Over ons

ACTUELE INFORMATIE

AVOND LOCKDOWN PER 28-11-2021 TOT 19-12-2021
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Restaurant: vanaf 11 uur tot 17 uur.
Afhalen van pannenkoeken van 12 uur t/m 18:55 uur.

Maandag, dinsdag en donderdag gesloten.

SPEURTOCHT VOOR KINDEREN
Lekker wandelen, steppen of fietsen en speuren?Lees er meer over op onze speurtocht pagina!

ALGEMEEN
Gelegen pal aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen ligt het strak ingerichte pannenkoekenrestaurant 'De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen'. Het restaurant is de ideale plek om te genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitstekende koffie met gebak en/of apfelstrudel. Dit na een wandeling, een dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens uw fietstocht langs de Hollandse water linie route. Onze locatie, zowel op het terras als binnen is rookvrij.

Lees meer over ons »

Onze acties

Afhalen mogelijk!

AFHALEN

Bestellen? Ga naar ons online menu en bestel in de afhaalmodule

Telefonisch bestellen? Bel ons op 0346-834004 en kies optie 1 en vervolgens 2 in het keuzemenu.

Lees meer »

Afhalen mogelijk! afbeelding

Menukaart

We bakken pannenkoeken voor iedereen! Maak een keuze uit de menukaart en onze keukenbrigade bakt speciaal voor u de gewenste pannenkoek! U heeft de keuze uit wel meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Daarnaast staan er nog vele verrukkelijke voor- en nagerechten in onze kaart!

Neem alvast een kijkje en de voorpret kan beginnen!

LET OP! Deze menukaart wordt uitsluitend in ons restaurant gehanteerd. Ga voor afhalen naar de afhaal module.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Service

Wij bieden u de volgende services aan in ons restaurant.

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een picknicktafel terras (64 gasten) aan de voorzijde van onze locatie en aan de achterzijde een terras voor 160 gasten met fantastisch uitzicht over de Maarsseveense Plassen! Onze locatie, zowel op het terras als binnen is rookvrij.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan. Vraag het wachtwoord aan een van onze medewerkers.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier. Luierverschoontafel met luieremmer en schoonmaakdoekjes zijn aanwezig.

 • Dieetmogelijkheden

  Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Naast ons reguliere beslag hebben a) Spelt pannenkoeken (altijd lactose- en koemelkvrij) b) Glutenvrij beslag c) Glutenvrij beslag + lactose- en koemelkvrij Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Wij hebben één toilet waar u met een rolstoel naar binnen kan, deze is ruim en voorzien van handgrepen.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Parkeren

  U kunt bij ons gratis parkeren en er is voldoende parkeerruimte beschikbaar (1000+ parkeerplekken).

 • Honden

  Honden zijn bij ons toegestaan tot 16.30 uur, in verband met de wandelroutes in de omgeving. Honden dienen wel schoon en droog te zijn alvorens ze het restaurant betreden. Honden die hebben gezwommen in bijvoorbeeld de Maarsseveen kunnen wij helaas niet toestaan het restaurant te betreden. Daarnaast moeten de honden aangelijnd zijn en geen gevaar voor de gasten (specifiek kinderen) zijn. De restaurantmanager kan ten alle tijden de hondenbezitters vragen de hond naar buiten te begeleiden bij ongewenst gedrag of als de situatie in het restaurant daar om vraagt (bijvoorbeeld bij drukte, stankoverlast, uitgesproken angst van andere gasten ten aanzien van de hond(en) etc.)

 • Speelruimte

  Zowel buiten (twee trampolines; geopend bij goed weer) als ook binnen is er speelgelegenheid. Beneden spelen is altijd geopend. Boven spelen is alleen geopend als ook daar gasten zitten (voornamelijk in het weekend).

 • Betaling met Credit Card

  Betalen met creditcard is mogelijk!

 • Fietslaadpunt

  Voor ons pand kunt u uw fietsen gratis opladen.

Kidsclub

Word lid van de KidsClub en geniet van extra voordelen

Meld je hiernaast aan voor de kids club. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. Het lidmaatschap is gratis en het verplicht je tot niets. 

Je eigen KidsClub pasje.

In de derde week van de nieuwe (volgende) maand nadat je bent aangemeld krijg je thuis jouw Kids Club Ledenpas opgestuurd.

Vier je verjaardag bij De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen

Ben je binnenkort jarig? En ben je lid bent van de Kids Club? Vier dan je verjaardag bij De Pannekoekenbakker. Lukt het niet om te komen op je verjaardag, dan kan dit ook nog in de week voordat je jarig bent en in de week na je verjaardag. Je krijgt dan een speciaal cadeau* van ons als je een pannenkoek besteld!

* Het cadeau vervangt de 4 of 6 smulmunten die je normaal van ons krijgt bij een pannenkoek, alleen op vertoon van je KidsClub pas. Geen uitzonderingen mogelijk.

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

AFHALEN Bestellen en eenvoudig betalen via onze afhaalwebshop. Telefonisch bestellen? Bel ons op 0346-834004 en kies optie 1 en vervolgens 2 in het keuzemenu.

RESERVEREN Tussen 11 uur en 17 uur is dit mogelijk in ons restaurant. Middels het formulier hieronder kunt u een reserveringsaanvraag doen.
Als u op korte termijn wilt reserveren, <1 uur, kunt u ons telefonisch bereiken via 0346-834004.

U krijgt altijd een bevestigingsmail, is dit niet zo; neem dan contact met ons op via 0346-834004. Dan controleren wij uw reservering.

Onze locatie (inclusief terras) is sinds 2020 rookvrij.


Adres

Herenweg 53-2
3602 AN, Maarssen
Tel: 0346-834004
Email: maarssen@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
11-17u restaurant | 12-19u afhaal
Gesloten
11-17u restaurant | 12-19u afhaal
11-17u restaurant | 12-19u afhaal
11-17u restaurant | 12-19u afhaal