Over ons

Een feest voor het hele gezin
Graag ontvangen wij u in ons gezellige, kindvriendelijke pannenkoeken-restaurant om u kennis te laten maken met een ruime keuze uit overheerlijke, authentieke pannenkoeken.

Kinderen
Kinderen worden in ons restaurant extra verwend: bij hun favoriete pannenkoek krijgen ze smulmuntjes waarmee ze in ons eigen "Koekenbakkers winkeltje" een cadeautje kunnen uitzoeken!!

Lees meer over ons »

Onze acties

Personeel gezocht

Ben je op zoek naar een leuke studentenbaan voor in de weekenden en vakanties?!
               "Werken bij De Pannekoekenbakker, Altijd een Feest!!!

Wij zijn op zoek naar aanvulling van ons team, zowel voor keuken als bediening. Leeftijd vanaf 15 jaar! Je werkt in de bediening of keuken en samen met collega's ga je ervoor om onze gasten de lekkerste pannenkoek te serveren met uitstekende service. Mocht je nog geen ervaring hebben in de horeca is dat geen probleem, we leren je graag hoe je van een bezoek aan De Pannekoekenbakker een feestje kunt maken. Je volgt een uitgebreid inwerkprogramma om alle skills aan te leren, ons bedrijf te leren kennen en leren omgaan met service en gastvrijheid.
Interesse?!?! Stuur een mailtje naar oostkapelle@pannekoekenbakker.nl met je motivatie & gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Uiteraard kun je ons ook bellen als je meer informatie wilt, we zijn te bereiken via telefoonnummer 0118-582897. Lonneke en Vera kunnen je meer vertellen over het werken bij De Pannekoekenbakker. 

Lees meer »

Personeel gezocht afbeelding

Menukaart

Veel keuze
Bij De Pannekoekenbakker heeft u maar liefst keuze uit 200 verschillende pannenkoeken!! Voor ieder wat wils.

Ook voor speciale dieetwensen
Naast onze uitgebreide kaart met een grote verscheidenheid aan zoete en hartige pannenkoeken, serveren wij tevens soepen, pasteitjes, poffertjes en nagerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor glutenvrije- of pannenkoeken zonder koemelk.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze uitgebreide menukaart bevelen we u nog een aantal bijzondere pannenkoeken aan. Ook kunt u bij ons terecht voor lekkere poffertjes of iets lekkers bij de koffie

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een terras op het zuiden.

 • Speelruimte binnen

  Op de 1e etage bevindt zich de kinderspeelruimte met speelkeuken, Playstation Corner en Bioscoop

 • Kinderfeestje

  Wij bieden leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Ons restaurant is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief toiletvoorziening)

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Wij accepteren Mastercard en Visacard

 • Parkeren

  Een openbare parkeergelegenheid is op 100 meter afstand aanwezig. Parkeren is gratis

 • Honden

  Honden mogen bij ons naar binnen mits droog en aangelijnd.

Kidsclub

Alle kinderen die bij De  Pannekoekenbakker komen smullen van een heerlijke pannenkoek, kunnen zich gratis in laten schrijven voor de KidsClub. Als lid van de KidsClub wordt je extra in het zonnetje gezet bij ieder bezoek aan ons restaurant. Je ontvangt een KidsClub pasje en een mooie portemonnee om al je smulmuntjes in te bewaren! Ook als er iets te vieren is, ben je als lid van de Kids Club als eerste op de hoogte van onze acties!
Profiteer van de voordelenVier je feestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!

Je ontvangt als lid van de KidsClub bij iedere kinderpannenkoek 2 extra smulmunten

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

U kunt buiten telefonisch reserveren op: 0118-582897. U kunt ook online reserveren: WINTEROPENINGSTIJDEN: VANAF 28 OKTOBER 2019 ZIJN WIJ ALLEEN IN DE WEEKENDEN GEOPEND VRIJDAG T/M ZONDAG VANAF 11.30 UUR Voor groepen van 10 personen of meer is het niet mogelijk om online te reserveren. Neemt u alstublieft telefonisch contact op en dan bespreken we met u de mogelijkheden!!

Adres

Domburgseweg 75
4356 BK, Oostkapelle
Tel: 0118-582897
Email: oostkapelle@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

----
---
---
---
Vanaf 11.30 uur
Vanaf 11.30 uur
Vanaf 11.30 uur

WINTEROPENINGSTIJDEN

Vanaf 28 oktober 2019 alleen in het weekend geopend : vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.30 uur!

Openingstijden Kerstvakantie:

20 t/m 22 december 2019 11.30 - 20.00
27 t/m 30 december 2019. 11.30 - 20.00
2 t/m 5 januari 2020. 11.30 - 20.00


Kerstdagen en Oud & Nieuwjaarsdag gesloten