Over ons

Pannekoekenbakker Zenderen ligt in het middelpunt van het mooie Twentse landschap, tussen Almelo en Hengelo en is het startpunt van vele wandel- en fietsroutes naar o.a. Hertme (Het Openluchttheater en het Spookhuis). Het Pieterpad ligt op steenworp afstand van het gezellige Borne.
Naast onze heerlijke pannenkoeken vinden wij het belangrijk een echte beleving te creëren voor onze gasten. Deze beleving verwezenlijken wij door samenwerking met Huifkar arrangementen Lutke Hulscher die huifkar - / puzzeltochten organiseert.
Onze kleine gasten kunnen lekker spelen in de ruim 200m2 indoor skelterbaan en trampoline met buitenspeelplaats. In onze eigen speelgoedwinkel kunnen cadeautjes worden aangeschaft door middel van smulmunten, die kinderen ontvangen bij hun pannenkoek en kindermenu’s.


Tot ziens!

Lees meer over ons »

Onze acties

Kerstarrangement

Menukaart

Ruim assortiment
Bekijk onze menukaart via onderstaande knop.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

De Monchèrie Pannenkoek!

Nu tijdelijk verkrijgbaar voor de liefhebber van zoete pannenkoeken. Met een luchtige mousse van MonChou, gebonden kersen, bastogne en slagroom.

Bekijken »

Service

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Parkeren

  Wij hebben een grote parkeerplaats met voldoende parkeerplaatsen bij het restaurant

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een groot terras

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een groot speeltoestel van 100 vierkante meter waar jong en oud zich kan vermaken.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Mindervalidetoilet

  Wij beschikken over een mindervalidetoilet

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Honden toegestaan

  Aangelijnde honden zijn toegestaan in ons restaurant tot 16.30 uur.

Kidsclub

Alle kinderen die bij De  Pannekoekenbakker komen smullen van een heerlijke pannenkoek, kunnen zich gratis in laten schrijven voor de KidsClub. Als lid van de KidsClub wordt je extra in het zonnetje gezet bij ieder bezoek aan ons restaurant. Je ontvangt een KidsClub pasje en een mooie portemonnee om al je smulmuntjes in te bewaren! Ook als er iets te vieren is, ben je als lid van de Kids Club als eerste op de hoogte van onze acties!

Profiteer van de voordelen

 • Vier je feestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • Je ontvangt als lid van de KidsClub bij iedere kinderpannenkoek 2 extra smulmunten

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Wij vragen u om vooraf online of telefonisch te reserveren, zodat wij ons op uw bezoek kunnen voorbereiden. Maandag en dinsdag zijn wij geopend voor reserveringen vanaf 20 personen.

Adres

Hertmerweg 45a
7625 RH, Zenderen
Tel: 074-3577534
Email: zenderen@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
16.00 - 20.00
16.00 - 20.00
16.00 - 20.00
16.00 - 20.00
16.00 - 20.00

Tijdens de schoolvakanties- en officiële feestdagen vanaf 13.00 uur geopend.

*Kerstavond, 1e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaarsdag gesloten.

Wij zijn uitsluitend op 2e kerstdag op reservering geopend.