Pannenkoekenhuis in Heusden


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Heusden? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Heusden!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

Wil je meer weten over onze vestiging in Heusden? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heusden

Pannenkoekenhuis Heusden

Route naar de Pannenkoekenbakker Heusden

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Heusden!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Heusden, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Heusden, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

"Wist je dat de Amerikaanse pancake dikker is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in Heusden


Als u het vestingstadje Heusden gaat verkennen, ontdekt u ongetwijfeld de Pannenkoekenbakker aan de Vismarkt. Voorheen was de oude kazerne de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren, nu herbergt dit historische pand een gezellig pannenkoekenhuis, waar u van de allerlekkerste pannenkoeken in de regio kunt genieten.

In december 1983 openden Co en Ineke Stelling het pand onder de naam de Pannenkoekenbakker. Met zijn nostalgische sfeer en gezellige terras bleek het concept al snel een succesformule. Vooral dankzij de perfecte kwaliteit van onze pannenkoeken en de altijd klantvriendelijke gastvrijheid. Daarbij zorgen de pannenkoekvariaties van de creatieve chef-koks voor een originele menukaart, met verrassende, niet-alledaagse combinaties.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Vestingstad Heusden en omgeving

Als je door de schilderachtige straatjes van het stadje wandelt, over kinderkopjes, langs oude gevels en stadspoorten, waan je je terug in de tijd. Je ontdekt eeuwenoude panden en prachtige gevels, die de vesting een historisch karakter geven. Maar ondanks die historie is Heusden een sfeervol en levendig stadje. De oude vestingwallen bieden een fraai uitzicht over de Bergsche Maas, het Brabantse en Gelderse landschap en de gerestaureerde stad.

Daarnaast is Heusden een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving, zoals de Loonse en Drunense Duinen. Maar ook een bezoekje aan Den Bosch, attractiepark de Efteling of Safaripark de Beekse Bergen is de moeite waard. En vergeet de Biesbosch niet, een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied, dat een schat aan bezienswaardigheden biedt, met zijn vele forten, rustieke dorpen en kastelen, zoals o.a. Slot Loevestein.

Een onvergetelijke ervaring

Na uw ontdekkingstocht in de omgeving, is de Pannenkoekenbakker in Heusden een echte aanrader! Kies een lekker drankje, en één van onze 230 verschillende pannenkoeken of vers gebakken poffertjes. Samen met de ontspannen sfeer en vriendelijke bediening in het pannenkoekenrestaurant maken ze uw bezoekje aan Heusden tot een onvergetelijke ervaring!