Over ons

Groot terras, speelbos en sprookjesachtig restaurant!

In Zeeland en pal tegenover De Maashorst, een van de grootste natuurgebieden in Noord-Brabant, ligt restaurant De Pannekoekenbakker. Hier geniet je van de beste zoete en hartige pannenkoeken. Of ga juist voor een verrassende salade. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een van onze vele soorten koffie of een ijsje, die haast nergens zo lekker smaken als op ons zonnige terras.

Heerlijk zitten, binnen en buiten
Ieder bezoek aan De Pannekoekenbakker is een feestje. Of je nu plaatsneemt in ons sfeervolle pannenkoekenhuis of lekker knus bij de open haard in het Jachthuis. Bij mooi weer zit je heerlijk op ons royale terras. Lekker even ontspannen, je gezicht in de zon. Kortom, een ideale plek om even bij te komen na een mooie fiets- of wandeltocht door de omgeving.
Eten en spelen.

Terwijl jij gezellig aanschuift voor een kopje soep of appelpannenkoek, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de speeltuin en het Smulbos. Vanaf het terras zie je ze jumpen op de trampoline en klimmen en klauteren over de boomstammen. Of doe samen een gratis speurtocht. En regent het een keer? Binnen vermaken de kleintjes zich in de speelruimte en verbeteren de oudere kids hun highscore op de spelcomputers.

Wij heten je hopelijk zo snel mogelijk van harte welkom.

Sfeer impressie? Klik op lees meer....

Alvast in de stemming komen? Luister hier ons pannenkoeken lied!!!

Lees meer over ons »

Onze acties

Menukaart

Meer dan 250 soorten pannenkoeken
Een pannenkoek met frambozen, vanille-ijs en slagroom. Of een met champignons, prei, kaas en kruidenboter. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op een pannenkoek. Zo is samen pannenkoeken eten echt een feestje.

En meer …
Behalve pannenkoeken bestel je bij ons bijvoorbeeld ook een goed gevulde tomatensoep, lichte salade of frisse ijscoupe. En heb je specifieke (dieet)wensen? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Een tikkeltje bijzonder
De Pannekoekenbakker zou De Pannekoekenbakker niet zijn als we geen echte specialiteiten hadden. Net even anders dan anders. Wat denk je van pizzapannenkoeken of exotische pannenkoeken uit verre landen? En ben je al voorbereid op de lekkerste geitenkaas pannenkoek die je ooit geproefd hebt? Onze keukenprinsen en –prinsessen maken ze met liefde voor je klaar.

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  Bij een pannenkoek of ijsje krijgen kinderen tot en met 12 jaar gratis smulmunten. Daarmee kunnen ze in de speelgoedwinkel een cadeautje voor zichzelf kopen.

 • Terras

  Op ons zonnige terras kun je lekker bijkomen van een mooie fiets- of wandeltocht. En je hebt zicht op de speeltuin.

 • Afhaalpannenkoek

  Het is ook mogelijk om pannenkoeken af te halen. Kom langs of bel even van tevoren, dan zorgen wij dat je bestelling klaarstaat. Bekijk de menukaart op onze website. - niet in combinatie met actie kaarten

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden.

  Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden.

  Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn.

  Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Betaling met Pin

  Naast contant, kun je bij ons ook met pin betalen. Creditcard is helaas niet mogelijk.

 • Wifi

  In ons hele restaurant en op het terras is gratis wifi aanwezig.

 • Honden toegestaan

  Na een lange wandeling met de hond nog even een hapje eten? Prima plan! Honden zijn welkom bij De Pannekoekenbakker.

 • Gratis parkeren

  Parkeer je auto gratis bij ons restaurant. Op de grote parkeerplaats ben je altijd verzekerd van een plekje.

 • Toegankelijk voor mindervaliden

  Ons terras en restaurant zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een mindervalidentoilet.

 • Baby’s

  Ook de allerkleinsten neem je gezellig mee naar De Pannekoekenbakker. We hebben een babytafel, waar je je kleintje kunt verschonen.

 • Speelvoorzieningen

  Playstations, spelcomputers en speelkeukentjes, grote klimrekken en natuurlijk het Smulbos. speelmogelijkheden zijn er genoeg!

Kidsclub

Welkom bij de KidsClub!

Kom je met je kinderen bij ons eten? Hartstikke gezellig natuurlijk! En wat het nog leuker maakt, alle kinderen kunnen zich gratis inschrijven voor onze KidsClub. Ben je lid van de KidsClub? Dan kun je sparen voor extra smulmunten. In plaats van 4 smulmunten krijgen de leden van de KidsClub namelijk 6 smulmunten bij hun pannenkoek. Met de smulmunten kunnen de kinderen een cadeautje uitzoeken in onze speelgoedwinkel.

Vier je kinderfeestje bij ons en ben je lid van de Kidsclub? Dan krijg 25 smulmunten kado!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Keuken openingstijden Onze keuken is geopend tot 20:00 uur, het restaurant sluit een uurtje later.

Op zaterdag en zondag sluit ons online reserveringssysteem om 16:00 uur, dit betekent niet altijd dat wij geen plek meer hebben! Neem vooral telefonisch contact met ons op.

Pannenkoeken bestellen of liever telefonisch reserveren? 0486-452014

Adres

Udenseweg 31
5411 SB, Zeeland (Nbr)
Tel: 0486-452014
Email: infozeeland@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
16:00 uur - sluiting keuken 20:00 uur
16.00 uur - sluiting keuken 20:00 uur
16.00 uur - sluiting keuken 20:00 uur
16.00 uur - sluiting keuken 20:00 uur
12:00 uur - sluiting keuken 20:00 uur
12:00 uur - sluiting keuken 20:00 uur


• U kunt telefonisch reserveren. Buiten onze spitsuren (tussen 16:00 en 19:00) zijn wij telefonisch het beste bereikbaar