Over ons


AFHALEN

Vanaf 15 oktober zijn vanwege aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, onze deuren helaas gesloten. Hopelijk kunnen we u snel weer ontvangen in ons restaurant.

ER EEN FEESTJE VAN MAKEN IN HET WEEKEND?!
U kunt op vrijdag, zaterdag en zondag pannenkoeken bestellen om af te halen!!!!

Uw bestelling bij voorkeur van tevoren aan ons doorgeven via ‪0118-582897.
Bekijk afhaalkaart

WELKOM IN OOSTKAPELLE!
Voor kinderen is een bezoek aan De Pannekoekenbakker altijd een Feest. We hebben op de bovenverdieping een mooie speelruimte voor kinderen met een bioscoop, Arcade speelkasten en een mooi speelkeukentje voor de kleintjes. Uiteraard mogen de kleurplaten ook niet ontbreken.
Na een strandwandeling of een bezoek aan het natuurgebied "De Mantelinge" is het goed vertoeven bij De Pannekoekenbakker.
Ons zonnige terras op het zuiden heeft ook uitbreiding, waardoor u voldoende mogelijkheden heeft om buiten in het zonnetje te genieten.

Wij bieden een ruime keuze uit de lekkerste pannenkoeken, voor ieder wat wils! Van de klassieke appel pannenkoek met rozijnen, tot de specialiteiten met beenham of griekse pannenkoeken met gyros. Kijkt u alvast op onze online menukaart om te ontdekken.


Lees meer over ons »

Onze acties

Personeel gezocht

Menukaart

Veel keuze
Bij De Pannekoekenbakker heeft u maar liefst keuze uit 200 verschillende pannenkoeken!! Voor ieder wat wils.

Ook voor speciale dieetwensen
Naast onze uitgebreide kaart met een grote verscheidenheid aan zoete en hartige pannenkoeken, serveren wij tevens soepen, pasteitjes, poffertjes en nagerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor glutenvrije- of pannenkoeken zonder koemelk.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze uitgebreide menukaart bevelen we u nog een aantal bijzondere pannenkoeken aan. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke poffertjes of iets lekkers bij de koffie zoals een slagroomsoes met aardbeien!

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een terras op het zuiden.

 • Speelruimte binnen

  Op de 1e etage bevindt zich de kinderspeelruimte met speelkeuken, Playstation Corner en Bioscoop

 • Kinderfeestje

  Wij bieden leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Ons restaurant is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief toiletvoorziening)

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Wij accepteren Mastercard en Visacard

 • Parkeren

  Een openbare parkeergelegenheid is op 100 meter afstand aanwezig. Parkeren is gratis

 • Honden

  Honden mogen bij ons naar binnen mits droog en aangelijnd.

Kidsclub

Alle kinderen die bij De  Pannekoekenbakker komen smullen van een heerlijke pannenkoek, kunnen zich gratis in laten schrijven voor de KidsClub. Als lid van de KidsClub wordt je extra in het zonnetje gezet bij ieder bezoek aan ons restaurant. Je ontvangt een KidsClub pasje en een mooie portemonnee om al je smulmuntjes in te bewaren! Ook als er iets te vieren is, ben je als lid van de Kids Club als eerste op de hoogte van onze acties!

Profiteer van de voordelen

Vier je feestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!


Je ontvangt als lid van de KidsClub bij iedere kinderpannenkoek 2 extra smulmunten

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Online reserveren voor afhaalpannenkoeken is momenteel niet mogelijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u vooraf telefonisch uw bestelling door te geven via 0118-582897 We zijn op de afhaaldagen bereikbaar vanaf 15.00 uur!ONZE AFHAALFOLDER!

Bekijk afhaalkaart

Adres

Domburgseweg 75
4356 BK, Oostkapelle
Tel: 0118-582897
Email: oostkapelle@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

----
----
----
----
17.00-19.30
17.00-19.30
17.00-19.30

VANAF DONDERDAG 18 OKTOBER GELDEN NIEUWE MAATREGELEN EN IS ONS RESTAURANT HELAAS GESLOTENr......


OP VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG KUNT U PANNENKOEKEN BESTELLEN OM AF TE HALEN!!!

Vanaf 15.00 uur kunt u telefonisch bestellen via 0118-582897
Afhaaltijden zijn tussen 17.00-19.30 uur