Pannenkoekenhuis in Heerle


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Heerle? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Heerle!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

Wil je meer weten over onze vestiging in Heerle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heerle

Pannenkoekenhuis Heerle

Route naar de Pannenkoekenbakker Heerle

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Heerle!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Heerle, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Heerle, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

"Wist je dat het woord pannenkoek tot 1995 werd gespeld als pannekoek?"

Pannenkoekenhuis in Heerle


In het nostalgische pand van de Pannenkoekenbakker kunt u al decennia genieten van de traditionele pannenkoek... of van verrassend nieuwe specialiteiten! Er is immers keuze genoeg in ons bijna 220 jaar oude restaurant, dat in 2008 volledig gerestaureerd werd. De eeuwenoude balken van het voormalige café De Roskam weerspiegelen nog voorbije tijden, waarin een herberg in het pand was gevestigd.

Terwijl u ontspannen op het gezellige terras zit, leven uw kinderen zich uit in de speeltuin. En als het weer even niet meewerkt, bent u binnen van harte welkom. Daar ervaart u, onder het genot van een cappuccino met appeltaart of een heerlijke pannenkoek, de gemoedelijke gastvrijheid van de Pannenkoekenbakker.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Heerle en omgeving

Heerle is een klein, maar oud dorpje, onder de rook van Wouw, gelegen tussen Roosendaal en Berg op Zoom. De naam stamt uit 1277, en in het jaar 1308 werd Heerle tot een zelfstandige parochie verheven, als één van de vijf kerkdorpen van de gemeente Roosendaal, ook wel de Parels van Roosendaal genoemd.

Temidden van prachtige natuurgebieden als de Wouwse Plantage, Visdonk en de Rucphense Heide, kunt u er naar hartenlust wandelen, en van prachtige panorama’s in de omgeving genieten. Voor andere bezienswaardigheden en attracties ligt Roosendaal op een steenworp afstand. Het statige stationsgebouw is één van de mooiste monumenten die de stad kent. Maar vooral het gevarieerde winkelaanbod, de horeca en de nabijheid van enkele interessante musea, maken Roosendaal tot een perfecte bestemming in de directe omgeving van Heerle.

Pannenkoekendag

Lodewijk Napoleon wist de pannenkoek destijds al te waarderen, en hij was het, die in 1806 de ‘Nationale Pannenkoekendag’ invoerde! Een onvergetelijke traditie! Dus trakteert u zichzelf eens, en kies één van de 250 verschillende pannenkoekvariaties van de Pannenkoekenbakker! Met daarnaast een ruime keuze aan voorgerechten en desserts is het volop genieten voor iedereen!