Altijd een feest!

Met een eigen speeltuin, minigolfbaan en sup-, waterfiets- en bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland. We bieden daarnaast ook arrangementen aan zoals kinderfeestjes, midgetgolf feesten en diverse groepsarrangementen.

Nieuw is sinds kort onze pannenkoekenproeverij, voor wie niet kan kiezen is deze elke donderdag te boeken (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).

Altijd een feest! afbeelding

Speeltuin

Speeltuin afbeelding

Direct aan ons terras ligt onze leuke speeltuin met schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf en er is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Nieuw is onze airmountain, een mega springkussen van 20x10 m!

De speeltuin is uitsluitend voor gasten van De Pannekoekenbakker Zuidland t/m 13 jaar. en toegankelijk via het restarurant.

Gebruik van de speeltuin en midgetgolf baan is geheel voor eigen risico. Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die voor hen verantwoordelijkheid dragen.

Midgetgolf

De 18-holes midgetgolf baan is geopend van 1 maart tot 1 oktober. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau). De prijzen: €3,60 voor kinderen en €4,60 voor volwassenen.

Midgetgolf Feest XL voor jong en oud - €20,00 (tot 12 jaar €18,50),
Inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken) en 2 consumpties (frisdrank, koffie, thee) Alcoholische consumpties zijn mogelijk tegen een meerprijs (€ 2,80 korting per consumptie). Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd van ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna kunt u heerlijk genieten vaneen pannenkoek en drankje. Dit arrangement is mogelijk op alle openingsdagen vanaf 10 deelnemers.

Midgetgolf afbeelding

Bootverhuur

Bootverhuur afbeelding

Bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland is een sup, waterfiets en kayak verhuurlocatie. Verhuur gaat uitsluitend via supandpaddle.

 

(Super)smulfeest

SMULFEEST €8,70 Een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten! Onbeperkt ranja, voor de jarige 10 Smulmunten en voor alle genodigden 4 Smulmunten. Een kleurplaat op tafel en lekker spelen in onze speelhoek, lunapark of buitenspeeltuin. 

SUPERSMULFEEST €12,20 Een smulfeest + een lekker ijsje! 

De duur van alle kinderfeestjes is maximaal 3 uur en eindigen automatisch om 17:00 uur (ook als de 3 uur nog niet om zijn) ivm het diner. De volgorde eten-activiteit of activiteit-eten kunt u zelf bepalen. Kinderfeest arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen. Op kinderfeest arrangementen worden geen actiekorting en/of spaarzegels gegeven.

(Super)smulfeest afbeelding

Midgetgolf smulfeest

Midgetgolf smulfeest afbeelding

MIDGETGOLF SMULFEEST €11,20  (1 maart t/m 30 september)

Geweldig voor kinderfeestjes! Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een midgetgolfwedstrijd van ca. 1,5 uur. |Aansluitend een smulfeest (of supersmultfeest +€ 3,50). Dit arrangement is mogelijk tot 16:00 uur op woensdag en zaterdag voor kinderen.

Piraten en prinsessenfeest 11,20

Dit feestje is inclusief een Smulfeest. PRINSESSEN: Een meidenfeest bij uitstek: Lekker tutten en prinsessendingen doen. Vraag meisjes van 5 of 6 jaar oud wat ze later willen worden en 80% antwoordt: prinses. Met dit thema kunt u dus eigenlijk niet fout zitten. Tijdens het prinsessenfeest ontvangt uw prinsesje een echte prinsessenhoed (of Tiara) en een masker, welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen . Aargh, enter het schip en hijs de zeilen. Landrotten opgelet, vandaag is het tijd voor ons piratenfeest. PIRATEN: Jongetjes smullen ervan wanneer ze verkleed als piraat stoere avonturen mogen naspelen. Tijdens het piratenfeest ontvangt uw stoere bink een piratenset, met masker welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen.

*Heb je een groepje met jongens en meisjes, dan kunnen het piratenfeest met het prinsessenfeest gecombineerd worden. Het prinsessenfeest en piratenfeest zijn uit te breiden met de workshop Schminkspiegel, fotolijst of spaarpot versieren (toeslag € 5,00 +30 minuten) Deze arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk.

Piraten en prinsessenfeest 11,20 afbeelding

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,20

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,20 afbeelding

Workshop MARSEPEIN bakker. inclusief Smulfeest €13,70 Maak je eigen marsepein figuurtje en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ----------- WORKSHOP CUPCAKE VERSIEREN. inclusief Smulfeest €12,20 Versier je eigen cupcake en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ------ KNUTSELFEEST inclusief smulfeest vanaf € 13,70 Onze creatieve workshops bestaan uit diverse activiteiten. Je mag kiezen (bij reservering) uit een van de onderstaande activiteiten:
Fotolijstje decoreren 13,70 --- Coole fotolijstjes versieren met foamclay
Spaarpotten decoreren 13,70 ----- Leuke spaarpotten versieren met foamclay
Spiegel decoreren 13,70 ---- Versier je eigen schminkspiegel foamclay, glitterstenen. Maak hem stoer of maak hem schattig. De bovenstaande arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk, minimaal 6 kinderen per reservering.

Fluisterboot Bernisse

Maak een dagje Voorne-Putten compleet door een bezoek te combineren met een rondvaart over de Bernisse. Vanaf De Krekenhoek in Zuidland vertrekt de fluisterboot voor rondvaarten door de ongerepte natuur en over de Bernisse.  Groepen kunnen ook op andere dan de reguliere tijden een rondvaart maken, eventueel ook vertrek en aankomst vanaf het restaurant. 

Voor een groepsrondvaart in combinatie met een arrangement bij  De Pannekoekenbakker maakt u twee reserveringen. 

  1. U reserveert Fluisterboot Bernisse via hun secretariaat (voor groepen) of via de website www.Rondvaart.info Ook individuele reserveringen maakt u hier eenvoudig online.
  2. Daarnaast maakt u een reservering bij De Pannekoekenbakker Zuidland

Fluisterboot Bernisse afbeelding

Groeps arrangementen

Groeps arrangementen afbeelding

Gezellig voor jong en oud!
Een etentje met je afdeling, vereniging of familie voor een vaste lage prijs.
Prijs is bij minimaal 20 gasten. 

 * Het kleine kaart arrangement (duurt ca. 2 uur) € 11,00 p.p.
Inbegrepen zijn:
- pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 45 pannenkoeken)
Toeslag extra Coupe vanille-ijs met slagroom € 5,-  

* Het pannenkoeken arrangement (duurt ca. 2 uur) € 16,50 p.p.
Inbegrepen zijn:
- pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 45 pannenkoeken)
- 2 consumpties (frisdrank, koffie of thee)
Toeslag extra Coupe vanille-ijs met slagroom € 5,- 

* Het Prinsessen en/of Piraten arrangement (duurt ca. 2 uur) € 14,50
Alleen mogelijk in combinatie met bovenstaande arrangementen.
Inbegrepen zijn:
- Piraten- of Prinsessenpannenkoek
- kinderijsje
- Onbeperkt ranja

 Voor extra mogelijkheden kunt u ons het beste even bellen op 0181-506030

* Voorwaarden:

  • Bovenstaande arrangementen zijn alleen vooraf te reserveren, met ons akkoord bevinden. 
  • Consumptiebonnen zijn voor het gehele gezelschap, dus opsplitsen is niet mogelijk.
  • Consumptiebonnen worden niet retour genomen en zijn alleen tijdens het arrangement geldig.
  • Op al onze arrangementen zijn de uniforme horeca voorwaarden van toepassing.
    Download de voorwaarden via deze site.

  • Speciale gelegenheden