Over ons

Welkom in ons pannenkoekenrestaurant in Heerle en stap terug in de tijd! In het in 2008 volledig gerestaureerde voormalige café De Roskam kunt u, onder de eeuwenoude balken, plezier beleven van de al even eeuwenoude ambachtelijke traditie van de pannenkoek. Wist u trouwens dat er op 5 juni 1806 door Lodewijk Napoleon in Nederland zelfs een "Nationale Pannenkoekendag" werd ingevoerd! Bij ons is het iedere dag pannenkoekendag..... De sfeervolle inrichting en de gastvrijheid van het personeel zullen zeer zeker bijdragen aan een geslaagd bezoek!

Voor onze jonge gastjes hebben wij speciale kinderpannenkoeken om de "kleinere" honger te stillen. Natuurlijk met de bekende smulmuntjes waarmee ze dan weer zelf speelgoed kunnen kopen in ons eigen speelgoedwinkeltje! De Pannekoekenbakker beschikt over een groot eigen parkeerterrein en ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets zijn aanwezig!

Wij hopen u snel eens in ons restaurant te mogen begroeten waar sfeer en Brabantse gezelligheid voorop staan. Ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom.

Lees meer over ons »

Onze acties

Kinderfeestjes en Arrangementen

VOOR JONG EN OUD.....VOOR ELK WAT WILS.....
Kinderfeestjes:
-   Pannekoekenbakkers-smulfeest
-   Piratenfeest
-   Ridders/ en-of prinsessenfeest

De feestjes kunnen worden geboekt op woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur. De uiterlijke eindtijd van een kinderfeest is 16.30 uur!  In de maanden juli, augustus en september kunnen géén themafeestjes worden geboekt.
Arrangementen:
-   rit met de fietstrein in en om Heerle
-   rit met de huifkar in en om Heerle
Graag 14 dagen van tevoren reserveren. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: heerle@pannekoekenbakker.nl

Lees meer »

Kinderfeestjes en Arrangementen afbeelding

Menukaart

U heeft bij ons de keuze uit maar liefst meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Er is "voor elk wat wils" en ook voor een gluten- of lactosevrije pannenkoek kunt u altijd bij ons terecht. Met een ruime keuze aan voorgerechten en een uitgebreide ijskaart trakteert u uzelf en uw eventuele gasten op een heerlijke maaltijd.

Ook voor b.v. een lekkere cappuccino met (appel)gebak bent u bij ons van harte welkom.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze al zeer uitgebreide menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Heerle nog meer. Wat dacht u van een heerlijke portie poffertjes, of warme brusselse wafels

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij hebben een heerlijk zonnig en ruim terras.

 • Speelruimte binnen

  Binnen is er voor de allerkleinsten een leuke speelkamer.

 • Kinderfeestje

  Wij bieden diverse leuke mogelijkheden voor kinder (thema)feestjes.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen. Wij hebben geen mogelijkheden om te betalen met een Creditcard.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

 • Honden

  Honden zijn bij ons toegestaan. Honden dienen wel schoon en droog te zijn alvorens ze het restaurant betreden. Daarnaast moeten de honden aangelijnd zijn en geen gevaar voor de gasten (specifiek kinderen) zijn. De restaurantmanager kan ten alle tijden de hondenbezitters vragen de hond naar buiten te begeleiden bij ongewenst gedrag of als de situatie in het restaurant daar om vraagt (bijvoorbeeld bij drukte, stankoverlast, uitgesproken angst van andere gasten ten aanzien van de hond(en) etc.)

Kidsclub

Elk kind dat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de KidsClub. Je krijgt je eigen pasje met je naam erop, maar vooral...

 

profiteer je van de volgende voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

 

 

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

De makkelijkste manier..... Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u automatisch een e-mail met de bevestiging.

U krijgt altijd een bevestigingsmail. Is dat niet zo neem dan contact met ons op want zonder een bevestigingsmail is er géén reservering geplaatst!

Het is helaas niet mogelijk te reserveren op het terras. Uiteraard kunt u, wanneer er plek is, lekker buiten gaan zitten maar mocht er onverhoopt een "buitje" vallen weet u in ieder geval zeker dat er binnen een tafel voor u klaar staat!

Wanneer u op korte termijn wilt reserveren (<2 uur) kunt u ons telefonisch bereiken via 0165-301166.

Op zon- en feestdagen kunt u de actiekaartjes "2e pannenkoek gratis" niet inleveren!

Adres

Bergsebaan 71
4726 SC, Heerle
Tel: 0165-301166
Email: heerle@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

gesloten
gesloten
12.00 uur - 19.30
16.00 uur - 19.30
12.00 uur - 20.00 uur
12.00 uur - 20.00 uur
12.00 uur - 20.00 uur

Feestdagen:
- maandag 2e paasdag geopend vanaf 12.00 uur
- Hemelvaartsdag geopend vanaf 12.00 uur
- maandag 2e pinksterdag geopend vanaf 12.00 uur
- 1e kerstdag gesloten
- 2e kerstdag geopend vanaf 12.00 uur

Op oudjaars- en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!