Pannenkoekenhuis in Limburg


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Limburg? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Limburg!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

Wil je meer weten over onze vestiging in Limburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Limburg

Pannenkoekenhuis Limburg

Route naar de Pannenkoekenbakker Limburg

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Limburg!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Limburg, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Limburg, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

"Wist je dat vrouwen worden gezien als de allerbeste pannenkoekenbakkers?"

Pannenkoekenhuis in Limburg


Limburg is een provincie die steeds weer weet te verrassen. Niet alleen vanwege het afwisselende landschap, maar elk dorp en elke stad heeft zijn eigen aparte bezienswaardigheden en attracties. Er valt van alles te beleven! En, zoals het betaamt in bourgondisch Limburg, ook van alles te genieten!

De Pannenkoekenbakker in Plasmolen en Thorn, en in Bruggen, net over de grens met Duitsland, serveren overheerlijke traditionele pannenkoeken. Maar op de menukaart prijken ook verrassende variaties, bedacht door creatieve chef-koks. En ook aan de kleine gasten is gedacht, zodat u ontspannen kunt natafelen, terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin bij het restaurant!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Onvergetelijk Limburg

Bezoekers ervaren Limburg vaak als ‘bijna buitenlands’, alsof ze op vakantie zijn in eigen land, met zijn internationale allure én gastvrije gemoedelijkheid. En de talloze attracties overal. Zoals de kalksteengrotten in Valkenburg, een riddertocht in Kasteel Hoensbroek, en wijngaarden en bierbrouwerijen in Zuid-Limburg. En om de hoek liggen bruisende steden als Venlo, Weert en Maastricht. Historische monumenten, hippe designwinkels en terrassen vol gezelligheid, creëren een unieke mix van culturen, van verleden en heden, die de bezoeker het beste van alles biedt.

Ook de natuur in Limburg is even veelzijdig als de provincie zelf. Parken met internationale allure, zoals De Maas, De Groote Peel en de Mookerheide. Maar ook het uitgestrekte watersportgebied de Maasplassen, en het tot vijfsterren bekroonde landschap Zuid-Limburgse Heuvelland. Geniet te voet of op de fiets van adembenemende panorama's!

Welkom bij de Pannekoekenbakker!

Iets te vieren, of gewoon een gezellig dagje uit? Dan zit u goed in Limburg. En als u op zoek bent naar een restaurant waar u daarna van een overheerlijke pannenkoek kunt genieten, en waar ook de kids kunnen smullen, klimmen en klauteren, ga dan naar de Pannenkoekenbakker in Thorn, Plasmolen of Bruggen! Een feestje voor jong en oud!