Maarsseveense Plassen

« Terug
Gelegen pal aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen ligt het strak ingerichte pannenkoekenrestaurant 'De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen'. Het restaurant is de ideale plek om te genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitstekende koffie met gebak en/of apfelstrudel. Dit na een wandeling, een dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens uw fietstocht langs de Hollandse water linie route. Onze locatie, zowel op het terras als binnen is rookvrij.
Het restaurant biedt plaats aan +/- 200 gasten en heeft op de begane grond en eerste etage een ruimte waar kinderen kunnen spelen. In de zomermaanden kunt u niet alleen terecht in het restaurant maar ook op onze terrassen. Ons voorterras is onlangs ook voorzien van een grote trampoline en heeft bedriegertjes op het plein. Ons achterterras is voorzien van twee trampolines. Vanwege weersomstandigheden kan het zijn dat de achterdeur gesloten is en dus de trampolines en het terras aldaar niet beschikbaar zijn voor gebruik. In de winter en bij slecht weer kunnen kinderen niet buiten gebruik maken van de faciliteiten.

Contact / reserveren

Online reserveren

AFHALEN (gelimiteerde afhaaltijden) | Bestellen en eenvoudig betalen via onze afhaalwebshop.

RESERVEREN | Middels het formulier hieronder kunt u een reserveringsaanvraag doen. Als u 'binnen twee uur vanaf nu' wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken via 0346-834004.

U krijgt altijd een bevestigingsmail. Is dit niet zo; neem dan contact met ons op via 0346-834004. Dan controleren wij uw reservering.

Onze locatie (inclusief terras) is sinds 2020 rookvrij. Wij maken u erop attent dat (grote en/of kleine) honden en/of huisdieren na 16:30 uur niet zijn toegestaan in het restaurant.

Op het terras reserveren is niet mogelijk. Bij geopend terras en voldoende plek kunt u daar plaats nemen. Meldt uzelf altijd bij onze gastvrouw.

GEZOCHT | Met spoed hebben we per heden nog veel nieuwe collega's nodig om al onze gasten te kunnen bedienen de aankomende zomerperiode - en daarna. Alle leeftijden vanaf 15 jaar zijn welkom. Van 4 t/m 38 uur hebben we plek! Ook een Manager Bediening kunnen wij nog plaatsen. Wil je werken in een laagdrempelige horecagelegenheid en nooit later klaar dan 21:30 a 22:00? Solliciteer dan via onze sollicitatie pagina.

Adres

Herenweg 53-2
3602 AN, Maarssen
Tel: 0346-834004
Email: maarssen@pannekoekenbakker.nl

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 11:00u - 19:00u binnenkomst
Do: 16:00u - 19:00u binnenkomst
Vr: 11:00u - 19:00u binnenkomst
Za: 11:00u - 19:15u binnenkomst
Zo: 11:00u - 19:15u binnenkomst

Het restaurant sluit altijd om 20:30u (wo-do) en 21:00u (vr-za-zo) voor alle gasten. De keuken sluit altijd eerder dan voorgenoemde tijd voor het bakken van pannenkoeken.

Bij goed terras weer kan het zijn dat we langer open zijn door de weeks. Bij slecht weer kan het zijn dat wij eerder sluiten, ook in het restaurant.