Over ons

Welkom in vestingstad Heusden
Op uw ontdekkingstocht door Heusden, komt u ongetwijfeld langs de oude kazerne aan de vismarkt. Vroeger was het de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren.
Tegenwoordig vindt u er "De Pannekoekenbakker". De eerste uit de keten van "Pannekoekenbakkers" en grondlegger van deze prachtige organisatie waar u op elke locatie van een heerlijke pannenkoek kunt genietenLees meer over ons »

Onze acties

Regio informatie

In een gezellige omgeving kunt u genieten van een drankje en één van onze 230 verschillende pannenkoeken.
En wilt u het niet bij een pannenkoek laten, dan biedt onze kaart u nog een ruime keuze uit soepen, pasteitjes en nagerechten. Laat u verrassen door de sublieme combinaties van heerlijke verse produkten uit alle streken van het culinaire tijdperk

Lees meer »

Regio informatie afbeelding

Menukaart

Onze menukaart.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze al zeer uitgebreide menukaart biedt de Pannekoekenbakker in Heusden u nog veel meer lekkere gerechten. Wat dacht u van iets lekkers bij de koffie, of onze vers gebakken poffertjes.

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een verwarmd terras.

 • Kinderfeestje

  Wij bieden leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes. Bijvoorbeeld de schilderworkshop in combinatie met Pannenkoek eten. Zie arrangementen op onze vast site voor meer informatie.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Wij beschikken over een aparte invalidentoilet met calamiteiten-meldingssysteem. De eerste verdieping is bereikbaar met den lift en heeft airconditioning.

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons in overleg uw accu van uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vraag ernaar bij een van de gastvrouwen of heren.

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen.

 • Betalen met Credit Card

  Wij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

 • Parkeren

  Betaald parkeren voor de deur. Gratis parkeren buiten de vesting. (Tramhaven op 300m)

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...

Profiteer van de voordelen

 • Vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!
 • In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Let op, vanaf donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei is het kermis in Heusden. Parkeerplekken in de Vesting zelf zullen hierdoor schaars zijn! Er is uiteraard de mogelijkheid om net buiten de Vesting te parkeren.

Middels het formulier hieronder kunt u online reserveren tot 4 uur voor aankomst. Binnen 4 uur voor uw aankomst kunt u telefonisch reserveren op 0416-662559.

Adres

Vismarkt 4
5256 BC, Heusden
Tel: 0416-662559
Email: heusden@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

10:00 - 19:30
10:00 - 19:30
10:00 - 19:30
10:00 - 19:30
10:00 - 19:30
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00