Pannenkoekenhuis in Plasmolen


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Plasmolen? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Plasmolen!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

Wil je meer weten over onze vestiging in Plasmolen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen

Pannenkoekenhuis Plasmolen

Route naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Plasmolen!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Plasmolen, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Plasmolen, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

"Wist je dat de meeste Amerikanen ’s morgens pannenkoeken eten i.p.v. 's avonds?"

Pannenkoekenhuis in Plasmolen


Vlakbij de Mookerplas, in het meest noordelijke puntje van Limburg, ligt het gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker Plasmolen. Bij ons bent u van harte welkom voor een kopje koffie met iets lekkers of onze overheerlijke pannenkoeken! Uiteraard zijn kwaliteit en gastvrijheid het allerbelangrijkst bij onze creatieve chef-koks, die steeds weer nieuwe, verrassende variaties bedenken. Zeker het proberen waard!

Buiten biedt het royale terras met parasols zicht op de daarvoor gelegen speeltuin. Binnen is een knus speelhoekje voor de kleintjes ingericht, terwijl de grotere kids zich uitstekend vermaken in onze speelkelder.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Plasmolen

Het kleine dorp Plasmolen ligt net onder Nijmegen, tussen het natuurgebied Sint-Jansberg en de natuurrijke Mookerplas, die het fraaie decor van het dorp vormt. Daardoor is Plasmolen vooral ’s zomers een bruisende plek, met zijn jachthaven, recreatiestranden en gastvrije horeca. Vanaf de karakteristieke jachthaven loop je gemakkelijk naar de gezellige terrassen en restaurants.

De heuvels, bos en heide van de Mookerschans vormen een bijzonder natuurgebied, dat zich uitstekend leent voor afwisselende wandel- of fietstochten. Want juist dankzij het ontbreken van heuvels en de aanwezigheid van brede fietspaden is het dé fietsregio bij uitstek, die u langs de mooiste plekjes van Noord-Limburg voert!

Midgetgolf en boerengolf zijn leuke variaties op het reguliere golf, plezierige bezigheden om samen met uw gezin te ondernemen. Daarbij ligt ’t Golfhuisje op een prachtige plek, op nog geen tien minuten lopen vanaf de Pannenkoekenbakker. Een leuk idee om dat eens te combineren met een wandeling over de Jansberg.

Lekker uitblazen

Na uw uitstapje is het heerlijk uitblazen bij de Pannenkoekenbakker in Plasmolen. Kom gerust eens kijken in ons romantische restaurant en geniet van de vele verrassende specialiteiten, die de Pannenkoekenbakker te bieden heeft. Zoals zoete en hartige pannenkoeken, poffertjes, salades, ijs, nagerechten: u zegt het maar! Altijd weer een feest voor iedereen!