Altijd een feest!

Met een eigen speeltuin, minigolf & bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland. Momenteel bieden we weer nieuwe verrassende, leuke en feestelijke arrangementen zoals: diverse kinderfeestjes, een leuke familiedag maar we hebben ook weer een nieuw menu van de dag.

NIEUW
,  openbare natuurspeeltuin Beverbos, een speeltuin van natuurlijke materialen die kinderen de natuur laten ontdekken. Vies worden mag hier. Gratis toegankelijk, direct gelegen aan het openbare zwemstrand op slechts 300 meter van De Pannekoekenbakker. Er zijn hier uitgezette en verharde paden, waardoor het ook voor mindervaliden mogelijk is om dicht bij de speeltuin te komen. Daarnaast kunnen de kinderen door het hele gebied lopen en spelen. Zo vindt je er balanceerstammen en een labyrinth. Via een spannend pad over een duiker, waar je ook doorheen kunt kruipen, wordt de waterpomp bereikt. Hier kun je je spierkracht demonstreren en het water naar boven pompen. Het speeleiland bereik je via de wilgenhut en de wiebelbrug of via de stapstenen. Vervolgens kun je je helemaal uitleven op het slingerparcours, het steltenparcours of het uitdagende vlotje. Ouders kunnen hier vanaf de picknicktafel hun kroost in de gaten houden. Om er echt een feest van te maken, sluit je een heerlijk dagje strand en ravotten af in stijl, met een heerlijke pannenkoek of het Menu van de dag bij De Pannekoekenbakker Zuidland natuurlijk!

Altijd een feest! afbeelding

Schaatsbaan is geopend

Schaatsbaan is geopend afbeelding

Er kan geschaatst worden op Voorne-Putten
De winterland schaatsbaan 2018 van Voorne-Putten is geopend. Vanaf 22 oktober 2018 tot einde februari kun je naar hartenlust je rondjes draaien bij De Pannekoekenbakker Zuidland. We hebben er voor gekozen om een openluchtbaan te creëren van ca. 200m2 op ons terras langs de Bernisse. Zodat onze jonge gasten het ouderwetse gevoel van natuurschaatsen krijgen. Het schaatsplezier kun je natuurlijk af wisselen met een heerlijke kop warme chocomel, lekkere pannenkoek of bijvoorbeeld een stevige winterse erwtensoep. Want vanuit het restaurant kun je de kinderen heerlijk zien schaatsen op de veilig beschutte schaatsbaan. We richten ons met de schaatsbaan volledig op ouders met jonge kinderen. Om er voor te zorgen dat deze tot eind februari kunnen schaatsen hebben we een kunstijsvloer aangekocht welke de kwaliteit van echt ijs nagenoeg benaderd. Een ideale gezinsbaan dus en groot genoeg voor een middagje schaatsplezier. Meer informatie vindt u onder acties: https://www.pannekoekenbakker.nl/acties/winterland_93_17

SCHAATS SMULFEEST, inclusief Smulfeest, schaatshuur en entree v.a. €10 Geweldig voor kinderfeestjes! Lekker buiten op de schaatsbaan en heerlijk genieten met een kinderpannenkoek, ranja en spelen in de speeltuin. Dit arrangement is alleen mogelijk met een eindtijd tot 16:00 uur op woensdag en zaterdag voor kinderen. Minimaal 6 kinderen. 

Speeltuin

Direct aan ons terras is de leuke speeltuin gelegen, met schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf en is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Wanneer het weer het toe laat, blazen we het grote springkussen op. De speeltuin is speciaal voor gasten van De Pannekoekenbakker Zuidland t/m 13 jaar. Maar let op. Gebruik van de speeltuin en midgetgolf baan is geheel voor eigen risico.Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die voor hen verantwoordelijkheid dragen.

Speeltuin afbeelding

Midgetgolf

Midgetgolf afbeelding

MIDGETGOLF Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau) De prijzen: Bij het midgetgolfen is een consumptie inbegrepen met een waarde van € 2,30. Wanneer u uw golfmateriaal weer compleet inlevert krijgt u hiervoor een waardebon. Deze waardebon is op de speeldag geldig. - Volwassenen: 1 consumptie + 1 golfronde € 6,60 - Kinderen tot 12 jaar: 1 consumptie + 1 golfronde € 5,60 - Kinderfeest*: kinderpannenkoek, onbeperkt ranja, 4 smulmunten(voor een cadeautje) en 1 ronde Golfen € 11,- (minimaal 6 kinderen en reserveren gewenst)

MIDGETGOLF FEEST XL voor jong en oud, € 17,60 (tot 12 jaar €16,60)
inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken) en 1 consumptie (max. €2,40 en geen alcoholische dranken) Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek met een drankje. Dit arrangement is mogelijk op alle openingsdagen. Minimaal 10 deelnemers.


Bootverhuur

Bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland is een Boot verhuurlocatie. Verhuur is op basis van beschikbaarheid, u kunt vooraf niet reserveren. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. De vaartuigen die we daar tot uw beschikking hebben zijn: - Waterfietsen - Kajaks - Roeiboten - prijs per uur vanaf € 7,50

Tarieven
Kajak
1 uur € 7,50 & 2 uur € 12,50 & 3 uur € 17,50
Waterfiets
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50
Roeiboot
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50

Bootverhuur afbeelding

Kinderfeestjes vanaf 8,50

Kinderfeestjes vanaf 8,50 afbeelding

De duur van alle kinderfeestjes is maximaal 3 uur en eindigen automatisch om 16:00 uur (ook als de 3 uur nog niet om zijn). De volgorde eten-activiteit of activiteit-eten kunt u zelf bepalen op de dag zelf. Na 16:00 uur bieden wij geen kinderfeest arrangementen aan. Kinderfeest arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen.

SMULFEEST €8,50 Een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten! Onbeperkt Ranja Voor de jarige 10 Smulmunten Voor alle genodigden 4 Smulmunten Een kleurplaat (met wedstrijd) op tafel en lekker spelen in onze speelhoek, lunapark of buitenspeeltuin en springkussens bij mooi weer. Toeslag kinderijsje is €3,50 ---------- Mogelijk bij minimaal 6 kinderen per reservering.

BOUW JE EIGEN KOEKHUISJE Knibbel Knabbel Knuisje, wie bouwt met mij een koekhuisje. inclusief Smulfeest €13,50 En versier het met allerhande lekkers en neem het koekhuisje na afloop mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! Dit arrangement is alleen op woensdag mogelijk, bij minimaal 6 kinderen per reservering.

Note: op kinderfeest arrangementen worden geen actiekorting en/of spaarzegels gegeven.

Midgetgolf smulfeest 11,-

MIDGETGOLF SMULFEEST, inclusief Smulfeest v.a. €11,00 Geweldig voor kinderfeestjes! je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een kinderpannenkoek, ranja en spelen in de speeltuin. Dit arrangement is alleen mogelijk met een eindtijd tot 16:00 uur op woensdag en zaterdag voor kinderen. Minimaal 6 kinderen.

MIDGETGOLF FEEST XL voor jong en oud, € 17,50 (tot 12 jaar €16,50)
inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken) en 1 consumptie (max. €2,40 en geen alcoholische dranken) Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek met een drankje. Dit arrangement is mogelijk op alle openingsdagen. Minimaal 10 deelnemers.

Midgetgolf smulfeest 11,- afbeelding

Piraten en prinsessenfeest 11,-

Piraten en prinsessenfeest 11,- afbeelding

Dit feestje is inclusief een Smulfeest. PRINSESSEN: Een meidenfeest bij uitstek: Lekker tutten en prinsessendingen doen. Vraag meisjes van 5 of 6 jaar oud wat ze later willen worden en 80% antwoordt: prinses. Met dit thema kunt u dus eigenlijk niet fout zitten. Tijdens het prinsessenfeest ontvangt uw prinsesje een echte prinsessenhoed (of Tiara) en een masker, welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen . Aargh, enter het schip en hijs de zeilen. Landrotten opgelet, vandaag is het tijd voor ons piratenfeest. PIRATEN: Jongetjes smullen ervan wanneer ze verkleed als piraat stoere avonturen mogen naspelen. Tijdens het piratenfeest ontvangt uw stoere bink een piratenset, met masker welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen.

*Heb je een groepje met jongens en meisjes, dan kunnen het piratenfeest met het prinsessenfeest gecombineerd worden. Het prinsessenfeest en piratenfeest zijn uit te breiden met de workshop Schminkspiegel, fotolijst of spaarpot versieren (toeslag € 5,00 +30 minuten) Deze arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk.

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,-

Workshop MARSEPEIN bakker. inclusief Smulfeest €13,50 Maak je eigen marsepein figuurtje en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ----------- WORKSHOP CUPCAKE VERSIEREN. inclusief Smulfeest €12,- Versier je eigen cupcake en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ------ KNUTSELFEEST inclusief smulfeest vanaf € 13,50 Onze creatieve workshops bestaan uit diverse activiteiten. Je mag kiezen (bij reservering) uit een van de onderstaande activiteiten:
Fotolijstje decoreren 13,50 --- Coole fotolijstjes versieren met foamclay
Spaarpotten decoreren 13,50 ----- Leuke spaarpotten versieren met foamclay
Spiegel decoreren 13,50 ---- Versier je eigen schminkspiegel foamclay, glitterstenen. Maak hem stoer of maak hem schattig. De bovenstaande arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk, minimaal 6 kinderen per reservering.

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,- afbeelding

All-Inclusive Familiedag

All-Inclusive Familiedag afbeelding

Gezellig voor jong en oud. Sportief & culinair genieten met je afdeling, vrienden of familie voor een vaste lage prijs. Het arrangement duurt ca. 3 tot 4 uur.

Inbegrepen zijn:

- 3-gangen diner
- 3 consumpties (huiswijn, huisbier of frisdrank.)
- Boogschieten
- 18-holes midgetgolf.

Prijs v.a. € 32,50, minimaal 20 deelnemers.
Vraag naar de mogelijkheden.

Groeps arrangementen

Gezellig voor jong en oud!
Een etentje met je afdeling, vereniging of familie voor een vaste lage prijs.
Prijs is bij minimaal 20 gasten.

Het pannenkoeken arrangement (duurt ca. 2 uur) € 16,50
Inbegrepen zijn:
- pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken)
- 2 consumpties 16,50 (huiswijn, huisbier, frisdrank koffie of thee.)
Toeslag extra koffie € 2,30
Toeslag extra Coupe vanille-ijs met slagroom € 4,90

Het 3-gangen arrangement (duurt ca. 2 tot 3 uur) Prijs v.a. € 24,50,
Inbegrepen zijn:
- 3-gangen dagmenu
- 2 consumpties (huiswijn, huisbier, frisdrank koffie of thee.)

Alleen mogelijk bij vooraf reserveren, vraag vooraf naar de voorwaarden.

 

 


 

Groeps arrangementen afbeelding