Over ons

De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen aan de Stompaardse plas met een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Een heerlijke plek om een pannenkoek te eten en te recreëren. Wij beschikken over een speeltuin, midgetgolf, bootverhuur en drie gethematiseerde restaurantruimtes voor in totaal 250 gasten. Bovendien een heerlijk terras aan het water met zicht op de speeltuin voor ruim 250 gasten.


Werken bij De Pannekoekenbakker? click hier.

Lees meer over ons »

Onze acties

Arrangementen

Arrangementen:

Met een schaatsbaan (In de winterperiode), speeltuin, minigolf & bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland. Momenteel hebben we we weer nieuwe verrassende, leuke en feestelijke arrangementen zoals:

Kinderfeestjes, groepsarrangementen, 
Speeltuin, Mini golfbaan, bootverhuur
 en (nieuw) Rondvaarten met fluisterboot Bernisse:

        

Lees meer »

Arrangementen afbeelding

Menukaart

Een zeer uitgebreide menukaart. Van een gewone spek of appel pannenkoek tot een zeer luxe, exotische pannenkoeken zoals bijvoorbeeld Mexicaans of met Carpaccio.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Buiten de menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Zuidland u nog meer.

3-gangen dagmenu.

Dagelijks bieden u een 3-gangen dagmenu aan voor € 18,50 Met heerlijke seizoensgerechten. Daarnaast hebben we op de kaart een aantal bijzondere pannenkoeken en salades die u alleen bij deze vestiging kunt krijgen

Bekijken »

Service

De Pannekoekenbakker Zuidland is de tevens ideale gelegenheid voor familiebijeenkomsten, en recepties. De Pannekoekenbakker Zuidland is een handelsnaam van Bernisse Zoet. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer is 75933012. BTW nummer: NL003027489B69. BANK: NL11ABNA0861979028. Op al onze diensten zijn de huisregels en De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing (downloaden op https://www.khn.nl/uvh-nl).

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een ruim terras aan het water met zicht op de speeltuin en midgetgolfbaan.

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een speelhoekje voor de allerkleinsten. De grotere kinderen kunnen terecht in het lunapark.

 • Huisregels

  Op al onze diensten zijn De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u inzien of downloaden op https://www.khn.nl/uvh-nl Daarnaast zijn onze huisregels van toepassing. De standaard verblijfsduur is ca. 1,5 uur, tenzij dit anders is overeengekomen. In-, op- of om- gebouwen, terras en de terreinen welke in beheer zijn van De Pannenkoekenbakker Zuidland zijn eigen consumpties en eten is niet toegestaan.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Momenteel is het niet mogelijk om te betalen met credit Card.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

 • Honden niet binnen

  Honden worden alleen toegelaten op het terras! Mits schoon, droog, rustig en aangelijnd. Wij accepteren geen honden in het restaurant.

 • Buitenspeeltuin

  Buiten beschikken wij over een grote speeltuin, 18 holes midgetgolfbaan, waterfietsen, kano’s, speelweide en gratis zwem/strand waar de kinderen zich kunnen vermaken.

 • Bootverhuur

  Wij verhuren waterfietsen (max. 4 personen per bootje) en kajaks (max. 2 personen per bootje)

 • Midgetgolf

  Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau)

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

 • Note: de voordelen zijn al geldig één maand na de inschrijving.

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Op het terras hoeft u niet te reserveren!
In de zon, in de schaduw, dicht aan het water of dicht bij de speeltuin. In een lekker koel briesje of juist uit de wind, onder een parasol, op een stoel of op een bankje. Met zicht op bevers, broedvogels of midget golfbaan. Heel veel keuze, en heel veel plek!

Onze terras opstelling is dit jaar veel breder opgezet, waardoor er ruim voldoende ruimte is tussen de tafels en voor looppaden. Reserveren op het terras is niet mogelijk, kom lekker langs! Wel vragen we u om bij de ingang van het terras (borden wijzen u de weg) te wachten, totdat een collega u naar een tafel begeleid.

Actiebonnen
Voor de actiebonnen die na 16 maart verlopen zijn heeft u geen gelegenheid gehad om deze in te leveren. Wij geven u de mogelijkheid om deze alsnog te gebruiken, en wel op de volgende dagen:
 • De gehele maand september - elke dag van de week!*
*M.u.v. feestdagen

Zie ook de actievoorwaarden op de actiebon en onze website

Reserveren vanaf 1 juni 2020 voor het restaurant
Vanaf 1 juni 2020 mogen we eindelijk weer open! Middels het formulier hieronder kunt u een reservering plaatsen. Wij vragen u om het formulier zorgvuldig in te vullen. Om aan de 1.5 m regelgeving te voldoen vragen we u naar uw gezelschapssamenstelling. Wij vertrouwen hierbij op uw eerlijkheid.

Bezoek ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Adres

Stompaardsedijk 2
3212 LV, Simonshaven/Zuidland
Tel: 0181-506030
Email: Zuidland@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
16:00 - 19:30 uur
16:00 - 19:30 uur
16:00 - 19:30 uur

Sluiten van de keuken
De keuken sluit steeds 30 minuten eerder dan het restaurant.