Over ons


Welkom
Welkom bij de Pannekoekenbakker in Thorn.
De Pannekoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. Het interieur is niet alleen behaaglijk en romantisch, maar ook speels en kindvriendelijk ingericht. Ons pand ligt in het hart van het sfeervolle eeuwenoude witte stadje Thorn aan de Maas in Midden-Limburg.

Speelgoedwinkel
Bij iedere kinderpannenkoek krijgen ze munten waarmee ze zelf speelgoed kunnen kopen in de speelgoedwinkel "de kluis van het huis".

Lees meer over ons »

Onze acties

Menukaart

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide lijst van voor- en nagerechten.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast de al uitgebreide menukaart beveelt de Pannekoekenbakker in Thorn u nog meer voor- en nagerechten en pannenkoeken aan.
Wilt u iets lekkers bij de koffie of een van onze heerlijke salades proberen; ga naar onze aanbevelingen.

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een terras

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen. Ook kunt u met creditcard betalen.

 • Baby verschoonruimte

  Bij ons is er op het damestoilet ruimte om uw baby te verschonen.

 • Fietsen Oplaadpunt

  Er is bij ons mogelijkheid tot opladen van uw elektronische fietsen.

 • Honden toegestaan

  Aangelijnde honden zijn toegestaan in ons restaurant.

 • Kinderfeestjes

  Bij ons kunt u terecht voor de leukste kinderfeestjes. Neem contact op voor meer informatie.

 • Speelkelder

  In onze kelder hebben wij een grote speelruimte ingericht waar jong en oud kunnen spelen. Ook is er voor de kleintjes een mini-keuken en legotafel.

 • Gratis WiFi

  In ons hele pand kunt u gebruik maken van de gratis WiFi op zowel telefoon als tablet.

 • SPRUIT

  Wij bieden naast kinderpannenkoeken ook verse baby- en peutermaaltijden aan voor de allerkleinste fijnproevers vanaf 4 maanden!

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Online reserveren. De makkelijkste manier. 24 uur per dag. Uw reservering wordt direct vastgelegd.

Adres

Bogenstraat 2
6017 AV, Thorn
Tel: 0475-563327
Email: thorn@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur
10.00 uur - 20.00 uur

Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.