Pannenkoekenhuis in Buren


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Buren? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Buren!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

Wil je meer weten over onze vestiging in Buren? Ga naar de Pannenkoekenbakker Buren

Pannenkoekenhuis Buren

Route naar de Pannenkoekenbakker Buren

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Buren!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Buren, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Buren, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

"Wist je dat in Engeland, Ierland en Australië al eeuwenlang Pancake Day wordt gevierd op een dinsdag voor Pasen?"

Pannenkoekenhuis in Buren


Tussen de prachtig gerestaureerde gebouwen, in het 600 jaar oude vestingstadje Buren, vindt u het nostalgische pand van de Pannenkoekenbakker. In dit gezellige en kindvriendelijke restaurant kunt u ontspannen genieten van een heerlijke pannenkoek. Lekker traditioneel of juist verrassend anders. Het met parasols overdekte terras biedt zowel zon- als schaduwplaatsen aan zo'n 190 gasten. Maar ook als het wat frisser is kunt u nog van het buiten zijn genieten op het verwarmde terras. Binnen in het restaurant hebben de verschillende ruimtes allemaal hun eigen specifieke karakter. Voor de kleintjes en hun ouders is een plekje nabij de binnenspeeltuin ideaal, terwijl andere gasten wellicht liever kiezen voor een tafel in de voorzaal, met zijn sfeervolle open haard. Aan u de keus.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Buren, dé Oranjestad van Nederland

Het centrum van Buren, met zijn verscheidenheid aan gezellige horeca en leuke winkeltjes, ademt de sfeer van zijn historie. Want veel bezienswaardigheden in Buren, ook wel bekend als ‘de parel van Gelderland’ herinneren aan zijn rijke verleden. Zoals het Museum Buren & Oranje, dat zijn band met de Oranjes tentoonstelt. Buren draagt dan ook met trots de titel ’Oranjestad’, die het in 1551 van Willem van Oranje ontving, toen hij in het huwelijk trad met Anna van Egmond.

Daarnaast worden er met regelmaat ook leuke evenementen georganiseerd, zoals de Kunstmarkt Buren of het wijnfestival Chateau voor Buren.

Wandelen en fietsen in de omgeving

De fruitbomen die in het voorjaar in bloei staan in de Betuwe leveren prachtige plaatjes op. Maar ook in andere jaargetijden zal de schoonheid van de streek u verrassen. Fietsen langs de Lek, of kersen eten in de boomgaard; het brengt u in de mooiste stukjes van de Betuwe.

Ontdek Buren en trakteert u zichzelf op koffie met gebak of een overheerlijke pannenkoek van de Pannenkoekenbakker. Dat is dubbel genieten!