Pannenkoekenhuis in Utrecht


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Utrecht? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Utrecht!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

Wil je meer weten over onze vestiging in Utrecht? Ga naar de Pannenkoekenbakker Utrecht

Pannenkoekenhuis Utrecht

Route naar de Pannenkoekenbakker Utrecht

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Utrecht!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Utrecht, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Utrecht, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 034-6834004

"Wist je dat 1 op de 3 Nederlanders maandelijks pannenkoeken eet?"

Pannenkoekenhuis in Utrecht


Utrecht is een van de mooiste provincies van Nederland, met zijn gezellige steden vol cultuur en historie. Ook de gevarieerde landschappen van de Utrechtse Heuvelrug en de Maarsseveense Plassen zijn perfect voor een dagje uit. Ontdek de mooiste plekjes te voet of op de fiets, of maak een rondvaart op de Plassen!

En daarna is het tijd om lekker uit te blazen in het gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker aan de Maarsseveense Plassen, waar de geur van versgebakken pannenkoeken al bij binnenkomst je neus binnendringt!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De schatten van Utrecht en omgeving

De prachtige oude grachten en werven in het oude centrum, maakt Utrecht een van de leukste steden van Nederland. Het eerste wat je er opvalt, is de Domtoren, die met zijn 112 meter overal bovenuit steekt. Bovendien zijn er talloze bezienswaardigheden, interessante musea, cultuur en gezellige terrassen. Ontdek kasteel Drakensteyn, of fiets door de prachtige bossen in de omgeving.

Ook in de middeleeuwse stad Amersfoort is de historie nog altijd tastbaar in de oude straatjes en grachten, met Kasteel Amerongen‎ als bekendste trekpleister. De prachtige natuurgebieden in de omgeving worden gekenmerkt door groene bossen, heidevelden en stuifzanden. Wandel eens door dat unieke landschap en ontdek de schatten van de provincie Utrecht!

Een heerlijke traktatie na een gezellig uitje!

Na een ontdekkingstocht door de omgeving is de Pannenkoekenbakker aan de Marsseveense Plassen, met een adembenemend uitzicht over het water, de ideale locatie om te ontspannen.

Gun uzelf een van die ambachtelijk gebakken pannenkoeken, die juist na een actief dagje uit altijd extra lekker smaken!

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het gezellige terras buiten, of in het ernaast gelegen strandbad, met een speciaal water-speeleiland voor de kinderen. Maar ook bij minder weer zit je prinsheerlijk binnen, terwijl uw kids van harte welkom zijn in de speciale kinderspeelhoek!