Altijd een feest!

Met een eigen speeltuin, minigolf & bootverhuur is het voor jong en oud altijd een feest bij de Pannekoekenbakker Zuidland. Momenteel bieden we weer nieuwe verrassende, leuke en feestelijke arrangementen zoals: diverse kinderfeestjes, een leuke familiedag maar we hebben ook weer een nieuw menu van de dag.

NIEUW
,  openbare natuurspeeltuin Beverbos, een speeltuin van natuurlijke materialen die kinderen de natuur laten ontdekken. Vies worden mag hier. Gratis toegankelijk, direct gelegen aan het openbare zwemstrand op slechts 300 meter van De Pannekoekenbakker. NIEUW, Op 1000 meter van De Pannekoekenbakker, vertrekt de fluisterboot voor rondvaarten door de ongerepte natuur en over de Bernisse. Ook als groepsuitje erg leuk!

Om er echt een feest van te maken, sluit je een heerlijk dagje strand, ravotten of rondvaart af in stijl, met een heerlijke pannenkoek of het Menu van de dag bij De Pannekoekenbakker Zuidland natuurlijk! 

Altijd een feest! afbeelding

Fluisterboot Bernisse

Fluisterboot Bernisse afbeelding

Maak een dagje Voorne-Putten compleet door een bezoek te combineren met een rondvaart over de Bernisse. Vanaf De Krekenhoek in Zuidland vertrekt de fluisterboot voor rondvaarten door de ongerepte natuur en over de Bernisse. Fluisterboot de Bernisse is elektrisch aangedreven en heeft maximaal 40 zitplaatsen. Fluisterboot Bernisse is het gehele jaar in de vaart mits de weersomstandigheden het toelaten. Groepen kunnen ook op andere dan de reguliere tijden een rondvaart maken. De groepsprijs voor de boot is € 195 voor een vaart van ca. 2 uur.

Voor een groepsrondvaart in combinatie met een arrangement bij  De Pannekoekenbakker maakt u twee reserveringen. 

  1. U reserveert Fluisterboot Bernisse via hun secretariaat (voor groepen) of via de website www.Rondvaart.info Ook individuele reserveringen maakt u hier eenvoudig online.
  2. Daarnaast maakt u een reservering bij De Pannekoekenbakker Zuidland
Voor informatie over Fluisterboot Bernisse en afvaart tijden zie: www.rondvaart.info

 

Speeltuin

Direct aan ons terras is de leuke speeltuin gelegen, met schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf en er is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Nieuw is onze airmountain! De speeltuin is speciaal voor gasten van De Pannekoekenbakker Zuidland t/m 13 jaar. Maar let op. Gebruik van de speeltuin en midgetgolf baan is geheel voor eigen risico.Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die voor hen verantwoordelijkheid dragen.

Speeltuin afbeelding

Midgetgolf

Midgetgolf afbeelding

MIDGETGOLF Gesloten van 1 oktober t/m 1 maart. Je kan spelen op de 18-holes midgetgolf baan. Deze is gelegen aan de prachtige natuur van de Bernisse. De speeltijd mag u zelf bepalen. Maar doorgaand varieert dit van van 1 tot ruim 1,5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hun leeftijd/interesseniveau) De prijzen: Bij het midgetgolfen is een consumptie inbegrepen met een waarde van € 2,50. Wanneer u uw golfmateriaal weer compleet inlevert krijgt u hiervoor een waardebon. Deze waardebon is op de speeldag geldig. - Volwassenen: 1 consumptie + 1 golfronde € 6,90 - Kinderen tot 12 jaar: 1 consumptie + 1 golfronde € 5,90 - Kinderfeest*: kinderpannenkoek, onbeperkt ranja, 4 smulmunten(voor een cadeautje) en 1 ronde Golfen € 11,- (minimaal 6 kinderen en reserveren gewenst)

MIDGETGOLF FEEST XL voor jong en oud, € 20,00 (tot 12 jaar €18,50)
inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 20 pannenkoeken) en 2 consumptie (max. €2,50 en geen alcoholische dranken) Je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek met een drankje. Dit arrangement is mogelijk op alle openingsdagen. Minimaal 10 deelnemers, het totale arrangement duurt maximaal 3 uur binnen een tijdsblok Tijdblok 1: tussen 12:00 en 17:00 uur, Tijdblok 2: tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Voor langere verblijfsduur of aangepaste tijden gelden aangepaste prijzen.


Bootverhuur

Bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland is een Boot verhuurlocatie. Verhuur is op basis van beschikbaarheid, u kunt vooraf niet reserveren. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. De vaartuigen die we daar tot uw beschikking hebben zijn: - Waterfietsen - Kajaks - prijs per uur vanaf € 7,50 (geopend vanaf 1 april tot 1 november)

Tarieven
Kajak
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50
Waterfiets
1 uur € 9,50 & 2 uur € 16,50 & 3 uur € 22,50

Bootverhuur afbeelding

Kinderfeestjes vanaf 8,70

Kinderfeestjes vanaf 8,70 afbeelding

De duur van alle kinderfeestjes is maximaal 3 uur en eindigen automatisch om 16:00 uur (ook als de 3 uur nog niet om zijn). De volgorde eten-activiteit of activiteit-eten kunt u zelf bepalen op de dag zelf. Na 16:00 uur bieden wij geen kinderfeest arrangementen aan. Kinderfeest arrangementen zijn mogelijk vanaf 6 personen.

SMULFEEST €8,70 Een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten! Onbeperkt Ranja Voor de jarige 10 Smulmunten Voor alle genodigden 4 Smulmunten Een kleurplaat (met wedstrijd) op tafel en lekker spelen in onze speelhoek, lunapark of buitenspeeltuin en springkussens bij mooi weer. Toeslag kinderijsje is €3,50 ---------- Mogelijk bij minimaal 6 kinderen per reservering.

Note: op kinderfeest arrangementen worden geen actiekorting en/of spaarzegels gegeven.

Midgetgolf smulfeest 11,20

MIDGETGOLF SMULFEEST Alleen te reserveren van 1 maart t/m 30 september

inclusief , Smulfeest v.a. €11,20 Geweldig voor kinderfeestjes! je speelt op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan een golfwedstrijd ca. 1 ronde 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een kinderpannenkoek, ranja en spelen in de speeltuin. Dit arrangement is van de partij tot 16:00 uur op woensdag en zaterdag voor kinderen. Minimaal 6 kinderen.

MIDGETGOLF FEEST XL voor jong en oud, €20 (t/m 12 jaar €18,50)

inclusief pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 45 pannenkoeken) en 2 consumptie (max. €2,50 en geen alcoholische) Je dranken op onze eigen 18-holes midgetgolfbaan golf ca. 1 tot 1,5 uur. Daarna heerlijk genieten met een pannenkoek met een drankje. Dit arrangement is een op alle openingsdagen. Minimaal 15 deelnemers. maximaal 3 uur binnen een tijdsblok Tijdblok 1: tussen 12:00 en 17:00 uur, Tijdblok 2: tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Voor langere verblijfsduur van aangepaste tijden gelden. Reserves.

Midgetgolf smulfeest 11,20 afbeelding

Piraten en prinsessenfeest 11,20

Piraten en prinsessenfeest 11,20 afbeelding

Dit feestje is inclusief een Smulfeest. PRINSESSEN: Een meidenfeest bij uitstek: Lekker tutten en prinsessendingen doen. Vraag meisjes van 5 of 6 jaar oud wat ze later willen worden en 80% antwoordt: prinses. Met dit thema kunt u dus eigenlijk niet fout zitten. Tijdens het prinsessenfeest ontvangt uw prinsesje een echte prinsessenhoed (of Tiara) en een masker, welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen . Aargh, enter het schip en hijs de zeilen. Landrotten opgelet, vandaag is het tijd voor ons piratenfeest. PIRATEN: Jongetjes smullen ervan wanneer ze verkleed als piraat stoere avonturen mogen naspelen. Tijdens het piratenfeest ontvangt uw stoere bink een piratenset, met masker welke men zelf mag oppimpen met een speciale kraspen, foam figuren en plakjuwelen.

*Heb je een groepje met jongens en meisjes, dan kunnen het piratenfeest met het prinsessenfeest gecombineerd worden. Het prinsessenfeest en piratenfeest zijn uit te breiden met de workshop Schminkspiegel, fotolijst of spaarpot versieren (toeslag € 5,00 +30 minuten) Deze arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk.

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,20

Workshop MARSEPEIN bakker. inclusief Smulfeest €13,70 Maak je eigen marsepein figuurtje en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ----------- WORKSHOP CUPCAKE VERSIEREN. inclusief Smulfeest €12,20 Versier je eigen cupcake en neem het na afloop van het feest mee naar huis. Vervolgens bakken onze Pannekoekenbakkers een pannenkoek die jullie zelf mogen versieren met allerlei lekkers en daarna natuurlijk lekker eten en spelen in de speeltuin! ------ KNUTSELFEEST inclusief smulfeest vanaf € 13,70 Onze creatieve workshops bestaan uit diverse activiteiten. Je mag kiezen (bij reservering) uit een van de onderstaande activiteiten:
Fotolijstje decoreren 13,70 --- Coole fotolijstjes versieren met foamclay
Spaarpotten decoreren 13,70 ----- Leuke spaarpotten versieren met foamclay
Spiegel decoreren 13,70 ---- Versier je eigen schminkspiegel foamclay, glitterstenen. Maak hem stoer of maak hem schattig. De bovenstaande arrangementen zijn alleen op woensdag mogelijk, minimaal 6 kinderen per reservering.

knutsel en frutsel feestjes vanaf 11,20 afbeelding

Groeps arrangementen

Groeps arrangementen afbeelding

Gezellig voor jong en oud!
Een etentje met je afdeling, vereniging of familie voor een vaste lage prijs.
Prijs is bij minimaal 20 gasten. 

* Het pannenkoeken arrangement (duurt ca. 2 uur) € 16,50 p.p.
Inbegrepen zijn:
- pannenkoek van de kleine kaart (keuze uit ca. 45 pannenkoeken)
- 2 consumpties (bonnen zijn goed voor huiswijn, huisbier, frisdrank koffie of thee.)
Toeslag extra koffie na € 2,40
Toeslag extra Coupe vanille-ijs met slagroom € 5,- 
Toeslag extra consumptiebon € 2,75 

* Het 3-gangen arrangement (duurt ca. 2 tot 3 uur) Prijs v.a. € 25,- p.p.
Inbegrepen zijn:
- 3-gangen dagmenu
- 2 consumpties (huiswijn, huisbier, frisdrank koffie of thee.)
Toeslag extra consumptiebon € 2,75  

* Het Prinsessen en/of Piraten arrangement (duurt ca. 2 uur) € 14,50
Alleen mogelijk in combinatie met bovenstaande arrangementen.
Inbegrepen zijn:
- Piraten- of Prinsessenpannenkoek
- kinderijsje
- Onbeperkt ranja
Toeslag extra frisdrank bonnen € 2,60 

 Voor extra mogelijkheden kunt u ons het beste even bellen op 0181-506030

* Voorwaarden:

  • Bovenstaande arrangementen zijn alleen vooraf te reserveren, met ons akkoord bevinden. 
  • Consumptiebonnen zijn voor het gehele gezelschap, dus opsplitsen is niet mogelijk.
  • Consumptiebonnen worden niet retour genomen en zijn alleen tijdens het arrangement geldig.
  • Op al onze arrangementen zijn de uniforme horeca voorwaarden van toepassing.
    Download de voorwaarden via deze site.

  • Speciale gelegenheden