Over ons

Even gezellig kletsen met elkaar. De geur van heerlijke pannenkoeken. We bakken onze pannenkoeken met plezier voor iedereen. Wij doen hard ons best om een sfeervol en gezellig restaurant te zijn, met heerlijke gerechten. Voor een traditioneel lekkere pannenkoek met appel of kaas, of ga je toch voor een specialiteiten pannenkoek uit verre landen. Heb je iets te vieren ? Dan maken wij er een feestje van.

Geen tijd om langs te komen maar wel zin in een pannenkoek ? Dan bakken wij ze graag voor jullie!

Je kunt je bestelling doorgeven door ons te bellen op 0313-472374.

Menukaart

Lees meer over ons »

Onze acties

Werken bij de Pannekoekenbakker

Werken bij De Pannekoekenbakker in Doesburg betekent, dat je het echt leuk vindt om het onze gasten naar de zin te maken. Je bent enthousiast en weet dat enthousiasme ook uit te stralen. En ondanks dat het erg druk kan zijn, blijf je altijd voor kwaliteit gaan.
Oftewel, hard werken met een glimlach! Je bent je er van bewust dat je werkt als anderen vakantie, weekend, of een feestdag hebben. Je bent flexibel en staat er bij stil dat naast enthousiasme en sociaal contact, een groot gedeelte van je werk ook te maken heeft met schoonmaak bezigheden en hygiënisch werken. 

Lijkt het je leuk om naast deze taken ook anderen aan te sturen en beter te maken in hun werk. Neem dan contact met ons op via doesburg@pannekoekenbakker.nl.

Lees meer »

Werken bij de Pannekoekenbakker afbeelding

Menukaart

In ons knusse en gezellige restaurant kunt u bij ons ongedwongen komen genieten van een oer-Hollandse spekpannenkoek met stroop tot en met een overheerlijke "zoete" pannenkoek met vers fruit. En wat dacht u van een pannenkoek met mozarella, pesto en zalm. We hebben maar liefst 250 verschillende pannenkoeken waaruit u kunt kiezen. Naast pannenkoeken hebben we ook maaltijd salades, soepen, en desserts.

Ook voor een lekker kopje koffie met (appel)gebak of huisgemaakte brownie bent u van harte welkom.

Bekijk onze menukaart »

Menukaart

Speciaal aanbevolen

Specialiteitenkaart

Naast onze al uitgebreide menukaart bieden wij nog meer. Iets lekkers bij de koffie zoals de door ons zelf gebakken chocolade brownie of Cheesecake. Ook bevelen we u onze salades van harte aan.

Bekijken »

Service

 • Speelgoedwinkel

  In de speelgoedwinkel kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

 • Terras

  Wij beschikken over een ruim terras met zicht op de speeltuin.

 • Speelruimte binnen

  Binnen beschikken wij over een speelhoekje voor de allerkleinsten.

 • Kinderfeestje

  Wij bieden leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes.

 • Afhaalpannenkoek

  U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. U kunt natuurlijk vooraf even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat de pannenkoeken voor u klaar staan. Zie onze vaste site voor de menukaart.

 • Wifi

  Wij bieden u in ons restaurant gratis Wifi aan.

 • Babyverschoonruimte

  Wij bieden u de mogelijkheid voor het verschonen van een luier.

 • Dieetmogelijkheden

  Voedselovergevoeligheid, -allergie of intolerantie Bent u overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, dan doen wij graag ons best om hier rekening mee te houden. Als het om een lactose of gluten intolerantie gaat, maken wij voor u een passend beslag. Onze pannen zullen met veel aandacht worden schoongemaakt en er zal alleen maar schoon gereedschap gebruikt worden. Bij een notenallergie zullen wij onze noten of noot bevattende ingrediënten ver uit de buurt van uw gerecht houden. Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten- of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant. Spelt, een oer graan, heeft veel bijzondere eigenschappen die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Het bevat voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Bovendien is het een smakelijke graansoort met een nadrukkelijk andere smaak dan tarwe. Onze spelt pannenkoek is E-nummer vrij en er is geen lactose aan toegevoegd. Aangezien wij in de keuken wel met tarwegluten werken, kunnen er in de Speltpannenkoek sporen van Tarwegluten aanwezig zijn.

 • Mindervalidetoilet

  Onze toiletten zijn ruim, en voorzien van handgrepen.

 • Fietsoplaadpunt

  U kunt bij ons uw elektrische fiets opladen. Hier zijn geen kosten aan verbonden

 • Betaling met Pin

  Naast contant kunt u bij ons ook met Pin betalen. Wij hebben geen mogelijkheden om te betalen met een Creditcard.

 • Parkeren

  Wij hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is gratis.

Kidsclub

Elk kind wat bij de Pannekoekenbakker komt eten kan zich gratis inschrijven voor de kidsclub.
Je krijgt je eigen pasje met je naam, maar vooral...
Profiteer van de voordelen, vier je kinderfeestje bij ons en krijg 25 smulmunten kado!

Lees verder en schrijf jezelf in »

Kids club

Contact / reserveren

Online reserveren

Adres

Zomerweg 7
6984 AB, Doesburg
Tel: 0313-472374
Email: doesburg@pannekoekenbakker.nl

Volg ons op social media

Openingstijden

11.00 - 20.00 uur
11.00 - 20.00 uur
11.00 - 20.00 uur
11.00 - 20.00 uur
11.00 - 20.00 UUR
11.00 - 20.00 uur
11.00 - 20.00 uur

Heb je iets leuks te vieren ? Geef het aan bij de reservering en we maken er een gezellig feestje van.
We zien jullie graag !