Pannenkoekenhuis in Doesburg


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Doesburg? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Doesburg!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

Wil je meer weten over onze vestiging in Doesburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Doesburg

Pannenkoekenhuis Doesburg

Route naar de Pannenkoekenbakker Doesburg

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Doesburg!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Doesburg, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Doesburg, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

"Wist je dat het recept voor pannenkoeken oorspronkelijk is meegenomen naar Nederland door pelgrims in de 12e eeuw?"

Pannenkoekenhuis in Doesburg


Aan de rotonde richting Achterdrempt, Steenderen en Bronckhorst, op zo'n twee kilometer afstand van Doesburg, vindt u het knusse en gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker. Voor een lekker kopje koffie met appelgebak, een huisgemaakte brownie, of een oerhollandse spekpannenkoek met stroop bent u van harte welkom op ons gezellige terras. Of binnen natuurlijk. Want de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ongedwongen sfeer, en de speciale speelruimte voor de kinderen zorgt ervoor, dat ook zij zich er thuis voelen.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Historische binnenstad

Als u door de oude straatjes van de historische binnenstad van Doesburg wandelt, lijkt het of u teruggaat in de tijd. Elegante koopmanshuizen en imposante handelskantoren als de Waag, het Arsenaal en de Commanderij getuigen van de rijkdom van de stad door de eeuwen heen. Door zijn vele monumenten en historische panden werd de binnenstad in 1974 tot beschermd stadsgezicht verklaard. Daarnaast bezit Doesburg diverse interessante musea, met exposities van oude ambachten. Beklim de 94 meter hoge Martinitoren, en je wordt beloond met een schitterend uitzicht. Daarnaast vormt het gevarieerde winkelaanbod en de gezellige horeca de ideale mix voor een gezellig dagje uit.

De omgeving

Doesburg, de Poort van de Achterhoek, vormt een perfect startpunt om de stad te verkennen. Gelegen aan de rand van de Veluwezoom ben je in no time in dit prachtige natuurgebied, waar u diverse mooie wandel- en fietsroutes vindt. Daarnaast vindt u diverse topattracties in de nabije omgeving, zoals het Nederlands Openlucht Museum, Burgers' Zoo en het befaamde Kröller-Müller Museum.

Een heerlijke afsluiter

Kortom; er is genoeg te ontdekken in de prachtige Hanzestand Doesburg. Neem de tijd om de door het historische stadscentrum te slenteren, en als afsluiter geniet u bij de Pannenkoekenbakker ontspannen van een van de allerlekkerste pannenkoekvariaties uit de regio. Een echte traktatie voor het hele gezin!