maaltijd.

Ook voor b.v. een lekkere cappuccino met (appel)gebak bent u bij De Pannekoekenbakker aan het juiste adres. De sfeervolle inrichting en de gastvrijheid van het personeel zullen zeer zeker bijdragen aan een geslaagd bezoek!

Terwijl u ontspannen geniet op het gezellige en zonnige terras kunnen uw kinderen zich heerlijk uitleven in de speeltuin. Ook buiten dus "voor elk wat wils". De Pannekoekenbakker Heerle heeft een groot parkeerterrein en ook oplaadpunten voor elektrische fietsen zijn aanwezig!

Wij hopen u heel snel eens in ons restaurant te mogen begroeten! Ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom.

Contact / reserveren

Online reserveren

Online reserveren is niet mogelijk bij De Pannekoekenbakker Heerle

Adres

Bergsebaan 71
4726 SC, Heerle
Tel: 0165-301166
Email: heerle@pannekoekenbakker.nl

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 11.00 uur - 20.00 uur
Wo: 11.00 uur - 20.00 uur
Do: 11.00 uur - 20.00 uur
Vr: 11.00 uur - 20.00 uur
Za: 11.00 uur - 20.00 uur
Zo: 11.00 uur - 20.00 uur