Arrangement van de maand

Met een speeltuin, minigolf & bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland. Momenteel bieden we weer nieuwe verrassende, leuke en feestelijke arrangementen zoals:

NIEUW: 

 

 

 

Arrangement van de maand afbeelding

Speeltuin

Speeltuin afbeelding

We hebben een leuke speeltuin met schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf en is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Wanneer het weer het toe laat, blazen we het grote (300m2) springkussen(s) op. De speeltuin is voor gasten van De Pannekoekenbakker Zuidland t/m 13 jaar. Disclaimer: Gebruik van de speeltuin en midgetgolf baan is geheel voor eigen risico.Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die voor hen verantwoordelijkheid dragen. 

Note 
- De peuterspeelplaats  en het springkussen zijn tijdelijk i.v.m. uitbreiding en onderhoud gesloten.

 

Midgetgolf

MIDGETGOLF Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau) De prijzen: Bij het midgetgolfen is een consumptie inbegrepen met een waarde van € 2,30. Wanneer u uw golfmateriaal weer compleet inlevert krijgt u hiervoor een waardebon. Deze waardebon is op de speeldag geldig. - Volwassenen: 1 consumptie + 1 golfronde € 6,60 - Kinderen tot 12 jaar: 1 consumptie + 1 golfronde € 5,60 - Kinderfeest*: kinderpannenkoek, onbeperkt ranja, 4 smulmunten(voor een cadeautje) en 1 ronde Golfen € 10,- (minimaal 6 kinderen en reserveren gewenst)

Midgetgolf afbeelding

Bootverhuur

Bootverhuur afbeelding

Bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland is een Boot verhuurlocatie. Verhuur is op basis van beschikbaarheid, u kunt vooraf niet reserveren. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. De vaartuigen die we daar tot uw beschikking hebben zijn: - Waterfietsen - Kajaks - Roeiboten - prijs per uur vanaf € 7,50

Tarieven
Kajak
1 uur € 7,50 & 2 uur € 12,50 & 3 uur € 17,50
Waterfiets
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50
Roeiboot
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50

Kinderfeestjes vanaf 7,50

De duur van alle kinderfeestjes is maximaal 3 uur en eindigen automatisch om 16:00 uur (ook als de 3 uur nog niet om zijn). De volgorde eten-activiteit of activiteit-eten kunt u zelf bepalen op de dag zelf. Na 16:00 uur bieden wij geen kinderfeest arrangementen aan. Kinderfeest arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen.

SMULFEEST €7,50 Een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten! Onbeperkt Ranja Voor de jarige 10 Smulmunten Voor alle genodigden 4 Smulmunten Een kleurplaat (met wedstrijd) op tafel en lekker spelen in onze speelhoek, lunapark of buitenspeeltuin en springkussens bij mooi weer. Toeslag kinderijsje is €2,50 ---------- Mogelijk bij minimaal 6 kinderen per reservering.

BOUW JE EIGEN KOEKHUISJE Knibbel Knabbel Knuisje, wie bouwt met mij een koekhuisje. inclusief Smulfeest €12,50 En versier het met allerhande lekkers en neem het koekhuisje na afloop mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! Dit arrangement is alleen op woensdag mogelijk, bij minimaal 6 kinderen per reservering.

Kinderfeestjes vanaf 7,50 afbeelding

Midgetgolf smulfeest 10,-

Midgetgolf smulfeest 10,- afbeelding

MIDGETGOLF FEEST, inclusief Smulfeest €10,00 Geweldig voor jong en oud! je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek en in de speeltuin.

Piraten en prinsessenfeest 10,-

PIRATENFEEST € 10,- inclusief smulfeest. Een meidenfeest bij uitstek: Lekker tutten en prinsessendingen doen. Vraag meisjes van 5 of 6 jaar oud wat ze later willen worden en 80% antwoordt: prinses. Met dit thema kunt u dus eigenlijk niet fout zitten. Tijdens het prinsessenfeest ontvangt uw prinsesje een echte prinsessenhoed, welke men zelf mag oppimpen met met foam figuren en plakjuwelen. Aargh, enter het schip en hijs de zeilen. Landrotten opgelet, vandaag is het tijd voor ons piratenfeest. Jongetjes smullen ervan wanneer ze verkleed als piraat stoere avonturen mogen naspelen. Tijdens het piratenfeest ontvangt uw stoere bink een piratenset, welke men zelf mag oppimpen met foam figuren en plakjuwelen. *Heb je een groepje met jongens en meisjes, dan kunnen het piratenfeest met het prinsessenfeest gecombineerd worden. Het prinsessenfeest en piratenfeest zijn uit te breiden met de workshop Schminkspiegel of fotolijst versieren (toeslag € 5,00 +30 minuten) Deze arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk.

Piraten en prinsessenfeest 10,- afbeelding

knutsel en frutsel feestjes vanaf 10,-

knutsel en frutsel feestjes vanaf 10,- afbeelding

Workshop MARSEPEIN bakker. inclusief Smulfeest €12,50 Maak je eigen marsepein figuurtje en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ----------- WORKSHOP CUPCAKE VERSIEREN. inclusief Smulfeest €10,- Versier je eigen cupcake en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ------ KNUTSELFEEST inclusief smulfeest vanaf € 10- Onze creatieve workshops bestaan uit diverse activiteiten. Je mag kiezen (bij reservering) uit een van de onderstaande activiteiten:
Fotolijstje decoreren 12,50 --- Coole fotolijstjes versieren met foamclay
Spaarpotten decoreren 12,50 ----- Leuke spaarpotten versieren met foamclay
Spiegel decoreren 12,50 ---- Versier je eigen schminkspiegel foamclay, glitterstenen. Maak hem stoer of maak hem schattig. De bovenstaande arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk, minimaal 6 kinderen per reservering.

All-Inclusive Familiedag

Gezellig voor jong en oud. Sportief & culinair genieten met je afdeling, vrienden of familie voor een vaste lage prijs. Het arrangement duurt ca. 3 tot 4 uur.

Inbegrepen zijn:

- 3-gangen diner
- 3 consumpties (huiswijn, huisbier of frisdrank.)
- Boogschieten
- 18-holes midgetgolf.

Prijs v.a. € 29,50, minimaal 20 deelnemers.
Vraag naar de mogelijkheden.

All-Inclusive Familiedag afbeelding