Over ons

De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen aan de Stompaardse plas met een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Een heerlijke plek om een pannenkoek te eten en te recreëren. Wij beschikken over een speeltuin, midgetgolf, bootverhuur en drie gethematiseerde restaurantruimtes voor in totaal 250 gasten. Bovendien een heerlijk terras aan het water met zicht op de speeltuin voor ruim 250 gasten.Valentijnsdag 14-02-2024!

Kom jij jouw valentijn verassen met een proeverij voor 2?
Reserveer dan snel een tafeltje via de website of telefonisch🥞❤️

Lees meer over ons »

Onze acties

Feesten & partijen

Iets te vieren?

Bij de Pannekoekenbakker Zuidland maken wij van iedere gelegenheid een feestje. 

    

Lees meer »

Feesten & partijen afbeelding

Menukaart

Een zeer uitgebreide menukaart. Van een gewone spek of appel pannenkoek tot een zeer luxe, exotische pannenkoeken zoals de Mexicaans of met Carpaccio pannenkoek.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Buiten de menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Zuidland u nog meer.

3-gangen dagmenu.

Dagelijks bieden u een 3-gangen dagmenu aan voor € 24,00 Met heerlijke seizoensgerechten. Daarnaast hebben we op de kaart een aantal bijzondere pannenkoeken en salades die u alleen bij deze vestiging kunt krijgen

Bekijken »

Service

De Pannekoekenbakker Zuidland is de tevens ideale gelegenheid voor familiebijeenkomsten, en recepties. De Pannekoekenbakker Zuidland is een handelsnaam van Bernisse Zoet. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer is 75933012. BTW nummer: NL003027489B69. BANK: NL11ABNA0861979028. Op al onze diensten zijn de huisregels en De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing (downloaden op https://www.khn.nl/uvh-nl).

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een ruim terras aan het water met zicht op de speeltuin en midgetgolfbaan.

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een speelhoekje voor de allerkleinsten. De grotere kinderen kunnen terecht in het lunapark.

 • Huisregels

  Op al onze diensten zijn De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u inzien of downloaden op https://www.khn.nl/uvh-nl Daarnaast zijn onze huisregels van toepassing. De standaard verblijfsduur is ca. 1,5 uur, tenzij dit anders is overeengekomen. In-, op- of om- gebouwen, terras en de terreinen welke in beheer zijn van De Pannenkoekenbakker Zuidland zijn eigen consumpties en eten is niet toegestaan.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Momenteel is het niet mogelijk om te betalen met credit Card.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

 • Honden niet binnen

  Honden worden alleen toegelaten op het terras! Mits schoon, droog, rustig en aangelijnd. Wij accepteren geen honden in het restaurant.

 • Buitenspeeltuin

  Buiten beschikken wij over een grote speeltuin, 18 holes midgetgolfbaan, waterfietsen, kano’s, speelweide en gratis zwem/strand waar de kinderen zich kunnen vermaken.

 • Bootverhuur

  Wij verhuren waterfietsen (max. 4 personen per bootje) en kajaks (max. 2 personen per bootje)

 • Midgetgolf

  Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau)

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten, kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam erop thuisgestuurd en nog veel meer!

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

 • Note: de voordelen zijn al geldig één maand na de inschrijving.

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Bezoek ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Adres

Stompaardsedijk 2
3212 LV, Simonshaven/Zuidland
Tel: 0181-506030
Email: Zuidland@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
12:00 tot 20:30
16:00 tot 20:30
16:00 tot 20:30
12:00 tot 20:30
12:00 tot 20:30

Sluiten van de keuken
De keuken sluit steeds 30 minuten eerder dan het restaurant.

De rekening
Wij hanteren één rekening per gezelschap

Reserveren
U kunt bij ons alleen reserveren voor binnen. Mocht u buiten willen zitten, kunt u langskomen en een plekje uitzoeken.
Voor gezelschappen vanaf 16 personen kan er in overleg met ons op het terras (door ons geselecteerd) een plek worden gereserveerd.

Eigen consumpties niet toegestaan
Het is bij ons niet mogelijk om uw eigen consumpties in of rondom ons restaurant te nuttigen. Wij bieden de mogelijkheid om taart bij ons te reserveren. Zelf meenemen is niet toegestaan.