Over ons

Pannekoekenbakker Holten is gelegen in het mooie centrum van Holten aan de rand van de Sallandse heuvelrug. De bekende wandel en fietsroutes zoals “het Pieterpad” bevinden zich letterlijk op steenworp afstand. Naast onze heerlijke pannenkoeken vinden wij het belangrijk een echte beleving te creëren voor onze gasten. Deze beleving verwezenlijken wij door ons gedreven team van gastvrij personeel en de mooie karakteristieke eigenschappen van Holten.
Onze kleine gasten kunnen lekker ravotten in de grote overdekte “jungle gym” speelplaats die 100m² groot is. In onze eigen speelgoedwinkel kunnen cadeautjes worden aangeschaft door middel van smulmunten, die kinderen ontvangen bij hun pannenkoek.

Wij zien u graag tegemoet voor een gezellige en sfeervolle ervaring.

Lees meer over ons »

Onze acties

Specialiteiten kaart

*Nieuw!*

Vanaf heden werken wij in ons restaurant met een Specialiteiten kaart. Deze kaart is gevuld met specialiteiten van de Pannekoekenbakker Holten die onze koks met plezier voor u maken. Van speciale pannenkoeken, tot wafels en donuts, zij zijn allemaal te vinden op deze kaart! Wij zien u graag terug in ons restaurant om deze kaart uit te proberen!

Lees meer »

Specialiteiten kaart afbeelding

Werken bij De Pannekoekenbakker

Menukaart

Gastvrijheid en de continue kwaliteit van onze pannenkoeken staan bij ons hoog in het vaandel. Onze inventieve chef-koks bedenken steeds weer bijzondere recepten en daarom kent onze menukaart een verrassende, ruime en niet alledaagse keuze.

Daarnaast werken wij met een pannenkoek van de maand, deze zal worden uitgelicht op onze sociale media. Houd deze dus goed in de gaten!

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

*Nieuw!*

Vanaf heden werken wij in ons restaurant met een Specialiteiten kaart. Deze kaart is gevuld met specialiteiten van de Pannekoekenbakker Holten die onze koks met plezier voor u maken. Van speciale pannenkoeken, tot wafels en donuts, zij zijn allemaal te vinden op deze kaart! Wij zien u graag terug in ons restaurant om deze kaart uit te proberen!

Bekijken »

Service

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een groot speeltoestel van 100 vierkante meter waar jong en oud zich kan vermaken.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Parkeren is gratis.

 • Mindervalidetoilet

  Wij beschikken over een mindervalidetoilet

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een terras in het gezellige centrum van Holten.

 • Betalen met Credit Card

  Wij accepteren Mastercard en Visacard.

 • Honden toegestaan

  Aangelijnde honden zijn toegestaan in ons restaurant tot 16.30 uur.

Kidsclub

Alle kinderen die bij De Pannekoekenbakker komen smullen van een heerlijke pannenkoek, kunnen zich gratis in laten schrijven voor de KidsClub. Als lid van de KidsClub wordt je extra in het zonnetje gezet bij ieder bezoek aan ons restaurant. Je ontvangt een KidsClub pasje en een mooie portemonnee om al je smulmuntjes in te bewaren! Ook als er iets te vieren is, ben je als lid van de Kids Club als eerste op de hoogte van onze acties! Denk bij het bezoeken van ons restaurant aan het meenemen van het KidsClub pasje om te kunnen profiteren van de voordelen!

Profiteer van de voordelen

 • Vier je feestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • Je ontvangt als lid van de KidsClub bij iedere kinderpannenkoek 2 extra smulmunten

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

RESERVEREN

Middels het formulier hieronder kunt u een reserveringsaanvraag doen.

Als u op korte termijn wilt reserveren, <2 uur, kunt u ons telefonisch bereiken via 0548-227000.

U krijgt altijd een bevestigingsmail, is dit niet zo; neem dan contact met ons op via 0548-227000. Dan controleren wij uw reservering.

Adres

Smidsbelt 7
7451 BL, Holten
Tel: 0548-227000
Email: holten@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
16.00 - 20.00 uur
16.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00 uur
12.00 - 20.00 uur


Afhalen
Wo en Do vanaf 16:00 tot 20:00
Vr t/m Zo vanaf 12:00 tot 20:00

Koningsdag
Op koningsdag (27 april) zijn wij voor u geopend vanaf 11:00 uur!

Meivakantie
In de meivakantie zijn wij op de maandag (29 april) en dinsdag (30 april) als extra dagen geopend vanaf 16:00 uur!