Over ons

De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen aan de Stompaardse plas met een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Een heerlijke plek om een pannenkoek te eten en te recreëren. Wij beschikken over een speeltuin, midgetgolf, bootverhuur en drie gethematiseerde restaurantruimtes voor in totaal 250 gasten. Bovendien een heerlijk terras aan het water met zicht op de speeltuin voor ruim 250 gasten.

Lees meer over ons »

Onze acties

Altijd een feest

SPEELTUIN, MINIGOLF & BOOTVERHUUR 

Met een speeltuin, minigolf & bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland.

  

KINDERFEESTJES

Natuurlijk kun je bij ons ook je verjaardagsfeestje vieren. Hiervoor hebben we diverse arrangementen:

Smulfeest v.a. €7,50 Super Smulfeest v.a. €10 Smulfeest met workshops of activiteiten: 

De workshops en activiteiten zijn alleen in combinatie met een smulfeest of supermulfeest mogelijk. * toeslag koekhuisjes bouwen € 5,- * toeslag Marsepeinbakker € 5,- * toeslag Minigolf € 2,50 * toeslag Piraten en Prinsessenfeest € 2,50 * toeslag, Knutselfeest € 2,50. Note: duur van de "all-in" kinderfeestjes is maximaal 3 uur en minimaal 6 vol betalende kinderen. 

  

All-Inclusive Familiedag

Gezellig voor jong en oud. Sportief & culinair genieten met je afdeling, vrienden of familie voor een vaste lage prijs. Inbegrepen zijn:
- 3-gangen diner - 3 consumpties (huiswijn, huisbier of frisdrank.) - Boogschieten - 18-holes midgetgolf. Note: prijs v.a. € 29,50, minimaal 20 deelnemers.

 

Lees meer »

Altijd een feest afbeelding

Menukaart

Een zeer uitgebreide menukaart. Van een gewone spek of appel pannenkoek tot een zeer luxe, exotische pannenkoeken zoals bijvoorbeeld Mexicaans of met Carpaccio.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Buiten de menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Zuidland u nog meer.
Wij bieden u een 3-gangen dagmenu aan voor € 17,50 Daarnaast hebben we nog een aantal bijzondere pannenkoeken en salades.

Bekijken »

Service

De Pannekoekenbakker Zuidland is de tevens ideale gelegenheid voor bruiloften, familiebijeenkomsten, en recepties. Daarnaast zijn wij de thuisbasis van www.BernisseNatuurlijk.nl, de specialist voor uw teambuilding of sportieve- en creatieve uitjes.De Pannekoekenbakker Zuidland is een handelsnaam van Leisure Island. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder vestigingsnummer 24488879. Het KVK nummer is 54758971. BTW nummer: NL 120695352B04, Bank/betalingen: NL36 RABO 0133283518 t.n.v. Leisure Island.
Op al onze diensten zijn De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u inzien of downloaden op https://www.khn.nl/uvh-nl

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een ruim terras aan het water met zicht op de speeltuin en midgetgolfbaan.

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een speelhoekje voor de allerkleinsten. De grotere kinderen kunnen terecht in het lunapark.

 • Kinderfeestje

  Wij bieden leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes zoals een koekhuisjes bouwen, marsepein bakken, cupcake versieren etc.. Natuurlijk met een heerlijke pannenkoek ter afsluiting

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Wij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

 • Honden niet binnen

  Honden worden alleen toegelaten op het terras! Mits schoon, droog, rustig en aangelijnd. Wij accepteren geen honden in het restaurant.

 • Buitenspeeltuin

  Buiten beschikken wij over een grote speeltuin, 18 holes midgetgolfbaan, waterfietsen, kano’s, speelweide en gratis zwem/strand waar de kinderen zich kunnen vermaken.

 • Bootverhuur

  Wij verhuren vanaf april t/m oktober elektrische sloepen, roeiboten, comfortabele waterfietsen, kajaks, viskajaks.

 • Midgetgolf

  Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau)

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

 • Note: de voordelen zijn al geldig één maand na de inschrijving.

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Adres

Stompaardsedijk 2
3212 LV, Simonshaven/Zuidland
Tel: 0181-506030
Email: Zuidland@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur
12.00 - 20.30 uur

EXTRA OPENINGSTIJDEN
Meivakantie 2017
Woensdag donderdag vrijdag Zaterdag en Zondag geopend vanaf 12:00
1 en 2 mei gesloten

LET OP: vanaf 4 september 2017 tot 1 juli 2018 hebben wij aangepaste openingstijden!
ma-di gesloten
woensdag vanaf 12.00 uur open
dond/vrijd vanaf 16.00 uur open

Sluiten van de keuken
LET OP: De keuken sluit steeds 30 minuten eerder dan het restaurant.

*Zomervakantie 7 dgn. p.w. open: van 1 juli tot 4 september, zijn wij dagelijks geopend van 12.00 uur tot ca. 20.30 uur. NA 29 augustus do-vr geopend vanaf 16:00
*Herfstvakantie en paasvakantie 7 dgn p.w. open: Ma-Di en Do-Vr v.a. 16.00 Wo v.a. 12.00 uur

Kerstvakantie
Naast de normale kaart bieden wij een speciaal kerstmenu.
Woensdag Zaterdag en Zondag geopend vanaf 12:00
Ma-di-do-vr geopend vanaf 16:00
* 26-12 geopend van 12:00-20:30 uur
* 02/03-12 geopend van 12:00-20:30 uur
Maak het makkelijk reserveer online!

1e en 2e Paasdag geopend v.a.11.00 uur. Reserveren mogelijk. Naast de normale kaart bieden wij Paasspecialiteiten. Dinsdag na Pasen 2017 gesloten.


GESLOTEN
25 december / 1 kerstdag gesloten
31 december gesloten
01 januari / nieuwjaarsdag gesloten