Buren, de parel van de Betuwe

« Terug

De parel van Buren is een stadje waar men door de oude straten kan rondslenteren en zich eeuwen terug kan wanen. Lopend door Buren zijn er diverse musea te bezoeken gevestigd in historische gebouwen zoals b.v. het Marechausseemuseum in het voormalig weeshuis en het museum Buren en Oranje. In de voormalige Synagoge aan de kniphoek zijn doorlopend tentoonstellingen van diverse hedendaagse kunstenaars. Naast cultuur kunt u ook genieten van de diverse curiosa-, antiek- en cadeauwinkeltjes.

De fruitbomen in het Rivieren-gebied zijn landelijk bekend. In het voorjaar staan de Betuwse fruitbomen volop in bloei. Een schitterend schouwspel. Bij normale weersomstandigheden valt het hoogtepunt van de bloesem-periode tussen april en begin mei. In juni kunt u genieten in de vele kersenboomgaarden en in augustus en september zijn de appels en peren rijp. Daarnaast biedt Buren in het gehele jaar diverse leuke evenementen zoals, Jazz in Buren, Chateau voor Buren (wijn-evenement) en diverse markten waaronder een kunstmarkt. 

                         


In ons nostalgische restaurant kunt u ongedwongen genieten van een hartige kaaspannenkoek tot een bourgondische boeren-pannenkoek, van een stevige spekpannenkoek tot een goedgevulde pizzapannenkoek. U vindt bij ons altijd een pannenkoek naar uw smaak. En aangevuld met onze ruime keuze in voorgerechten en onze uitgebreide ijskaart, trakteert u uzelf en uw gasten op een overheerlijke maaltijd. Sfeer, gezelligheid en service staan voorop.

           

Voor een lekkere kop koffie met gebak of een heerlijke pannenkoek of ijs verrassing kunt u terecht bij de Pannekoekenbakker waar u heerlijk kunt nagenieten op het mooie terras.Voor de kinderen is het altijd feest bij de Pannekoekenbakker. Bij de heerlijke kinderpannenkoeken of kinderijsjes zitten natuurlijk de "smul" muntjes. Als de kinderen gegeten hebben en de ouders willen nog even natafelen kunnen de kinderen nog gaan spelen in de binnenspeeltuin of de buiten zandbak. Voordat de kinderen naar huis gaan bezoeken ze nog de speelgoedwinkel waar ze met hun "SMUL" muntjes nog een leuk cadeautje kunnen kopen. 

                  

De Pannekoekenbakker Buren heeft verschillende restaurantruimtes met allemaal een eigen karakter en sfeer. Ouders met kinderen willen  graag in de buurt van de binnenspeeltuin zitten. Senioren of volwassenen zonder kinderen kiezen vaak voor de voorzaal bij de sfeervolle open haard. Onze achterzaal of de Deel is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).

Het heerlijke terras ligt altijd deels in de schaduw en deels in de zon. U kunt kiezen wat u fijn vindt. Het terras heeft 190 zitplaatsen en wordt vaak door grote parasols overdekt. Als het wat slechter weer is kunt u toch van "het buiten zijn" genieten op het verwarmde terras. 

 

Contact / reserveren

Online reserveren

Beste gasten van De Pannekoekenbakker Buren, zoals iedereen weet mogen wij op dit moment weer iedereen ontvangen in ons restaurant. Mocht er geen plaats meer zijn, of wilt u thuis pannenkoeken eten dan kunt u gebruik maken van onze afhaalservice van pannenkoeken.

U kunt kiezen uit alle pannenkoeken van onze menukaart.

Klik op onderstaand button voor onze menukaart.

Menukaart

Daarnaast hebben we ieder weekend een speciale afhaalpannenkoek die niet op de gewone kaart staat. 

De kunnen telefonisch besteld worden via 0344-572783 en het liefste via pin transactie betaald worden.

Ook voor het afhalen van pannenkoeken is De Pannekoekenbakker Buren altijd een feest!!

Adres

Buitenhuizenpoort 25
4116 CA, Buren
Tel: 0344-572783
Email: pannekoekenbakkerburen@outlook.com

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 12:00 tot 20:00 uur.
Wo: 12:00 tot 20:00 uur.
Do: 12:00 tot 20:00 uur.
Vr: 12:00 uur tot 20:30 uur.
Za: 11:00 uur tot 20:30 uur.
Zo: 11:00 uur tot 20:00 uur.

U bent van harte welkom om aan te schuiven. De keuken sluit pas wanneer alle gasten voorzien en vertrokken zijn.
Feestdagen
1e en 2e paasdag open.
1e en 2e pinksterdag open

25 december (eerste kerstdag) zijn wij gesloten.
26 december (tweede kerstdag) zijn wij vanaf 12:00 uur geopend.
31 december (oudejaarsdag) en 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten.