Recreeren in zuidland

« Terug

VAREN, STRAND, WANDELEN, FIETSEN, TEAMBUILDING, & FAMILIEUITJES
De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen in Recreatiegebied "De Bernisse Oost" direct aan het openbare strand. Voor de uitvoer van de familie- en bedrijfsuitje maken wij gebruik van het outdoorterrein en strand gelegen bij het restaurant. De Pannekoekenbakker zuidland ligt 20 km onder Rotterdam op de Zuid Hollandse eilanden. Bekijk de mogelijkheden voor uw familie- of bedrijfsuitje op www.BernisseNatuurlijk.nl

SPEELTUIN, MIDGETGOLF, BOOTVERHUUR, OPENBAAR BADSTRAND
We hebben schommels een kabelbaan, grote en kleine wip, familieschommel, draaimolen, een loopton, Oceaangolf, springkussen en is een kleine speeltuin voor de peuters met glijbaan, "wipkippen" en klimtoestel. Of probeer de 18-holes midgetgolf eens uit. Maar ook voor een dagje zwemmen  en zonnen aan de Bernisse en Stompaardseplas of bootje varen bent u bij De Pannekoekenbakker Zuidland aan het juiste adres. 

NATUURSPEELTUIN BEVERBOS
Aan de Stompaardsedijk in Simonshaven, ca 400 meter voor ons restaurant is het Beverbos, een natuurspeeltuin aan het strand, langs de Bernisse. Zoals de naam als zegt, is het geen gewone speeltuin maar een natuurspeeltuin. Geen schommels, glijbanen en wipkippen. Nee, daarvoor moet u zijn in onze eigen speeltuin, Bij De Pannekoekenbakker. Het Beverbos (gratis) heeft alleen natuurlijke materialen die kinderen de natuur laten ontdekken. Vies worden mag hier. Er zijn uitgezette en verharde paden, waardoor het ook voor mindervaliden mogelijk is om dicht bij de speeltuin te komen. Daarnaast kunnen de kinderen door het hele gebied lopen en spelen. Zo vindt je er balanceerstammen en een labyrinth. Via een spannend pad over een duiker, waar je ook doorheen kunt kruipen, wordt de waterpomp bereikt. Hier kun je je spierkracht demonstreren en het water naar boven pompen. Een tweede pomp, via een zonnepaneel voorzien van elektriciteit, zorgt er voor dat het water rond het eilandje continue in beweging blijft en dus ververst wordt. Het speeleiland bereik je via de wilgenhut en de wiebelbrug of via de stapstenen. Vervolgens kun je je helemaal uitleven op het slingerparcours en het steltenparcours. Niet bang van water of zin om een beetje af te koelen? Trek je zelf dan via het trekvlot van de ene kant naar de andere kant. Doe wel je zwemkleding aan of neem droge kleren mee, want voor je het weet lig je in de Bernisse. 

Contact / reserveren

Online reserveren

OP ONS TERRAS HEEFT U HEEEEEL VEEL MOGELIJKHEDEN!

In de zon, in de schaduw, dicht aan het water of dicht bij de speeltuin. In n lekker koel briesje of juist uit de wind, onder een parasol, op een stoel of op een bankje. Met zicht op bevers, broedvogels of midget golfbaan. Heel veel keuze!

"Daarom kunt u niet reserveren voor het terras", Reserveer gerust een tafel voor binnen! U mag bij voldoende plaats buiten, altijd wisselen naar een geschikt plaatsje op het terras.

Reserveren met een actiebon. Voorkom teleurstelling: lees eerst de actievoorwaarden op de actiebon en onze website

LET OP: 19 juni, 3- , 10 en 17 juli 2019, zijn we volgeboekt voor kinderfeestjes. Bezoek ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

Adres

Stompaardsedijk 2
3212 LV, Simonshaven/Zuidland
Tel: 0181-506030
Email: Zuidland@pannekoekenbakker.nl

Openingstijden

Ma: 12.00 - 20.30 uur
Di: 12.00 - 20.30 uur
Wo: 12.00 - 20.30 uur
Do: 12.00 - 20.30 uur
Vr: 12.00 - 20.30 uur
Za: 12.00 - 20.30 uur
Zo: 12.00 - 20.30 uur

Vanaf 2 september hebben wij weer aangepaste openingstijden (o.a. ma-di, gesloten)
GESLOTEN
25 december / 1 kerstdag gesloten
31 december / gesloten
01 januari / nieuwjaarsdag gesloten

Sluiten van de keuken
De keuken sluit steeds 30 minuten eerder dan het restaurant.

* Vakantie openingsuren is van toepassing op dagen dat alle scholen gesloten zijn in Zuid-Holland.
Zomeropenstelling: 7 dgn. p.w. open: vanaf 15 juli tot september, zijn wij dagelijks geopend van 12.00 uur tot ca. 20.30 uur.

EXTRA OPENINGSTIJDEN
Kerstvakantie
- Overige dagen tot 7 januari geopend v.a. 12:00 uur
---------
1e en 2e Paasdag geopend v.a.11.00 uur.
* Meivakantie dagelijks geopend vanaf 12:00 uur op de dagen dat alle scholen vakantie hebben in Zuid-Holland.
*Zomervakantie 7 dgn. p.w. open: van 1 juli tot 2 september, zijn wij dagelijks geopend van 12.00 uur tot ca. 20.30 uur.
* Herfstvakantie (midden NL)
dagelijks geopend vanaf 12.00 uur op de dagen dat alle scholen vakantie hebben in Zuid-Holland.
---------