Standbad met speeleiland

Bezoek de Maarsseveense Plassen, een uniek gebied voor recreatie, (water)sport en outdooractiviteiten. Het gebied biedt vele recreatiemogelijkheden voor jong en oud, het hele jaar door. Vissen, skeeleren, trimmen, wandelen, fietsen, paardrijden of op survival gaan; het kan allemaal in dit mooie gebied. Het gebied omvat een vrij toegankelijk buitengebied en een afgebakend deel, het zgn. Strandbad.

Openingstijden
Van 09.00 tot 18.00 uur (alle dagen). Bij stralend weer, temperaturen hoger dan 25°, blijft het strandbad tot 19 uur open. Bij de ingangen wordt het einde van het seizoen vermeld (ergens in september).

Strandbad
Voor een gezellig dagje uit kunt u terecht in het Strandbad, waar water, ruime ligweiden en mooie zandstranden u vele recreatiemogelijkheden bieden. De ruime ligweiden bieden veel speel- en zonplezier. Het fantastische speeleiland completeert het geheel. Voor het Strandbad moet entreegeld worden betaald.

Zwemmen
De kwaliteit van het zwemwater is goed. In de zomer wordt het water regelmatig gecontroleerd. Gekwalificeerd badpersoneel houdt mede toezicht op de zwemmers.

Spelen
Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met de vele speel- en klimtoestellen op de ligweiden. In het water bevindt zich het waterspeeleiland met vele waterspelen zoals een waterglijbaan, klimtoestel en waterdoolhof. Ook bij de kleuterbadjes zijn diverse speelvoorzieningen.

Standbad met speeleiland afbeelding