Recreeren in zuidland

« Terug

VAREN, STRAND, WANDELEN, FIETSEN, TEAMBUILDING, & FAMILIEUITJES
De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen in Recreatiegebied "De Bernisse Oost" direct aan het openbare strand. Voor de uitvoer van de familie- en bedrijfsuitje maken wij gebruik van het outdoorterrein en strand gelegen bij het restaurant. De Pannekoekenbakker zuidland ligt 20 km onder Rotterdam op de Zuid Hollandse eilanden. Bekijk de mogelijkheden voor uw familie- of bedrijfsuitje op www.BernisseNatuurlijk.nl

SPEELTUIN, MIDGETGOLF, BOOTVERHUUR, OPENBAAR BADSTRAND
We hebben schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf, springkussen en is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Of probeer de 18-holes midgetgolf eens uit. Maar ook voor een dagje zwemmen  en zonnen aan de Bernisse en Stompaardseplas of bootje varen bent u bij De Pannekoekenbakker Zuidland aan het juiste adres. 

NATUURSPEELTUIN BEVERBOS
Aan de Stompaardsedijk in Simonshaven, ca 400 meter voor ons restaurant is het Beverbos, een natuurspeeltuin aan het strand, langs de Bernisse. Zoals de naam als zegt, is het geen gewone speeltuin maar een natuurspeeltuin. Geen schommels, glijbanen en wipkippen. Nee, daarvoor moet u zijn in onze eigen speeltuin, Bij De Pannekoekenbakker. Het Beverbos (gratis) heeft alleen natuurlijke materialen die kinderen de natuur laten ontdekken. Vies worden mag hier. Er zijn uitgezette en verharde paden, waardoor het ook voor mindervaliden mogelijk is om dicht bij de speeltuin te komen. Daarnaast kunnen de kinderen door het hele gebied lopen en spelen. Zo vindt je er balanceerstammen en een labyrinth. Via een spannend pad over een duiker, waar je ook doorheen kunt kruipen, wordt de waterpomp bereikt. Hier kun je je spierkracht demonstreren en het water naar boven pompen. Een tweede pomp, via een zonnepaneel voorzien van elektriciteit, zorgt er voor dat het water rond het eilandje continue in beweging blijft en dus ververst wordt. Het speeleiland bereik je via de wilgenhut en de wiebelbrug of via de stapstenen. Vervolgens kun je je helemaal uitleven op het slingerparcours en het steltenparcours. Niet bang van water of zin om een beetje af te koelen? Trek je zelf dan via het trekvlot van de ene kant naar de andere kant. Doe wel je zwemkleding aan of neem droge kleren mee, want voor je het weet lig je in de Bernisse. 

Contact / reserveren

Online reserveren

Bezoek ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Adres

Stompaardsedijk 2
3212 LV, Simonshaven/Zuidland
Tel: 0181-506030
Email: Zuidland@pannekoekenbakker.nl

Openingstijden

Ma: 12:00 tot 20:30 2e pinksterdag
Di: Gesloten
Wo: 12:00 tot 20:30
Do: 16:00 tot 20:30
Vr: 16:00 tot 19:30
Za: 12:00 tot 19:30
Zo: 12:00 tot 19:30 1e Pinksterdag

Sluiten van de keuken
De keuken sluit steeds 30 minuten eerder dan het restaurant.

De rekening
Wij hanteren één rekening per gezelschap

Reserveren
U kunt bij ons alleen reserveren voor binnen. Mocht u buiten willen zitten, kunt u langskomen en een plekje uitzoeken.
Voor gezelschappen vanaf 16 personen kan er in overleg met ons op het terras (door ons geselecteerd) een plek worden gereserveerd.

Eigen consumpties niet toegestaan
Het is bij ons niet mogelijk om uw eigen consumpties in of rondom ons restaurant te nuttigen. Wij bieden de mogelijkheid om taart bij ons te reserveren. Zelf meenemen is niet toegestaan.