Over ons

Stap terug in de tijd! In het in 2008 volledig gerestaureerde voormalige café De Roskam kunt u, onder de eeuwenoude balken, plezier beleven van de al even eeuwenoude ambachtelijke traditie van de pannenkoek. Wist u trouwens dat er op 5 juni 1806 door Lodewijk Napoleon in Nederland zelfs een "Nationale Pannenkoekendag" werd ingevoerd!

In ons meer dan 216 jaar oude restaurant (in 1795 was er al een herberg in gevestigd!) is het iedere dag........ pannenkoekendag. De sfeervolle inrichting en de gastvrijheid van het personeel zullen zeer zeker bijdragen aan een geslaagd bezoek!  

Wij hopen u heel snel eens in ons restaurant te mogen begroeten!

Lees meer over ons »

Onze acties

Streekinformatie

Voor de gemeentelijke herindeling van 1997 behoorde Heerle tot de gemeente Wouw, op zijn Brabants Wów. Nu hoort het, samen met de dorpen Wouw, Wouwse Plantage, Moerstraten en Nispen tot de gemeente Roosendaal. De omgeving is opvallend groen met veel uitgestrekte bossen. De naam Heerle betekent niet voor niets "bos van haagbeuken". Ideaal dus om rustig te fietsen of te wandelen om daarna lekker uit te rusten en de inwendige mens te gaan versterken bij......... De Pannekoekenbakker! Het prachtige landelijke karakter komt vooral goed tot uitdrukking in "de vijf geraniumdorpen", waar Heerle er een van is. De naam "geraniumdorp" is te danken aan de sinds 1986 geldende traditie dat iedere dorpsbewoner vijf hanggeraniums van de gemeente kan krijgen voor het opsieren van zijn huisgevel en daarmee natuurlijk het dorpsaangezicht! Een kijkje op de jaarlijks terugkerende geraniummarkt in Wouw!

Lees meer »

Streekinformatie afbeelding

Menukaart

U heeft bij ons de keuze uit maar liefst meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Er is "voor elk wat wils" en ook voor een gluten- of lactosevrije pannenkoek kunt u altijd bij ons terecht. Met een ruime keuze aan voorgerechten en een uitgebreide ijskaart trakteert u uzelf en uw eventuele gasten op een heerlijke maaltijd.

Ook voor b.v. een lekkere cappuccino met (appel)gebak bent u bij ons van harte welkom.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze al zeer uitgebreide menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Heerle nog meer. Wat dacht u van een heerlijke portie poffertjes, of warme brusselse wafels

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij hebben een heerlijk zonnig en ruim terras.

 • Speelruimte binnen

  Binnen is er voor de allerkleinsten een leuke speelkamer.

 • Kinderfeestje

  Wij bieden diverse leuke mogelijkheden voor kinder (thema)feestjes.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen. Wij hebben geen mogelijkheden om te betalen met een Creditcard.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

 • Honden

  Honden zijn bij ons toegestaan. Honden dienen wel schoon en droog te zijn alvorens ze het restaurant betreden. Daarnaast moeten de honden aangelijnd zijn en geen gevaar voor de gasten (specifiek kinderen) zijn. De restaurantmanager kan ten alle tijden de hondenbezitters vragen de hond naar buiten te begeleiden bij ongewenst gedrag of als de situatie in het restaurant daar om vraagt (bijvoorbeeld bij drukte, stankoverlast, uitgesproken angst van andere gasten ten aanzien van de hond(en) etc.)

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Online reserveren is niet mogelijk bij De Pannekoekenbakker Heerle

Adres

Bergsebaan 71
4726 SC, Heerle
Tel: 0165-301166
Email: heerle@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

gesloten
11.00 uur - 20.00 uur
11.00 uur - 20.00 uur
11.00 uur - 20.00 uur
11.00 uur - 20.00 uur
11.00 uur - 20.00 uur
11.00 uur - 20.00 uur