Pannenkoekenhuis in Baarle Nassau


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Baarle Nassau? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Baarle Nassau!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

Wil je meer weten over onze vestiging in Baarle Nassau? Ga naar de Pannenkoekenbakker Baarle Nassau

Pannenkoekenhuis Baarle Nassau

Route naar de Pannenkoekenbakker Baarle Nassau

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Baarle Nassau!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Baarle Nassau, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Baarle Nassau, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

"Wist je dat er een pannenkoekplant bestaat? Deze plant is vernoemd naar de pannenkoek omdat de bladeren daar heel erg veel op lijken!"

Pannenkoekenhuis in Baarle-Nassau


In het levendige centrum van Baarle-Nassau, een bijzonder plaatsje aan de Belgische grens, vindt u de Pannenkoekenbakker. De gemoedelijke gastvrijheid van dit restaurant weet de authentieke Belgische sfeer feilloos te combineren met de echte Brabantse gezelligheid!

Op het royale terras aan de voorzijde, of in het sfeervolle interieur binnen, kunt u genieten van maar liefst 250 verschillende pannenkoekspecialiteiten! Maar ook voor andere gerechten of koffie met gebak bent u van harte welkom.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De unieke ligging van een bijzondere plaats

Niet alleen de grens, die dwars door het dorp loopt, maar ook het eindeloos afwisselende landschap, maakt Baarle-Nassau tot een bijzondere grensstreek. En natuurlijk zijn intrigerende historie, met verhalen over smokkelroutes over stille zandpaden en oude grensovergangen. Het huis met twee huisnummers naast de voordeur getuigt nog altijd van dat roemruchte verleden. Maar vandaag de dag werken de twee grensgemeenten, oorspronkelijk bestuurd door twee burgemeesters, hand in hand.

De omgeving

De prachtige omgeving van Baarle-Nassau is fantastisch om er te wandelen of te fietsen. Maar het is vooral de gezellige dorpskern en het grote winkelaanbod, wat het dorp zo aantrekkelijk maakt. Ook de bezienswaardigheden in de regio hebben veel te bieden. Zoals het Kaarsenmuseum met zijn indrukwekkende collectie kunstkaarsen. Of het Heemhuis, het voormalige gemeentehuis, dat in 1994 tot monument werd verklaard. Het Museum Vergane Glorie toont een collectie oude handgereedschappen en gebruiksvoorwerpen uit het ambachtelijk erfgoed van de streek. En de befaamde attractieparken De Efteling, Safaripark De Beekse Bergen en Bobbejaanland, die in de nabije omgeving liggen, maken het aanbod compleet.

Geniet van een heerlijke pannenkoek

Na een wandeling of fietstocht in de omgeving van dit pittoreske plaatsje, is het heerlijk ontspannen in het restaurant van de Pannenkoekenbakker in Baarle-Nassau. Trakteer uzelf op eens op zo’n overheerlijke pannenkoekvariatie, en geniet van een culinaire afsluiting van uw dag!