Over ons

De lekkerste pannenkoeken in Thorn!

Welkom bij de Pannekoekenbakker in Thorn. Wij zijn gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. Het pand ligt in het hart van het sfeervolle eeuwenoude witte stadje Thorn aan de Maas in Midden-Limburg. De uitgelezen plek om even uit te rusten na een lange wandel- of fietstocht met prachtig uitzicht op de Abdijkerk. Ook kunt u bij ons terecht als u gezellig wil uiteten met kinderen. We bieden meerdere speelgelegenheden en zelfs een echte speelgoedwinkel! Alle kinderen kunnen hier na het eten van een pannenkoek terecht voor een mooi cadeau!

Lees meer over ons »

Onze acties

Het Witte Goud

 Ze zijn er weer; overheerlijke Limburgse Asperges! Al jaren een klassieker bij ons op de kaart, de pannenkoek met asperges en de keuze uit beenham óf gerookte zalm. Maar wisten jullie al dat wij ook het witbier van 'Thorns Wit' verkopen? Laat dit biertje nou perfect smaken bij asperges. Een echte gouden combinatie! Daarom dit aspergeseizoen bij ons op de kaart:

Het Witte Goud:

Pannenkoek met Limburgse asperges, meegebakken Hollandaise saus, Serranoham, kaas en een gekookt eitje. Geserveerd met een glas Thorns Wit - origineel wit. 

 

 

Lees meer »

Het Witte Goud afbeelding

Menukaart

We bakken pannenkoeken voor iedereen! Maak een keuze uit de menukaart en onze keukenbrigade bakt speciaal voor u de gewenste pannenkoek! U heeft de keuze uit wel meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Daarnaast staan er nog vele verrukkelijke voor- en nagerechten in onze kaart! Neem alvast een kijkje en de voorpret kan beginnen!

Ook lactose- en of glutenvrije mogelijkheden.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast de al uitgebreide menukaart beveelt de Pannekoekenbakker in Thorn u nog meer voor- en nagerechten en pannenkoeken aan. Wilt u iets lekkers bij de koffie of een van onze heerlijke salades proberen; ga naar onze aanbevelingen.

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een terras

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen. Ook kunt u met creditcard betalen.

 • Baby verschoonruimte

  Bij ons is er op het damestoilet ruimte om uw baby te verschonen.

 • Fietsen Oplaadpunt

  Er is bij ons mogelijkheid tot opladen van uw elektronische fietsen.

 • Honden toegestaan

  Aangelijnde honden zijn toegestaan in ons restaurant.

 • Kinderfeestjes

  Bij ons kunt u terecht voor de leukste kinderfeestjes. Neem contact op voor meer informatie.

 • Speelkelder

  In onze kelder hebben wij een grote speelruimte ingericht waar jong en oud kunnen spelen. Ook is er voor de kleintjes een mini-keuken en legotafel.

 • Gratis WiFi

  In ons hele pand kunt u gebruik maken van de gratis WiFi op zowel telefoon als tablet.

 • SPRUIT

  Wij bieden naast kinderpannenkoeken ook verse baby- en peutermaaltijden aan voor de allerkleinste fijnproevers vanaf 4 maanden!

Kidsclub

Bij De Pannekoekenbakker Thorn is het natuurlijk 'Altijd een Feest'. Maar wisten jullie dat wanneer je lid bent van onze KidsClub, je het feestje nog wat groter kan maken! Elk kind dat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven. Je krijgt je eigen KidsClub pas met je naam en een gratis portemonnee om je pasje en natuurlijk Smulmunten in te sparen. Maar vooral... In plaats van 4 Smulmunten, krijg jij 6 Smulmunten per pannenkoek! Zo kun je altijd een extra groot cadeau uitkiezen in onze 'Kluis van het Huis'. Als dat geen feestje is!?

Maar dat is nog niet alles! Lid van de KidsClub en jarig? Vier het bij ons!! Wanneer jij je verjaardag bij ons komt vieren zorgen wij voor:

 • een versierde verjaardagstafel
 • oneindig speelplezier in onze spannende Speelkelder
 • geen 6 maar... 25 Smulmunten   

 Schrijf je nu in en profiteer van alle voordelen!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

LET OP!! Reserveren op de dag zelf kan UITSLUITEND telefonisch

Adres

Bogenstraat 2
6017 AV, Thorn
Tel: (+31)0475-563327
Email: renee@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur
10:00 uur - 20:00 uur