Maarsseveense Plassen

« Terug
Gelegen pal aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen ligt het strak ingerichte pannenkoekenrestaurant 'De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen'. Het restaurant is de ideale plek om te genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitstekende koffie met gebak en/of apfelstrudel. Dit na een wandeling, een dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens uw fietstocht langs de Hollandse water linie route. Onze locatie, zowel op het terras als binnen is rookvrij.
Het restaurant biedt plaats aan +/- 200 gasten en heeft op de begane grond en eerste etage een ruimte waar kinderen kunnen spelen. In de zomermaanden kunt u niet alleen terecht in het restaurant maar ook op onze terrassen. Ons voorterras is onlangs ook voorzien van een grote trampoline en heeft bedriegertjes op het plein. Ons achterterras is voorzien van twee trampolines. Vanwege weersomstandigheden kan het zijn dat de achterdeur gesloten is en dus de trampolines en het terras aldaar niet beschikbaar zijn voor gebruik. In de winter en bij slecht weer kunnen kinderen niet buiten gebruik maken van de faciliteiten.

Contact / reserveren

Online reserveren

AFHALEN | Is beperkt mogelijk buiten onze avond spits om. Ga hiervoor naar onze afhaalmodule.

RESERVEREN | Als u 'binnen twee uur vanaf nu' wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken via 0346-834004. Eventuele vrije tafels kunnen wij dan voor u reserveren.

Een bevestiging via e-mail ontvangt u altijd. Is dit niet het geval? Neem direct contact met ons op via 0346-834004.

Rookvrij is ons gehele terrein, inclusief de terrassen, sinds 2020. U kunt roken op het plein bij de rookzuilen.

Honden en/of huisdieren worden na 16:30 uur niet meer toegelaten in het restaurant.


Adres

Herenweg 53-2
3602 AN, Maarssen
Tel: 0346-834004
Email: maarssen@pannekoekenbakker.nl

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: Vanaf 11:00 uur
Do: Vanaf 16:00 uur
Vr: Vanaf 11:00 uur
Za: Vanaf 11:00 uur
Zo: Vanaf 11:00 uur

Moederdag, Vaderdag, Eerste & Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste & Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag vanaf 11:00 uur geopend.

Oudejaarsdag en Eerste Kerstdag gesloten.

Nieuwjaarsdag en Koningsdag vanaf 16:00 uur geopend.

Gesloten van 4 t/m 21 november 2024.
22 november om 11:00 uur zijn wij weer geopend.

Het restaurant sluit altijd om 20:30u (wo-do-vr) en 21:00u (za-zo) voor alle gasten. De keuken (voor pannenkoeken) sluit altijd eerder dan voorgenoemde tijd voor het bakken van pannenkoeken. Neem telefonisch contact op als u niet meer online kunt reserveren.

Bij goed terras weer kan het zijn dat we langer open zijn door de weeks. Bij slecht weer kan het zijn dat wij eerder sluiten, ook in het restaurant.

Afhalen is beperkt mogelijk, ga hiervoor naar onze Afhaalmodule.